Čo spôsobuje výražky na brušku?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či neviete z čoho môže mať toto na brušku, ďakujem Vám za rady a odpovede.

Normálne sa bábätko šúpe,bude to mať aj na rukách a nohách...ja som po kúpaní používala Avril
moze to byt alergia na praci prach, telove mliecko, ale aj na plienky ako take. to len treba asi odsledovat, ci je niekdy vyraznejsia a inokedy sa vytraca.
moze to byt alergia na praci prach, telove mliecko, ale aj na plienky ako take. to len treba asi odsledovat, ci je niekdy vyraznejsia a inokedy sa vytraca.
@rdi co to trepes?to po dvoch detoch nevidis,ze sa supe,ze je to normalne?
@anonym_cda67f pyta sa na vyrazky, asi na to aj odpovedala. nie vzdy vsetko vidiet detailne na fotkach.
@anonym_cda67f pyta sa na vyrazky, asi na to aj odpovedala. nie vzdy vsetko vidiet detailne na fotkach.
@kliatana nepyta sa na vyrážky,pýta sa z čoho môže mať toto na brušku.nadpis upravil admin
ja tu tiez ziadne vyrazky nevidim teda 😀 supanie zvycajne znamena, ze pokozka je sucha, treba viac hydratovat. a vidim, ze sa tu zase rozprudila dalsia zbytocna hadka 😀
@rdi co to trepes?to po dvoch detoch nevidis,ze sa supe,ze je to normalne?
@anonym_cda67f moje dieťa sa nesupalo, takže úplne bežné to nebude
@anonym_cda67f moje dieťa sa nesupalo, takže úplne bežné to nebude
@anonym_ebff57 stačí?či mám googlit ďalej?
@anonym_ebff57 stačí?či mám googlit ďalej?
@anonym_cda67f môže byť,dakujem,takže je to normálne ale nieje to pravidlo
@iris201022 veď je ešte novučké! Normálne sa šúpe. Nie sú to žiadne vyrážky. Okúpkať a ak chceš natri ho ale je to prirodzená vec.
@anonym_cda67f môže byť,dakujem,takže je to normálne ale nieje to pravidlo
@anonym_ebff57 no pravidlo to nieje,to som mi ani netvrdila.ale ja zas nepoznám bábo, ktoré by sa nesupalo
@anonym_ebff57 no pravidlo to nieje,to som mi ani netvrdila.ale ja zas nepoznám bábo, ktoré by sa nesupalo
@anonym_cda67f dobre jasné,ja mám len svoje od narodenia🙂 a to žiadne supanie
Nechcela som zavádzať iba moja skúsenosť
Tak aspon viem aj ja fakty

@iris201022 ak máte na mysli tie supinky, treba premastovat kožu po kúpaní a spraví sa to. Vyrážky nevidím