Čo to má moje dieťa na prste?
ahojte čo to je prvý krat to vidím vyzerá to ako vyrážka

skôr bradavica....
no a čo mu dať nato ? moze to mat z toho ze chyta vonku piesok a kamienky a bars čo ešte
@july0 mne to príde ako hnis skúste jemne stlačiť
nestipla ho vcela ?
@anulka1944 nechce ma k tomu pustit ma to zapálene asi najlepšie doktorovi poslať.
@july0 ja by som skúsila ho niečím. Zaujať aby odviedol pozornosť od palca a skúsila.... Ale to som ja... Vy sa už rozhodnite akokoľvek je to vaše dieťa
@anulka1944 nejde to von akusila som stlacit
Ja som v tomto “sadista”. Vycistit ihlu. Prepichnut tam ako je to biele. Vsetko krasne pojde von.
Prepichnut a ychtyolovu mast. Lekari sa zblaznia ked s takymi problemami ich budeme otravovat
Zabudnuta trieska- ina necistota- po kupani skus vytlacit hnis- vydezinfikuj
Gafrovu mast s ichtamolom 2-3 krat denne a obviazat, kym to vyhnisa, potom framykoin do zhojenia. Ak si to da dieta vybrat, resp vytlacit hnis (jemne ale efektivne), tak staci framykoin.
@july0 napíšte mi nakoniec co to bolo 🙂
Ja by som povedala ze mozno aj zahnisana trieska alebo niečo podobné..
zadreté, hnis? vyzerá to ako zapálené
takze uz som snim volala kazal ihlu a dezinfekciu neprepichovat len podobrat a odstranit tu chrastu a vydenzifikovat uz som mu to urobila uz len dezinfikovat dva krat denne a poslat fotku potom 🙂
dakujem baby za rady ❤️
baby spravila sa mu chrasta tam ale zapalene to pod tym stale ma, aj repikom macam aj dezinfekciu 2x denne a kazal mi fucidin dat lenze to som snim volala vcera a dnes je sobota a neviem to zapalene neustupuje co mam robit znova to podobrat ihlou ?
Skus pridat foto ako to ma teraz?
Urobila si mu teda dierku. Ma ten hnis ako vytiect von? Ci je tam chrasta? Mojim ked sa urobila chrasta tak som ju “odlupila” a uz potom faaaakt vsetko vyslo von.
A ak mas aloe vera rastlinu. Pripadne praslicku. Ta je na zapaly a hnis najlepsia.

Za mňa kurie oko