icon

Čo to má moje dieťa na prste?

july0
31. máj 2023

ahojte čo to je prvý krat to vidím vyzerá to ako vyrážka

Čo to má moje dieťa na prste?
Strana
z2
danielahamar
31. máj 2023

Za mňa kurie oko

klarissa25
31. máj 2023

skôr bradavica....

luccija
31. máj 2023

@july0 pluzgier

july0
autor
31. máj 2023

no a čo mu dať nato ? moze to mat z toho ze chyta vonku piesok a kamienky a bars čo ešte

anulka1944
31. máj 2023

@july0 mne to príde ako hnis skúste jemne stlačiť

masinka
31. máj 2023

nestipla ho vcela ?

july0
autor
31. máj 2023

@masinka nie nie to by som vedela

july0
autor
31. máj 2023

@anulka1944 nechce ma k tomu pustit ma to zapálene asi najlepšie doktorovi poslať.

yanni
31. máj 2023

@july0 Kurie oko, braavica a podobne neduhy vyzeraju sce podobne ale toto je zapalene a robi sa mu tam hnis. Asi tam ma nieco pichnute a zacalo sa mu to zapalovat. ked si neda pomoct tebou, skoc k dr.

anulka1944
31. máj 2023

@july0 ja by som skúsila ho niečím. Zaujať aby odviedol pozornosť od palca a skúsila.... Ale to som ja... Vy sa už rozhodnite akokoľvek je to vaše dieťa

july0
autor
31. máj 2023

@anulka1944 nejde to von akusila som stlacit

july0
autor
31. máj 2023

@yanni dobre a ked uz dr neordinuje staci ist zajtra lebo uz ani lekaren nestiham ze sterilnu ihlu kupit lebo vytlacit to nejde je to uzavrete, a kurie oko to asi nebude je to makke a vyzera to ze tam cosik je pichnute skor,

yanni
31. máj 2023

@july0 jasne, neboj. Do zajtra mu prst neodpadne.

maryetta
31. máj 2023

Ja som v tomto “sadista”. Vycistit ihlu. Prepichnut tam ako je to biele. Vsetko krasne pojde von.

hedviga2
31. máj 2023

Prepichnut a ychtyolovu mast. Lekari sa zblaznia ked s takymi problemami ich budeme otravovat

zuzinka888
31. máj 2023

Zabudnuta trieska- ina necistota- po kupani skus vytlacit hnis- vydezinfikuj

anavixy
31. máj 2023

Gafrovu mast s ichtamolom 2-3 krat denne a obviazat, kym to vyhnisa, potom framykoin do zhojenia. Ak si to da dieta vybrat, resp vytlacit hnis (jemne ale efektivne), tak staci framykoin.

anulka1944
31. máj 2023

@july0 napíšte mi nakoniec co to bolo 🙂

river_song
31. máj 2023

Ja by som povedala ze mozno aj zahnisana trieska alebo niečo podobné..

july0
autor
1. jún 2023

dnes to vyzera takto idem do lekarne, dr som posielala fotku ale este neodpisal.

certica22
1. jún 2023

Celkovo pri deťoch ale aj v domácnosti odporúčam mat sos sprej..sťahuje zápaly, vhodný aj pri otvorených ranách .zastavuje krvácanie ..som si istá že potvrdí vám to aj veľa mamičiek 👏

kvetinka75
1. jún 2023

zadreté, hnis? vyzerá to ako zapálené

july0
autor
1. jún 2023

takze uz som snim volala kazal ihlu a dezinfekciu neprepichovat len podobrat a odstranit tu chrastu a vydenzifikovat uz som mu to urobila uz len dezinfikovat dva krat denne a poslat fotku potom 🙂

july0
autor
1. jún 2023

dakujem baby za rady ❤️

july0
autor
3. jún 2023

baby spravila sa mu chrasta tam ale zapalene to pod tym stale ma, aj repikom macam aj dezinfekciu 2x denne a kazal mi fucidin dat lenze to som snim volala vcera a dnes je sobota a neviem to zapalene neustupuje co mam robit znova to podobrat ihlou ?

mila06
3. jún 2023

@july0 ja by som sla na pohotovost nech sa na to pozru zblizka nie takto cez net☹️

anavixy
3. jún 2023

@mila06 na pohotovost? Ale no hadam nie 🫣

hedviga2
3. jún 2023

@july0 treba na to čas. Preboha na pohotovosti odpadnú z tvojej poziadavky.

anavixy
3. jún 2023

@july0 mas framykoin doma? Ak hej tak daj ten. Ale aj fucidin je fajn. Hnis uz nevidis? Zapalene to bude mat este par dni, to je normalna vec, ziaden zapal neprejde za dva dni.

maryetta
3. jún 2023

Skus pridat foto ako to ma teraz?
Urobila si mu teda dierku. Ma ten hnis ako vytiect von? Ci je tam chrasta? Mojim ked sa urobila chrasta tak som ju “odlupila” a uz potom faaaakt vsetko vyslo von.
A ak mas aloe vera rastlinu. Pripadne praslicku. Ta je na zapaly a hnis najlepsia.

Strana
z2