Čudné vyrážky u dieťaťa
Ahojte baby chcela by som sa opýtať ma niektorá mamina s týmto skúsenosti alebo pravdupovediac stretli ste sa s niečím podobným? Prosím premudrele nech si ma nevšímajú. Dopredu vravím že sa to už riešilo aj na kožné aj na imunológii, nie raz ani dva krát sme boli ci už k obvodnej alebo na pohotovosti . V lete mal častejšie tieto vyrážky mysleli sme si že to sú komáre aj keď vyrážka sa vôbec nepodobá na uhryznutie komárom ale nevadí čiže mal to častejšie teraz je zima a 3 dní späť ma opäť toto na nožičkach a viac menej po celom tele neskutočne ho to svrbí ale zároveň aj boli baby ak máte niektorá skúsenosť alebo ste sa s tým niekde stretli prosím poraďte mi co s tým aby mu to zmizlo poprípade aspoň trosku uľavilo. A áno sme saze objednaný na kožné bohužiaľ až v marci čiže teraz by som bola veľmi rada za každú jednu radu od vás. Ďakujem
Ekzem? Pliesen? Co vsetko ste skusali a co vam na to predpisali?
@kp7333 predpísali nám Locoid potom sme mali bactobran antibiotika . Ja som sú to mastila aj sudokremom lebo ani jedno nám nepomohlo , robievala som mu harmančekovy kúpeľ to už mi odporučila známa a nakoniec v lekárni teraz si už nespomeniem na názov tej vody , ale vyzeralo to ako mlieko bol tam dávkovač a vždy keď som ho kúpala tak som mu tam nastriekla par strikov ale ani to nepomohlo
Spat na kožné, toto nie sú vyrážky. Kozna by z toho mala vziat vzorku
Spat na kožné, toto nie sú vyrážky. Kozna by z toho mala vziat vzorku
@anonym_b3c94d No áno sme objednaný ale až v marci
Skuste Fungicidin alebo Canesten.
@radovanaa chudacik, ja by som hľadala aj súkromnú, vyšetrenie za poplatok, ale nech vás zoberie skôr
Svrbí to?
@radovanaa sorry zajtra by som nabehla, že akútny stav, musia ho vyšetriť
@radovanaa chudacik, ja by som hľadala aj súkromnú, vyšetrenie za poplatok, ale nech vás zoberie skôr
Svrbí to?
@anonym_b3c94d píše že neskutočne ho to svrbí a bolí!!!
Akože ho necháš tri dni s týmto sa trápiť?
Svrbí a bolí? Kokos normálne som sa rozčúlila teraz...
@radovanaa Vylučiť aj mastocytózu treba.
@anonym_b3c94d píše že neskutočne ho to svrbí a bolí!!!
@anonym_63fe2e svrbí to najmä v noci?
Nečakal by som do marca, mne to príde ako zapal

Ekzem? Pliesen? Co vsetko ste skusali a co vam na to predpisali?