icon

Čo so zapareninami?

fecka1
14. nov 2011

Ahojte mamicky prosim o radu,moja mala ma 6 mesiacov a zacal sa jej zaparovat zadocek aj pisulka.Lekarka mi poradila imazol ale vobec jej to nepomaha.Umyvam ju stale ked ju prebalujem ale stale nic,aky by ste mi poradili krem proti tomuto svinstvu:(

Strana
z2
mamutka
14. nov 2011

najlepsie sa mi osvedcili latkove plienky - maly po porode na jednorazovky zareagoval skaredo, a to som kupila tie akoze naj. Latkovky nechaju telicko dychat, potom nemusis riesit maste, naco od narodenia dieta babrat umelinami, ked sa da predchadzat... a vela vetraj malej ritku, ak uz chces jednorazovky. Mne dr.doporucila vyhodit vlhcene obrusky, najlepsia je voda. po cikani utriet cistou makkou handickou namocenou vo vodicke a po kakani umyt v umyvadle. osobne by som nemala v jednom kuse po ruke nejaky krem preto ze mi dieta reaguje na plienky zapareninami, proste dava najavo telicko, ze mu to ublizuje, tak ho supnem do latkovky, tie dnesne su velmi jednoduche a prakticke a hlavne dobre drzia na mieste, nie ako volakedy

zazuzana
14. nov 2011

sudocrem v kombinácii na striedačku s vazelinou, úúúžasnéééé http://vaseline.com/Product.aspx?Path=Consumer/...

lenka.s
14. nov 2011

nechtikova veleda

danu
15. nov 2011

@fecka1 temy na danu otazku uz su zalozene

Strana
z2