Čo spôsobuje bolesť semenníkov u tínedžerov?
Baby nestretli ste sa s tým? Puberťák sa sťažuje na bolesť v tej oblasti, pozeral si to, nemá ani opuch ani hrčku. Proste ho to boli hlavne pri chôdzi. Bolesť cíti aj v podbrušku. Má to od piatku večera, len včera sa povedal, keď som videla grimasu. Vraj to mal aj pred 2 týždňami len to zmizlo. Je športovec!
Má prirodzene strach. Ale lepšie, že ste išli, fakt.
@kittykat22 veď samozrejme,o tejto pliage viem svoje .. pár týždňov pred synovou dg,zomrela mama...tam podľa lekárov bola smrť vykúpenie 😥😢
@kittykat22 ja by som nezľahčovala ani túto rakovinu semenníkov. Áno, má dobrú prognózu, ale nie je pravda, že nerecidivuje. Bývalému frajerovi po roku a pol napadla aj druhý semenník a hneď metastázovala do uzlín. Lekár vravel, že je to veľmi častý jav.
Dobre že ste isli! Drzim prsty
@mameha7 ale dostal sa z toho??
@miskakyska My sme sa rozišli, ale normálne žije. Len keďže mu vzali aj druhý semenník, nikdy nebude môcť mať deti normálnym spôsobom a musí chodiť na testosterónové injekcie.
Auuu chirurgiu máme za sebou vyzerá to na herniu sono potvrdí
Zostava na pozorovanie
a co vam povedali k tomu este? radsej nech je pod kontrolou. ale chudak musi byt v strese. drzte sa
Ako dlho?
@pralinka25 stresu si dnes užil
@gribka1 to nevieme
to verim ale zas keby ste sli az zajtra stres by trval o den dlhsie.
Moj muz mal taketo bolesti a bolo to slepe crevo. Prisiel len tak tak.
Dobre, že si išla a nech to dobre dopadne.Moj otec teraz chodil po lekároch a urológ mu hovoril, že koľko má zlých prípadov mladých mužov do 30 r smutné ..
No je to hernia ale tlaci na nejakú cievu, tak nevedia či nebudú ho operovať Ešte sa ho pýtala na ultrazvuku či náhodou zle nedodkočil alebo nešiel do šnúry
Tak mohlo byť aj horšie, a pritom športe si to niekedy ani nevšimne. Radšej nech nájdu príčinu a dá sa to do poriadku.
@gribka1 hernia je na 99 percent a to bolo vidno pri vyšetreni že tu slabinu má väčšiu , len rozsah určilo sono. To bolo dlhé, aj brucho mu urobila aj obličky
Hlavne, že riešia a neotočili domov medzi dverami... držím palce a myslím na vás
@miskakyska keby sme išli zajtra bohvie ako by to dopadlo
@miskakyska aj vám nech sa darí Ďakujem
Má infúziu nepustili má k nemu len som podala veci.
vela sil prajem
@pralinka25 Ďakujem, ja to nejako vydržím v teple domovaw, myslím na neho. Dnes mal ťažký deň, ale našťastie sa priznal.
Inak hrdina, veľký drzý puberťák, dnes som ho videla bezbranného ťažko to prežíval. Ale zvládol byť aj červený tak to nie je také zlé😁
ano viem si to vsetko predstavit. ja som minuly rok absolvovala obriezku s 13 rocnym tiez to bola "zabava"
tak snad bude z neho velky drzy pubertak chvila znova 😀
@pralinka25 ale bude , je sebavedomý vďaka športu tak sa rýchlo vráti k sebe.Dnes to mal ťažké aj vyšetrenia boli nepríjemné nezavidim mu. Tak si to prežila s pubertakom tiež
Áno pred 2 týždňami som to prežila s mojím športovcom pubertiakom. Presne tie isté potiaže
@tatiana149 a ako ste dopadli?
Musíš správu holkám napísať, môžeš aj mne. Máme viaceré skúsenosti, resp. naši puberťáci. Len mne sa detaily sem nechce písať.
Do správy som napísala. Skôr som nemala času lebo som v práci bola

Z triaže nás poslall na chirurgiu, ale brali mu krv aj moč bol odovzdať.
Tá pani sestrička povedala, že lepšie že sme prišli. Syn tep tak cca 120😁