icon

CT nález - rastúca cysta u syna

helenamv
8. apr 2025

Ide o môjho syna ma 14 rokov. A má cystu na mozgu,ktorá rastie.. v roku 2023 to malo rozmer 17mm a teraz z posledného vyšetrenia 23.01.2025 to má 22mm . Výsledky sme dostali dnes 8.4.2025 a náš neurológ je od februára dlhodobo chorý ,tak hladame aj neurológa, ku ktorému by sme sa vedeli čím skôr objednať, skusila som Kramáre a tam nam dali termin na september. Vedeli by ste mi k nálezu povedať niečo bližšie? Dalujem pekne za odpovede

CT nález - rastúca cysta u syna
magic08
8. apr 2025

skus sa spytat v skupine Zdravotnici na MK tak sa skor niekto najde , kto ti to vysvetli

taktotedanie
8. apr 2025

@helenamv uprimne nemozes porovnavat vysetrenie u neurologa s nazorom nejakej mamicky, ktora je laik
Taka pdpoved by ti ako starostlivej matke stacila? Mne nie
Mimochodom ak chces pisat do skupiny tak musis uviest vsetky dolezite info ohladom dietata inak prispevok zmazem- mame to v pravidlach
Maximalne dostat odporucenie na detskeho neurologa este to do otazky pridaj urcite a aspon cast slovenska

martul
8. apr 2025

@taktotedanie ale veď tá mamička môže byť neurológ a aspoň trochu by jej poradila. Tak ako radíš aj ty keď si doktorka.

helenamv
autor
8. apr 2025

@taktotedanie ja som dufala ze sa tu nájde nejaká mamicka ktorá je neurologicka,aby mi ujasnila ct nalez. Nemyslite si ze zostanem pri odpovedi, ktorú dostanem tu, vsak je samozrejme ,že si najdeme neurologa ved tu nepíšem o chrípke

taktotedanie
8. apr 2025

@helenamv v skupine neurologa mame a sak ci a kedy sa k odpovedi dostanete absolutne netusim

taktotedanie
8. apr 2025

@martul vies kolko “lekarov” falosnych sme uz na mk odhalili?

krasneleto
8. apr 2025

skus tento popis hodit do chatgpt. nie je to 100% nazor, ale isto lepsi ako od laikov tu...

helenamv
autor
8. apr 2025

Ďakujem vám za odpovede ❤️ ja som tu nova,dnes som sa iba zaregistrovala, tak neviem presne kam mam dať moju otázku, ale už som to dala aj na mk

marki07
8. apr 2025

potrebujete aj neurologické vyšetrenie,CT je len jedno zo zobrazovacích vyšetrení.zalezi aj na synovom stave,či sa od 2023 niečo zmenilo doteraz.Nezacali mu bolesti hlavy,nevoľnosti alebo podobne?
Čo viem cysty sa takto sledujú bežne,kontroly á 2 roky.

ronie338
8. apr 2025

Ambulancia sinalgis v ba na mileticovej, primárne je to detska neuro, majú aj jednu doktorku pre dospelých. Chodím tam ja aj syn a sme spokojný. S nálezom neporadím, mne narástol hemangiom a zatiaľ neriešime aj napriek mojej minulosti keď mi jeden praskol. Len sledujeme zmeny na mr