icon

Čo spôsobuje bolesť semenníkov u tínedžerov?

13. okt 2024

Baby nestretli ste sa s tým? Puberťák sa sťažuje na bolesť v tej oblasti, pozeral si to, nemá ani opuch ani hrčku. Proste ho to boli hlavne pri chôdzi. Bolesť cíti aj v podbrušku. Má to od piatku večera, len včera sa povedal, keď som videla grimasu. Vraj to mal aj pred 2 týždňami len to zmizlo. Je športovec!

autor
13. okt 2024

Z triaže nás poslall na chirurgiu, ale brali mu krv aj moč bol odovzdať.
Tá pani sestrička povedala, že lepšie že sme prišli. Syn tep tak cca 120😁

gribka1
13. okt 2024

Má prirodzene strach. Ale lepšie, že ste išli, fakt.

miskakyska
13. okt 2024

@kittykat22 veď samozrejme,o tejto pliage viem svoje .. pár týždňov pred synovou dg,zomrela mama...tam podľa lekárov bola smrť vykúpenie 😥😢

mameha7
13. okt 2024

@kittykat22 ja by som nezľahčovala ani túto rakovinu semenníkov. Áno, má dobrú prognózu, ale nie je pravda, že nerecidivuje. Bývalému frajerovi po roku a pol napadla aj druhý semenník a hneď metastázovala do uzlín. Lekár vravel, že je to veľmi častý jav.

timea301196
13. okt 2024

Dobre že ste isli! Drzim prsty

miskakyska
13. okt 2024

@mameha7 ale dostal sa z toho??

mameha7
13. okt 2024

@miskakyska My sme sa rozišli, ale normálne žije. Len keďže mu vzali aj druhý semenník, nikdy nebude môcť mať deti normálnym spôsobom a musí chodiť na testosterónové injekcie.

autor
13. okt 2024

Auuu chirurgiu máme za sebou vyzerá to na herniu sono potvrdí

autor
13. okt 2024

Zostava na pozorovanie

pralinka25
13. okt 2024

a co vam povedali k tomu este? radsej nech je pod kontrolou. ale chudak musi byt v strese. drzte sa

gribka1
13. okt 2024

Ako dlho?

autor
13. okt 2024

@pralinka25 stresu si dnes užil
@gribka1 to nevieme

pralinka25
13. okt 2024

to verim ale zas keby ste sli az zajtra stres by trval o den dlhsie.

pehavcek
13. okt 2024

Moj muz mal taketo bolesti a bolo to slepe crevo. Prisiel len tak tak.

luccija
13. okt 2024

Dobre, že si išla a nech to dobre dopadne.Moj otec teraz chodil po lekároch a urológ mu hovoril, že koľko má zlých prípadov mladých mužov do 30 r smutné ..

autor
13. okt 2024

No je to hernia ale tlaci na nejakú cievu, tak nevedia či nebudú ho operovať Ešte sa ho pýtala na ultrazvuku či náhodou zle nedodkočil alebo nešiel do šnúry

gribka1
13. okt 2024

Tak mohlo byť aj horšie, a pritom športe si to niekedy ani nevšimne. Radšej nech nájdu príčinu a dá sa to do poriadku.

autor
13. okt 2024

@gribka1 hernia je na 99 percent a to bolo vidno pri vyšetreni že tu slabinu má väčšiu , len rozsah určilo sono. To bolo dlhé, aj brucho mu urobila aj obličky

miskakyska
13. okt 2024

Hlavne, že riešia a neotočili domov medzi dverami... držím palce a myslím na vás

autor
13. okt 2024

@miskakyska keby sme išli zajtra bohvie ako by to dopadlo

autor
13. okt 2024

@miskakyska aj vám nech sa darí Ďakujem

autor
13. okt 2024

Má infúziu nepustili má k nemu len som podala veci.

pralinka25
13. okt 2024

vela sil prajem

autor
13. okt 2024

@pralinka25 Ďakujem, ja to nejako vydržím v teple domovaw, myslím na neho. Dnes mal ťažký deň, ale našťastie sa priznal.
Inak hrdina, veľký drzý puberťák, dnes som ho videla bezbranného ťažko to prežíval. Ale zvládol byť aj červený tak to nie je také zlé😁

pralinka25
13. okt 2024

ano viem si to vsetko predstavit. ja som minuly rok absolvovala obriezku s 13 rocnym tiez to bola "zabava"
tak snad bude z neho velky drzy pubertak chvila znova 😀

autor
13. okt 2024

@pralinka25 ale bude , je sebavedomý vďaka športu tak sa rýchlo vráti k sebe.Dnes to mal ťažké aj vyšetrenia boli nepríjemné nezavidim mu. Tak si to prežila s pubertakom tiež

tatiana149
13. okt 2024

Áno pred 2 týždňami som to prežila s mojím športovcom pubertiakom. Presne tie isté potiaže

autor
14. okt 2024

@tatiana149 a ako ste dopadli?

sweaaa
14. okt 2024

Musíš správu holkám napísať, môžeš aj mne. Máme viaceré skúsenosti, resp. naši puberťáci. Len mne sa detaily sem nechce písať.

tatiana149
14. okt 2024

Do správy som napísala. Skôr som nemala času lebo som v práci bola