icon

Ako liečiť pretrvávajúci vírus bez teploty?

2. máj 2026

Ahojte, co to lieta za virus? Bez teploty. Najskor suchy drazdivy kasel, potom sopel a vlhky hlienovy kasel. Decka normal funguju a nic overene dako mezabera. Uz to bude tyzden. U dr vsetko ok. A oni soplia a kaslu stale.

Ako ho liecite?
Diky.

anonym_74e65f
2. máj 2026

@anonym_autor alergie majú vylúčené?

sara07
2. máj 2026

u nás to bol takto covid, testy robené u mudr

adri266
2. máj 2026

@anonym_autor Manzel uz druhy tyzden kasle. Zacala dcera, ju to drzalo 4 dni, bez horucky, potom manzel, jemu kasel nie a nie prejst.

autor
2. máj 2026
@anonym_74e65f

@anonym_autor alergie majú vylúčené?

@anonym_74e65f ano

autor
2. máj 2026
@sara07

u nás to bol takto covid, testy robené u mudr

@sara07 fi ha.dakujem.co zabralo?

autor
2. máj 2026
@adri266

@anonym_autor Manzel uz druhy tyzden kasle. Zacala dcera, ju to drzalo 4 dni, bez horucky, potom manzel, jemu kasel nie a nie prejst.

@adri266 a dcere presiel? Co ste davala? Dakujem.

adri266
2. máj 2026
@anonym_autor

@adri266 a dcere presiel? Co ste davala? Dakujem.

@anonym_autor Dcere preslo za 4 dni, davala som jej sinupret na nadchu a kasel potom sam odisiel bez liekov. Manzel vsak aj vykasliaval,on mal aj priedusky chytene, Ale tiez bez horucky.

kiki68
2. máj 2026

@anonym_autor tiez ma to zaujima, cista pliaga. Zabera mi steroidovy inhalator..

autor
2. máj 2026
@adri266

@anonym_autor Dcere preslo za 4 dni, davala som jej sinupret na nadchu a kasel potom sam odisiel bez liekov. Manzel vsak aj vykasliaval,on mal aj priedusky chytene, Ale tiez bez horucky.

@adri266 moji nebyvaju chori. A teraz obaja. Rovnake priznaky a nic nezabera.cudne.

autor
2. máj 2026
@kiki68

@anonym_autor tiez ma to zaujima, cista pliaga. Zabera mi steroidovy inhalator..

@kiki68 fuu.. no pojdeme na vytery, ak to neprejde.

marianarem
2. máj 2026

@anonym_autor Tyzden je este nic, teraz kolovalo nieco, co sme my s manzelom mali mesiac a maly okolo 3 tyzdnov. Hlavne ten neutichajuci kasel bol hrozny. Boli sme aj na vyteroch, bola to viroza. Tiez bez teploty.

sara07
2. máj 2026
@anonym_autor

@sara07 fi ha.dakujem.co zabralo?

@anonym_autor manžel mal najtažšie ale on je astmatik , ten mal antibiotika , endomerd myslim - ten bol 12 dni na pn
zvyšok rodiny čaj, naparovanie , my sme mali len do 37 teplotu - my sme do tyždna boli v poriadku uplne,len unava ešte tak tyžden

anonym_b0f0a5
2. máj 2026

Vírusy sa prenášajú kvapockovou cestou, nelietajú tu hore-dole medzi ľuďmi len tak vo vzduchu. Bežné prechladnutie trvá liečba 7 až 10 dní, takže nemáš nič neobvyklé. Lieči sa tak ako posledných x desiatok rokov podľa príznakov. Od sopla, od kašla, od bolesti, na opuch sliznic.

kiki68
2. máj 2026

Ja nemam teplotu, iba strasne to sadlo na priedusky a hrdlo. Decka len sople. Nechapem co to je, ci covid vi co zas

tinkavvv
2. máj 2026
@anonym_autor

@adri266 moji nebyvaju chori. A teraz obaja. Rovnake priznaky a nic nezabera.cudne.

@anonym_autor a vytery pripdne odbery na specialne bakterie maju urobene? Ci podla coho viete, ze virus. Lebo moje mali bakterie aj bez teploty - jednej sposobovali kasel, druhej plny nos.

anonym_ed4a67
2. máj 2026

@anonym_autor ja uz rpiesvitne sople taham prosim pekne 3 tyzden a uz neviem co tomu decku dat prisahambohu toto sme este nemali
Dieta chodi uz do skolky po 10 dnoch, odpoeucanie od pediatra aj detskeho orl - , ze je vhodne do kolektivu pre rypalky, co budu vyskakovat, ze davam chore decko do skolky
U lekarov vsetko negativne, vsetko.. alergie toho casu vylucena tiez

asemrakova
3. máj 2026

My tiez 3. tyzden tahame, ale starsi uz konecne je zdravy, pojde do skolky, mladsi chytil od neho neskor este ma sople. Starsieho to dost zdraplo, strasny kasel, nadcha aj ucho ho bolelo. Liecila som bezne ako prechladnutie, len do ucha sme mali na predpis kvapky. Ale dost vela deti v skolke chybalo, strasne nieco, ja tiez nadcha, hrdlo...