Čo robiť s dieťaťom s horúčkou 40°C?
Bola som obvinená ževraj preháňam situáciu keď zoberiem dieťa ktore ma navyše problémy s imunitou v 40,2 do nemocnice.
Ked ju nevies spacifikovat, tak o nej rozsir rovnake bludy, ze jej zacinaju psychicke problemy, demencia, alebo hocico.... podla veku (asi je to starsia osoba). Inak by som sa tomu ani nedivila, pretoze zlahcuje vazny stav maleho dietata ktore je maximalne zavisle na reakcii rodica a keby bolo na nej, sama by mu ohrozila zivot necinnostou. Moje deti horucky aj nad 39°C znasaju kupodivu dobre chvalabohu, no kamaratkin syn konci s feb.krcmi uz od 39°C..... Teraz co? Idem ju presviedcat ze prehana?
@jesenzima dotyčná osoba dokonca vie o opakovaných zápaloch pľúc a hospitalizaciach. Celé to je na hlavu podľa mňa.
Nič jej už nevravime no ona si to vie vyzistiť poza chrbát a o hospitalizaciach žiaľ vie lebo…
@earlgrey nepomáha už sme skúšali.
Podaj sťažnosť na nemocnicu na Urade pre dohľad nad zdrav.starostlivostou alebo v nemocnici riaditeľovi, že niekto vynáša informácie. Ak máš na to žalúdok, môžeš všetkým ktorým daná osoba hovorí o tebe, hovoriť o nej že klame, ....
@jesenzima chcela som napísať, že vie o opakovaných zápaloch pľúc u dieťaťa (má to odo mňa) a napriek tomu si dovolí ma obviňovať že stav zveličujem. Toto trvá 4 roky.
A zalezi vobec na tom, ze ta obvinuje, ze zvelicujes? Jednym uchom dnu, druhym von. Ako sa ta to dotyka?
lekarom povedz, ze mate podozrenie na psychicku poruchu a ospravedlnujes sa za to ze ich obtazuje
@mafiankamirka preco by niekto vynasal informacie?
Ty pises nejak z cesty. Co si vedia zistit? Preco by vobec zistovali? A navyse ty pisew,ze to vedia lebo ta niekto poohovaral
@petulda333 kde som napísala prosím ťa, že lebo ma niekto poohováral to daná osoba vie? Písala som, že daná osoba ma ohovára. Nechcem niektoré informácie uvádzať. Ďakujem za pochopenie.
Tak ale ved nech ta ohovora. Normalny clovek pochopi, ze sa matka boji o dieta s horuckou nad 40 stupnov. Preco to je vlastne take dolezite, ju riesit?
@petulda333 ľudia radi rozprávajú..... "Stará škola" v nemocnici povie každej kamoske kto je zo známych na ktorom oddelení a s čím. Ale nie je to podstatne ak išli info od autorky priamo
@mafiankamirka ja som pochopila tak,ze o hospitalizacii vie ta dotycna,lebo myslim,ze ide o mamu alebo svokru,a to neutajis pred tak blizkou osobou. A nie ,zeby to vyniesli lekari
Ty asi nechapes. Lekari to vedia,lebo ta dotycna ohovara.
A ja pochybujem,ze sa tie ohovaracky dostali ku vsetkym lekarom. Pises uplne blbo. Neviem naco sa tu hras,ved si tu dokonca anonymne 🤦
@petulda333 prečo na mňa útočíš? Nebudem konkretizovať, ďakujem za pochopenie.
Ja na teba neutocim,ak chces radu,pis normalne
Nerieš prosím ťa. Rieš svoje dieťa, potrebuje ťa. Domáca odborníčka nech si dá niečo na nervy a nech rieši svoje deti. Takých ľudí treba otočiť vo dverách s milým úsmevom a nech idú kibicovať sliepkam na dvor alebo televízoru. Ty rob pre svoje dieťa najlepšie ako vieš a tak ako si vo svojom vnútri presvedčená a to je ten najlepší postup, pokiaľ LEKÁR nepovie ináč.
Ďakujem kočky, naozaj som potrebovala vedieť, či mi už nešibe náhodou. Dobre mi padla vaša podpora. Sú to veľmi ťažké chvíle pre mňa.
neviem. a mna to posobi rozporuplne najma to o lekaroch
ale ty si rodic ty rozhodujes ak si nevies doma rady ides na pohotovost
Autorka, uz druhy krat si ma v diskusii oslovila a potom si to vymazala bez toho, aby som si to stihla precitat.... nechapem.

Dobre,obvinila ta. To neriesim. Mna zaujala tvoja veta,ze kvoli jej ohovaraniu,sa k vam lekari spravaju inak. Tomu neverim