Čo to má môj syn na nožičke?
Ahojte. Neviem co to je urcite pojdeme ku dr len neordinuje a zastupujuci je dosť daleko, tak pockame. Ale chcela by som len vedieť ci niekto to mal ... vobec neviem co to je ... ďakujem za radu.
molusky?
Vyzerá to ako molusky.
Molusky
Je to infekcne
Ak chodi do kolektivu musi zostat doma a v skolke jasliach to nahlasit
Molusky. Dcerka ich mala, trvalo 4 mesiace zbaviť sa ich, je to pliaga.
Molušky alebo kiahne?
Každopádne doktorke najprv zavolaj alebo pošli foto. Neber ho tam.
@taktotedanie tak ja som mala molusku pod okom ked som bola v skolke a nikto nepovedal ze mam koli tomu ostat doma to si ani predstavit neviem ked som samozivitelka ... dr urcite pojdeme v pondelok uz ordinuje ...
@martul kiahne urcite nie to by mala aj dcera
Je to vysoko infekčné, nemal by byt v kolektíve, žiadne plávania, žiadne dotyky extra atď... My sme to takto od niekoho, kto to nedodržiava dostali a liečili sme sa cez dva roky!!!!! Dosť som bola nasrata.... A nie, nechodil do škôlky.
Autorka: dobre ti tu všetky píšeme, že je to infekčné a veľmi ľahko prenosné práve v kolektívoch ako škôlky, jasle, krúžky... Práve preto, že niektorí rodicia dávajú deti do kolektívu aj s takýmito šmakocinami, tak sa v tom deti stále točia. Mne kožná kázala po diagnostike obvolat miesta, kde som s malou bola. V tom čase som s dcérou chodila na rehabky (Vojtovka), do detského centra atď. Všetkých som informovala. A mimochodom jedna zo žien, ktorá ti tu odpovedala je lekárka, takže môžeš dôverovať odpovedi aspoň jej, keď ju nám "laikom" neveríš, že ma byt dieťa mimo kolektív. Prajem skoré zbavenie sa toho.
Dobre a teda má vysoko infekčné ochorenie a dáš ho do školy?! Keby ma covid, zlomí si nohu hocičo nedajboh tak by si ho doniesla do školy, lebo musíš pracovať, hej?
Nemoze do kolektivu!!
Niektore skolky vyzaduju potvrdenie od kozneho lekara o neinfekcnosti
Ja som nepovedala ze vam neverim , len si neviem predstavit prist ako samozivitelka o pracu lebo nemam nikoho komu by som dieta zverila, uvidím co povie dr

možno sa to podobá na
https://lekar.sk/clanok/herpeticke-infekcie