Čo spôsobuje hlienový kašeľ bez horúčky?
Ahojte. Neviete, co teraz lieta vo vzduchu? Bez teploty. 4.tyzden hlienovy kasel hlavne rano. Crp ok, ale mne sa to na virus nezda. Inak bezne aj s detmi fungujeme, ale ten vlhky kasel ma uz rozculuje.. co Vam vychadza z vyterov?
@anonym_autor my sme cela rodina maly virusový zápal priedušiek
Ked je crp ok nemôže to byt baktéria
Alergia, suchý vzduch, klíma, ventilátor....?
Pridávam sa, už som zúfalá. Dcéra mala opakovanú nádchu, ja už 11 deň upchaty nos a zltozelene sople, už nevládzem, nemôžem ani pn, som živnostníčka. Preplachujem nos slanou vodou
moraxella, streptokok, hemofil… u nas toto dookola
Vo vzduchu nelieta nič.
Ked je crp ok nemôže to byt baktéria
Alergia, suchý vzduch, klíma, ventilátor....?
@anonym_242bb6 bezne mavame bakterie s crp 1🤔🙉😄
moraxella, streptokok, hemofil… u nas toto dookola
@anonym_0a74e9 aj po atb liecbe? Zvazujem, ze behnem/e na vytery🤔
Pridávam sa, už som zúfalá. Dcéra mala opakovanú nádchu, ja už 11 deň upchaty nos a zltozelene sople, už nevládzem, nemôžem ani pn, som živnostníčka. Preplachujem nos slanou vodou
@lucia.t a potom ti to prejde do kasla🙈😕😞
@anonym_242bb6 bezne mavame bakterie s crp 1🤔🙉😄
@anonym_autor bežne u vas a všeobecne menej pravdepodobné 🙂
Možno hemofil
No vytery skúsiť
Ale tiež to nemusí byt 100% odpoveď
@anonym_autor my sme cela rodina maly virusový zápal priedušiek
Presne ako pidr @anonym_5969a5. Virusovy zapal priedusiek, mali sme to doma vsetci.
@anonym_0a74e9 aj po atb liecbe? Zvazujem, ze behnem/e na vytery🤔
@anonym_autor dr. nam nedava atb hned, telo sa s tymito bakteriami vie vysporiadat. Minule, ked sa kasel a sopel tahal uz 3 tyzdne vkuse a opakovane po 2-3 tyzdnoch, dcera dostala atb, zabrali hned, ale o 3 tyzdne bola znova chora… Neviem vek dietata ale odporucam striekacku na vyplach nosa… nebudem ani opisovat co z neho vyjde 🤢 to co skonci vo vani by inak skoncilo stecene v hrdle a na prieduskach

alergia ?