icon

Črevná viróza u detí: Ako dlho trvá?

monikaaaaaa4
9. dec 2024

Dobrý večer , prosím o radu .Je možné , že moju dcérku od štvrtku stále bolí bruško ? Vo stvrtok sme boli na pohotovosti , nakoľko stále zvracala , prehanalo ju a veľmi ju bolelo bruško .Povedali nám , že črevná viroza , no zdá sa mi to byt dlho , že ju stále bolí bruško , vždy to bolo max 1-2 dni a bolo dobre .Berie enterol a espumisan a ma aj dietnu stravu .Dakujem za rady

patka06
9. dec 2024

Veď ešte len pondelok
úplne normálne, zo žalúdočnej virozy sa môže spamätávať týždeň aj dva, kým bude na 100 % ok

ukulela
9. dec 2024

My sme mali teraz týždeň. Každú druhú noc kŕče a bolesti. Espumisan, enterol, algifen. Bolesti neprestávali ani po algifene. Zvracal len 2x, dokonca bez hnačiek... Ale v noci kŕče 4 hodiny... Boli sme u dok aj na urgente, také mal bolesti. Starší sa vystrábil po týždni. A teraz naskočil mladší... Prelievam ho hylakom a dúfam v zázrak, že to nebude mať také silné.

ukulela
9. dec 2024

@monikaaaaaa4 poradila by som asi probiotiká. A od bolesti od 6 r môže buscopan.

babydesire
10. dec 2024

@monikaaaaaa4 moja 6rocna dovliekla asi dva tyzdne spat crevnu virozu, najprv sa povracala vnoci zo stredy na stvrtok,a potom dva dni hnacka, aj teplota tak 38..vikend uz ok (ona,,no ja som to od nej chytila 😷),, ale este par dni mala riedku stolicu, z coho ju stipala ritka, revala jak tur,bala sa kakat a potom ju brusko bolelo,,tak bola doma,az v stredu (7.den od prvych priznakov) mala normalnu stolicu. Mozno aj tvoja nejde kakat ked jej treba, lebo ju to stipe a desi ju to nenormalne kakanie a potom ju prirodzene boli brusko,,tiez moja menej jedla (uz i tak je malo) a od hladu ju tiez bolelo brusko.