Čo spôsobuje dlhodobé červené fľaky na tele?
Dobrý deň,môj syn má na tele takéto ohraničené fľaky už asi mesiac .používam ten istý práci prášok aj plienky od narodenie . Nestretli ste sa stým a čo NATO zaberá ?.

@ivanaanavip toto dúfam už videla kožná...
A avivaz používaš moja toto mala z avivaze prestalo som používať a už to nemá
Choďte určite pediatricke
@andrejka1974 nepoužívam,lebo som najskôr myslela že to má z toho,aj sa to stratilo ,tak som myslela že bol alergický na aviváž,no stále periem bez aviváže a znovu tak ma na nožičkách .
@dagas u nás fenistil kvapky, aerius vždy stav zhoršilo, to som sa naučila keď bola skolkarka, teraz uz ma 11 a dávam podľa seba ako kedysi, keď sme chodili po DR a nič nepomáhalo, len na chvíľku,,,, po 7 rokoch sme dali znova gencianku, hylak forte, kúpeľ v hypermangane ak je to mokré,ak suché botanica slavica a byt čistiť len octom zriedenym vodou a nie chemickým voňavým sajrajtom, veci perieme pre alergikov a do toho ocot
@zuzulka558 my sme to mali prvý krát pred mesiacom, do rána to zmizlo a ochorel teraz znova min.víkend ,to mal aj zvýšenú teplotu a zase to zmizlo do pondelku a včera znova ale dnes to ešte má, už to zase mizne..nejedol nič nové ani som nepoužívala iný prach ani proste nič žiadna zmena
To vyzera na koznu plesen.
@dagas my sme tak bojovali 3 roky z dr a nič nezabralo, proste chorý pacient dobrý pacient, potom som začala podľa seba a zrazu som vedela kde je chyba, študovala som na nete od rána do večera a stále niečo nové,, chodili sme si CZ na krém ktorý jej zabíjal kvasinky ale aj strava, naučila som sa čo môže a nemôže,, my sme to mali, vyzraza koza, tričko sa jej lepilo o pokožku no strašne, priznam sa kým som nevedela čo to ako je, rok som si občas dala pohárik aby som to dala ako sa trápi, raz bola dobre raz zle,, teraz ma 11 a super je naucena s tým žiť aj keď sa to teraz zhoršilo, hormóny, počasie a alergia, učila som ju odmalička a tým žiť a nie aby mala depky
@ivanaanavip ciste krasne ekzemove flaky. Dcera to mavala. Pozor na prasok, jedlo...
@jamidea a aký prášok ste používali
@ivanaanavip teraz ma napadlo, ze u dcery to bola celiakia, chyba v diete a stres, preto ekzem. Inak u malickych treba pouzit prasok pre babatka

Alergia na nieco, staršia to teraz mala po 7 rokoch, je ekzematicka, jej asi uskodili voňavky, dezodoranty co si kúpila, čiže už sú moje 🤣 a ona spokojná už to mizne