icon

Dávali ste deťom Fenistil, aby ste sa aspoň raz do mesiaca vyspali?

dovidopp
3. jan 2022

Ahojte žienky dávali ste svojim detičkam občas fenistil aby ste sa aspoň raz do mesiaca vyspali ? Keďže Vám vôbec nespali a zaspávali Vám nad nadránom okolo 4/5? Zvykli si na to či ?

Strana
z4
neffely
9. jan 2022

@svetadielko fenistil je na predpis ale ten Pediakid čo som jej radila ten není na predpis ...

ailiba
9. jan 2022

@elizuella súhlasím, vôbec nie je iste, ze zaberie... Môj syn po tom síce zaspal, ale skôr to bolo asi preto, že mal alergiu a keď som mu ho dala, tak mu to pomohlo a už bol unavený. Ale žeby to zabralo, keď dieťa nemá alergiu, to si nemyslím. Ale je pravda, že tiež úplne chápem zúfalstvo z nevyspatia... Prešla si tým asi väčšina mamiciek (niekto dlhšie, niekto kratšie) a je to veľmi deptajuce. Ale podstatne je, prečo dieťatko nespi? Možno sa to dá riešiť aj inak...

miskabajlova
27. máj 2022

@heidy222 my ho teraz berieme, nam to dr.predpisala lebo mal larynkiditu
A dosť sa dusieval a este pamycon berieme od minulého piatku
Dnes a včera odost lepšie kašle uz mokro skor vhkasliava rano sa aj dobre dogrc sMe hlieny zelene
Dokedy sa môže prosim brat ten pamycon
A fenistil vraj sa dietatko môže dost nan naučiť a toho sa bojim
A ešte sa mi nepáči ze včera aj dnes uz tri krat kakal cervenu ritku ma z toho teraz neviem ci z liekov alebo ta posledná stolička vychadza. Dakujem pekne

benshi
10. feb 2023

@heidy222 ty neviem kde si lekárka,ale mám na sebe samej odskúšané,že Fenistil pri nádche účinkuje (nie som alergik).

lilizzachy
27. okt 2024

@heidy222 ja sa tiež čudujem prečo to stále malej dávajú pri chorobe keď to je na alergiu pri každej chorobe či kašeľ či sopel či s horúčkou či bez káže lekár dávať fenistil alebo zodac

Strana
z4