Dávali ste deťom Fenistil, aby ste sa aspoň raz do mesiaca vyspali?
Ahojte žienky dávali ste svojim detičkam občas fenistil aby ste sa aspoň raz do mesiaca vyspali ? Keďže Vám vôbec nespali a zaspávali Vám nad nadránom okolo 4/5? Zvykli si na to či ?
@elizuella súhlasím, vôbec nie je iste, ze zaberie... Môj syn po tom síce zaspal, ale skôr to bolo asi preto, že mal alergiu a keď som mu ho dala, tak mu to pomohlo a už bol unavený. Ale žeby to zabralo, keď dieťa nemá alergiu, to si nemyslím. Ale je pravda, že tiež úplne chápem zúfalstvo z nevyspatia... Prešla si tým asi väčšina mamiciek (niekto dlhšie, niekto kratšie) a je to veľmi deptajuce. Ale podstatne je, prečo dieťatko nespi? Možno sa to dá riešiť aj inak...
@heidy222 my ho teraz berieme, nam to dr.predpisala lebo mal larynkiditu
A dosť sa dusieval a este pamycon berieme od minulého piatku
Dnes a včera odost lepšie kašle uz mokro skor vhkasliava rano sa aj dobre dogrc sMe hlieny zelene
Dokedy sa môže prosim brat ten pamycon
A fenistil vraj sa dietatko môže dost nan naučiť a toho sa bojim
A ešte sa mi nepáči ze včera aj dnes uz tri krat kakal cervenu ritku ma z toho teraz neviem ci z liekov alebo ta posledná stolička vychadza. Dakujem pekne
@heidy222 ja sa tiež čudujem prečo to stále malej dávajú pri chorobe keď to je na alergiu pri každej chorobe či kašeľ či sopel či s horúčkou či bez káže lekár dávať fenistil alebo zodac

@svetadielko fenistil je na predpis ale ten Pediakid čo som jej radila ten není na predpis ...