icon

Dakujeme Strapco - ORL rady

vlasa
14. mar 2011

chcem zalozit temu a zaroven podakovat Strapcovi za jej vzdy ochotu odpovedat na nase otazky.chcela by som,aby sme mali vsetko pod jednou strechou,aby sme nemuseli odpovede hladat v celom fore 😉 tak supsup vsetky problemy s nostekmi,uskami a krkmi sem 😵 😵 😵

Strana
z133
janhe
27. okt 2019

Baby mala je 9dni po vybere nosnej mandle ale po 4dnoch od operacie chytila infekciu ,stale je chora sople kasle
Ma atb ale zapach z ust tiez to znamena ze to este neni zahojene a koli infekcii sa to bude hojit dlhsie. Poradte co davat na opuch a hojenie
Ako tomu pomoct? Vyplach repikom a co este?

lubellan
27. nov 2020

Ahojte.. Chcela by som sa spýtať.. Vedel by mi niekto povedat/poradiť či je ok ak má. Dieťa opakovane na tympanometrii krivku C... Ma ju už pol roka... Syn má 3 roky, ako 1,5 ročný prekonal kiahne ťažký priebeh a následne mal cca 4 mesiace zápal stredneho ucha... Už ma vybratu nosnú mandlu a mal aj ventilacnu trubicku v usku.. Pokynom moc nerozumie, reč ma dyslalicku... Ďakujem za každé rady

ask
27. nov 2020

@lubellan Ahoj, do tejto diskusie uz dlhsie nik nechodi, skus tuto otazku dat do skupiny Zdravotnici na MK tam sa skor najde niekto kto Ti odpovie...

lubellan
8. feb 2021

@ask ďakujem.. Skusim

sisa106
Autor odpoveď zmazal
veronica81
18. jún 2022

@tobias9 prosím ako dlho vám trval uvedený stav? Bolesti šije, hlavy strpnuty krk po operácii nosnej mandle? Už vyše týždňa bojujeme rovnako s patričným synom ☹️ lezime dokonca v nemocnici, tlmia mu bolesť analgetikami

veronica81
18. jún 2022

@mojezlate po adenotomii vám bolesti hlavy a šije, strnulosť v krku odzneli zhruba po akom čase? Nebolo treba riešiť s neurológom? Ďakujem

nitka1157
24. jan 2023

@martina21 ahoj prisli mu casom na nieco? Syn ma to iste

mili78
16. feb 2023

Dobrý deň. Malý ma 2,5r a pani doktorka mu dnes predpísala Avamys. Teraz čítam príbalový leták a tam píšu, že je to pre deti od 6r. Ma niekto skúsenosť s užívaním aj pri mladšom dieťatku? Ďakujem 🧐

slavka2012
29. dec 2023

@xlucia mozem sa opýtať ako ste dopadli vtedy s uchom?naša už mesiac sa sťažuje na uško a ľavú dutinu ,mala aj antibiotiká megamox duo ,beore nasofan a spirabel ,vraj uška čisté a je možné že to pociťuje z eustachovej trubice.no my sme už bezmocní ,keďže je to menej ale stále spomína bolesti uška 😥

Strana
z133