icon

Čo robiť po lekárskom stiahnutí predkožky?

doska
30. aug 2012

ahoj babenky, uz ma hlava boli z toho, ze neviem ako mam malemu pomoct, aby ho to tak velmi nebolelo po tom, ako mu lekar stiahol predkozku. Ma len rok aj 3mesiace a uz mu to robil druhy krat, lebo mu to prirastlo nazad-aj ked ja si myslim,ze mu to neurobil poriadne hned na zaciatku. A uz vobec neviem ci tam mam ist potom znova na kontrolu ☹ jedna hovori stahovat druha nestahovat a ja som uz uplne zufala z toho...Hlavne sa bojim ze mu to teraz prirastie, tak ho len trapim, mastim, umyvam v repiku a harmanceku ☹ ...Normalne sa bojim ako dlho to bude este trvat....Ak mate nejake skusenosti, rada sa dozviem...Dakujem

Strana
z3
hajanka
12. sep 2012

@janyka za malo 🙂

doska
autor
13. sep 2012

@ivanabb ved to, kazdy nazor je iny a clovek sa nevie rozhodnut...ale tak s 5rocnym by som to uz urcite nechcela absolvovat, boze to musi zanechat hrozne stopy....ano, ano- zial, na vlastnych detoch sa ucime :( hadam uz budeme ok, dakujem...

ivanabb
13. sep 2012

Držím vám palce! 🙂

elly23
16. jún 2021

Ahojte, my si tým teraz prechádzame a tiež som teraz trochu zmätená. Doktor nám nedal žiadne info. Len natierať framykoinom. Najprv som kupala len v repiku bez stiahnutia. Po kúpaní sme hneď natierali, hojilo sa super hneď. Po jednej rade, že pred natretim poliať repikom a hneď dat masť, mal už večer bordový pisak úplne aj ráno už. Teraz som v pomykove, ako to správne robiť a bol čím skôr ok. Keď sa pamätám aj Dr nám vždy hovorila, že sťahovať pisak vo vani, nie pod tečúcou vodou. A teda má zaujíma, či najprv poliať repikom pisak nechať 5 minút vyschnúť a tak natierať, alebo vôbec to nerobiť... Som sama s dvoma deťmi doma a nedá si pisak ani chytiť vo vode... Sama to nedám...

Strana
z3