icon

Dali by ste deti na prázdniny, keď sú choré?

27. júl 2023

Nezmestil sa mi cely nazov. Deti maju ist cez vikend k bratovi a jeho detom, ale ich deti od pondelka do dnes horuckuju. Vravia, ze do vikendu budu isto fit, ale bojim sa. Chcem to cele zrusit,ale švagriná ma presviedča, ze dovtedy budu zdrave. Dali by ste, ci nie? Dakujem.

zabina27
27. júl 2023

Ja isto nie, ale u nás je každú chvíľu nejaký sopel, preto si vážim každého dňa, keď sú zdraví a vedome by som ich ku chorým nedala.

lubkovaandrejka
27. júl 2023

Podla mna zdravi urcite nebudu,ak este dnes horuckuju a nedala ...

silviaa
27. júl 2023

Ja urcite nie, este ich mozu nakazit, az ked by boli zdrave.

ivula0807
27. júl 2023

Určite nie

deti95060810
27. júl 2023

dnes ešte v horúčkach a za dva dni akože budú Ok? to ani náhodou....🙄
nedala...

michelle567
27. júl 2023

Nedala by som... Navrhla by som to preložiť, nech sa ešte zotavia po chorobe nech si to aj oni v zdraví potom užijú...

mima172
27. júl 2023

Bez váhania - nie. To by museli už minimálne od včera byť bez teploty, aby som uvažovala, že tam pošlem deti od soboty.

anjelicek26
27. júl 2023

Ak maju stvtok este horucky, tak "do vikendu" to je co, zajtra vecer? urcite fit nebudu... a navyse sa potrebuju vylezat este a mat kludovy rezim... deti tam pojdu inokedy alebo neskor... stale plati "tri dni bez teplot" na bezinfekcnost...

beata_k
27. júl 2023

No ani omylom. Urcite nedala.

euka210
27. júl 2023

Zdravy rozum vravi, ze nie.
Sopliky a take veci mi nevadia, ale ked 4 dni horuckuju a je stvrtok, tak do soboty urcite nebudu uz ok.

lenuska9999
27. júl 2023

Nie nedala. Ešte by ste o týždeň ležali aj vy s mužom chorý v posteli

katarinka89
27. júl 2023

Nie, nech zostanú doma.

samimami777
27. júl 2023

Pri horúčke určite nie. Tak 4 dni v kuse ešte štvrtok je horúčka a v sobotu zrazu zázračne nebude ?? To na akej planéte oni žijú lebo na zemi isto nie . Dá sa prehodiť ten víkend na inokedy. Nehrozí posielanie detí k ľuďom a horúčkou . Ešte to donesú domov a vy budete všetci týždeň nezdraví.

ankare
27. júl 2023

Ku chorym určite nie.

zuzinka888
27. júl 2023

Nie, jedine ak si pripravena ist v pondelok/utorok na OCR.

eikenella
27. júl 2023

deti infekcne istotne budu. uz je len na Tebe, ci ti vadi, ze deti u nich dost pravdepodobne ochoreju alebo ti to prekazat nebute, lebo si este doma a nemusis riesit volno z prace.

mimi3008
27. júl 2023

N-I-E!!!!
Akoby som pocula moju svagrinu. Stvrtok ich deti chrchlu, kaslu, mame k nim ist na vikend, ani nepovie, ze su chori, len to pocjjeme v telefone a sa pytame, ze ci to nam nechcela povedat, ze su chori...tak vraj naco, ved im dala Stoptussin, do vikendu (o 2 dni!!!) budu isto fit😅😅😅

cookie29
28. júl 2023

Tak neviem, 4 dni teplota to uz je na lekara... to by som nedala. U mna soplik a pod nie je problem, takze nad tym by som si hlavu nelamala. Ale toto nie

fiafia
28. júl 2023

Určite nedala, nech sa hnevá kto chce, moje dieťa je prvoradé. Ktovie co sa za tými teplotami ukrýva...

taktotedanie
28. júl 2023

Nie

babatkoo
28. júl 2023

Urcite nie