icon

Čo vám pomohlo na reflux u bábätka?

Dnes o 10:40

Začala mi zvracať po kojení cca 2 týždne do zadu už sme boli aj u pediatričky a dala rezimove opatrenia (antirefluxny vankúš, vzpriamena poloha, odgrgnutie, dojčiť častejšie atd) ale aj odgrgne a aj 1/5 hodiny ju mám vzpriamenej polohe a položím ju do postielky a hneď sa vygrcka. Posledné dni sa dáva tak do klbka a strašne vystiera nohy po kŕmení a plače takze sme pridali espumisan ale nejako nevidím zlepšenie :/ niekedy sa budí aj v spánku ako keby má kŕč v brušku a place a potom znova spinka.. už neviem čo robiť.

krasneleto
Dnes o 11:01

@anonym_autor kamoskina ma skryty reflux a dostala gastrotuss sirup

kiki68
Dnes o 11:28

Nic, az prikrmy to trosku napravili, ale stale Tonnen super a mala v 7 mes odgrckava denne aj 12x . Do roka nam tu nix nedaju, sono bolo v 3 mes v norme

nikusena_23
Dnes o 15:41

Ja malého po kŕmení nosím v nosiči uz takmer od narodenia. Ked bol menší tak som ho nosila aj hodinu po každom kŕmení, teraz ma už 6 mesiacov tak stačí menej. Máme nosič od sestrice ten Carrier One ( to bola záchrana lebo mne aj mužovi časom išli odpadnúť ruky ). To nám najviac pomohlo. Síce vygrcol aj tak, ale aspoň sa mu to v brušku usadilo za ten čas v nosiči a aj jemu bolo lepšie. Gastortuss sa mi zdá, že to len zhoršoval. A to z neho išli cele dávky. A ešte som si odsladovala ja moju stravu, čo ho viac dráždilo. Držím palce nech z toho rýchlo vyrastie.

maryetta
Dnes o 15:54

Koliky.

fok
Dnes o 20:17

@anonym_autor ahojky… za nás nic. Mali sme nutriton na zahustenie mlieka….vyvysenu postieľku. Dlho držať na rukách veľa sme nosili…gastrotuss sirup…nic nezabralo. Reflux trval až do 10 mesiacov

anonym_0d36b7
Dnes o 20:20

Gastrotus sirup alebo len to prečkať.Male bábätká to mávajú lebo ešte nemaju všetko vyvinuté tak ako väčšie deti hlavne čo sa týka tráviaceho ústrojenstva

fairyy
Dnes o 20:25

@anonym_autor nic absolutne...nam az tuha strava ...cim viac jej bolo tym sa to viac lepsilo az zmizlo