icon

Čo robiť keď sa bábätko furt zvíja a pučí?

tanna031
3. júl 2018
tanna031
autor
•
3. júl 2018

Ahojte, mám dvojmesačné bábo. Už konečne po dlhom čase kaká sam ale aj tak sa furt zvíja a puči z čoho je aj on sám nervózny a tým pádom aj zle spí. Poraďte mi niekto prosím čo na to pomáha. Dakujem

chiara8
•
3. júl 2018

@tanna031 Ked to ma dlhodobe na poradni to pripomen lekarke.Moj maly mal tiez koliky do 3 mes.A tiez sme mali to iste.Lekarka nam predpisala nato cajik.Ale na nazov si uz nespomeniem 😕a to nam pomohlo.Drzim palce.

tanna031
autor
•
3. júl 2018

@chiara8 ďakujem krásne...popitam sa jej...nebol to nejaký svatojansky?

chinwag
•
3. júl 2018

Mozno ma len upchate vetry a neprdka. Na to staci obycajny feniklovy caj. A obcas ked ho prebalujes, tak mu trosku kolienka potlac k brusku. Akoby si s nim cvicila.

chiara8
•
3. júl 2018

@tanna031 viem ze to bol od znacky Hami ale neviem uz naozaj 😯 A aj mna tiez teraz napadol ze feniklivy cajik ked vyskat treba

bale1rinka
•
3. júl 2018

@tanna031 poriadne ho nechat pokopkať si samého každý deň, je leto nech je holý, nebaliť ho natesno, svičiť s nožičkami, tlačiť pokrčené nožičky ku brušku aj 5x denne, ja som miestami použila aj rektálnu rúrku a vyprdkalo sa dieťaťko, robiť masáže bruška proti smeru hodinových ručičiek s mentolovou masťou napr. kúpanie vo vode pomáha, tam sa svaly uvolnia...

chovancova27
•
3. júl 2018

namočiť do kýblika na kúpanie, teplá voda uvoľní bruško. dať rektálnu rúrku, naviazať do šatky

shades3
•
3. júl 2018

Nam velmi pomohli probioticke kvapky Biogaia. Len 2 kvapky denne a po cca 2 tyzdnoch sa pucenie uuuplne zmiernilo... aj teraz pri druhom budem davat.

kahanikova
•
3. júl 2018

@tanna031 ženy radia rektálnu rúrku ale zabudli dodať, že po nej bábätku môžu zlenivieť črevá, o tejto alternatíve sa poraď radšej s dr. i keď každý má na to asi svoj názor 🙂

shades3
•
3. júl 2018

@kahanikova presne! Ja som netiskovala..

shades3
•
3. júl 2018

@kahanikova *neriskovala

linda2111
•
3. júl 2018

Polohovat na brusku by tiez mohlo pomoct

tanna031
autor
•
4. júl 2018