icon

Čo robiť s bolestivým pupienkom na nose?

arabesqe
3. okt 2025

Poraďte prosím čo sa za pupacik urobil dcére na nose.nesvrbi ju to tvrdí že trošku boli na dotyk. Viditeľné je tam hnis ale netuším čo to je kožnú máme až o 2tyzdne. Ma iba jeden jediný a to na nose. Prv som si myslela že sa jej robí znamienko pretože muž je celoplošné pehaty. Ďakujem za názory

Čo robiť s bolestivým pupienkom na nose?Čo robiť s bolestivým pupienkom na nose?
anonym_99c125
3. okt 2025

Ja by som to vytlačila a natrela betadinom 🤭

arabesqe
autor
3. okt 2025
@anonym_99c125

Ja by som to vytlačila a natrela betadinom 🤭

@anonym_99c125 najradšej by som urobila to isté len sa bojím akého je to pôvodu a či to nieje infekčné navyše je to "ticho" nevadí ani neobmedzuje o týždeň ma dcéra fotenie a bojím sa že ako to bude vypadať 🫣

reela
3. okt 2025
@arabesqe

@anonym_99c125 najradšej by som urobila to isté len sa bojím akého je to pôvodu a či to nieje infekčné navyše je to "ticho" nevadí ani neobmedzuje o týždeň ma dcéra fotenie a bojím sa že ako to bude vypadať 🫣

@arabesqe tak cim skor jej ten hnis vytlacis, tak tym skor sa to vylieci

anonym_9200df
3. okt 2025

S tymto ides na kozne? Vytlacit a vycistit. Je to obycajna vyrazka.

rachel36a
3. okt 2025

Normálne hnisavé vyrážka...načo s tým cvcss isf na kožné...aj môjmu sa urobil na brade j...k ked mal 6 rokov...potrelz som len dezinfekciu, vysusil sa, hotovo...

guiseppinka
3. okt 2025

Prepichni ihlou, vytlac hnis, vydezinfikuj a do tyzdna sa to zahoji

really8
3. okt 2025

Vytlac to to. Co riesis.

sara07
3. okt 2025
@arabesqe

@arabesqe pokial nechceš vytlačit , profesionalny fotograf toto vyretušuje teda profi ak je skutočne na fotkách ktore odovzdava a ani ho netreba na to upozornit
len niektore rychlokvašky toto netrapi to je pravda

cacianka
3. okt 2025

S týmto kožnej ? Nesranduj.
Potri alkoholom, vytlačiť, potri alkoholom.
Nemáš za čo.

luciaruz
3. okt 2025

Na kožné? Nemyslíš vážne 🤦🏻‍♀️ obycajna vyrazka. Cim skor vytlacis, tym sa skor zahoji. Chod do lekarne po salycilovy lieh. Zbytky po vyrážke vybavi za 3 dni.

marcellka32
3. okt 2025

Vezmi si servítku do rúk, vytlac a potri cajovnikom, zalep nálepkou na akné (nemusí byť ale urýchli to hojenie)

lb1984
5. okt 2025

Ja by som dala framykoin. Prip ak sa bojíš ATB tak tea tree olej len to bude dlhšie trvať.... a netlacila by som.