icon

Čo sú tieto červené boľavé fľaky?

cepka
28. mar 2015

Ahojte, mám problém od minulého roka od februára kedy sa mi začali na dlani robiť fľaky strašne boľavé - behom týždňa som to mala po celom tele 😒 už je to rok čo mi doktori nevedia prísť na to z čoho sa mi to tvorí obehla som všetkých doktorov všade mi bolo povedané všetko v poriadku, výsledky všetky dobré..mala som pokoj asi 3-4 mesiace keď do mňa dávali samé kortikoidi..začalo sa mi to ale vracať najčastejšie to mám na dlaniach, zápästí sem tam na celých rukách, vo vlasoch - vyzerá to ako poprhlené ale na dlaniach sú to také veľké fľaky mám to vždy horúce :/ neviem si s tým už rady - možno sa tu nájde niekto kto by mi poradil čo si takým niečím prešiel - ďakujem vám za všetky odpovede

Čo sú tieto červené boľavé fľaky?
svetluska82
•
28. mar 2015

ja som mala na nohe podobne, no po atb dost silnych to preslo. Nastastie.

janinah
•
28. mar 2015

škoda,že je to otázka...robili ti z toho ster? možno treba atb a nie kortikoidy...

oladuna
•
28. mar 2015

Moze to byt nieco imunitneho povodu?

ankapuska79
•
28. dec 2018

Mňa by to zaujímalo ako si dopadla. Moja dcéra má fľaky na dlaniach asvrbi ju to. A začína sa to aj kúpať na miestach. Je to suché. Neviem ci ju to aj boli ale súchala si to. Dik

cepka
autor
•
28. dec 2018

@ankapuska79 ahoj, mna to nesvrbelo. Vzdy ma to skor palilo a velmi bolelo. Vybrali mi nakoniec krcne mandle. Mala som tam nejaku infekciu a takto sa to prejavovalo.

timejkakarinka
•
19. mar 2022

@cepka prišli Vam na to z coho to je? Aj ja to mam.

cepka
autor
•
19. mar 2022

@timejkakarinka ahoj mne vybrali krčné mandle mala som tam nejakú infekciu ako ich vybrali odvtedy to skončilo.