Dávate dieťa do škôlky s 36,9°C teplotou?
Dávate do škôlky keď majú 4 ročne deti 36,9? Či už nieco sa deje?
Zalezi od dietata, poznas si ho.. moje deti maju beznu teplotu okolo 35 a dcera ked ma 36,9 tak uz lezi vypluta v posteli.. cize doma nechavam.
Toto nie je teplota. Urcite by som ho nenechala doma. Mozno je chore ale to by som ho mohla nechavat doma kazdy den, lebo kazdy den je "mozno chory".
Tak podľa mňa je to normálna teplota a nie je ani zvýšená. Ak nie sú žiadne iné príznaky chrípky ako sopel, kašeľ, unava, nevidím dôvod dieťa držať mimo kolektívu . .
@simca06022011 v tom mojom prispevku nemalo by ze absolutne nie = ze nedavam do skolky, ale ze to aboslutne nie je teplota, a nenechavam dieta doma :DDD
áno, dávam - už teda do školy, ale platilo to aj pre škôlku. ale podobne, ako boli niektoré komentáre vyššie, začínam byť v strehu a premýšľam, ako si poriešim ďalší deň s pracovnými povinnosťami, ak by bolo potrebné ostať s ním doma. lebo poobede bude mať zrejme už zvýšenú. ale nie vždy, takže kým nie je teplota alebo nejaké iné prejavy, idú moje deti normálne do školy.
Pokial nema ine priznaky, nemalo by to vadit. Teplota zavisi od viacerych okolnosti, po namahe, po placi, po jedle, podla aktivity, teploty okolia moze byt naozaj rozna. Bezne si nemeriame teplotu niekolkokrat denne, ale keby sme to robili, tak vela ludi by bolo prekvapenych, ze parkrat do dna sa im teplota zvysi dokonca aj nad 37. Nie kazdemu, ale mnohym ano.
Raz sa mi maly nezdal v noci, mal teplotu ako tvoje dieťa, ale ráno sa javil byť OK, tak išiel do škôlky. O hodinu a pol mi volali, že ma 39 a niečo. Poučila som sa
teplotu meriam, iba ak sa mi dieta nezda ok, vtedy ak ma 37, zostava doma. pokial je dieta zdrave a ok, nemam dovod merat teplotu, takze netusim s akou teplotou ho davam do skolky/skoly... 🤷♀️
U mna je 36,9 celorocna bezna teplota 😂
Mne pediater aj v nemocnici keď sme boli povedali ,že do 37.5 je normálna teplota u 3ročnej ,takže ja by som to neriešila a dala do škôlky,pokiaľ nemá žiadne príznaky

a doeta sa citi ako?Polihuje?U nas ked je rano 36,9 k veceru uz je zvycajne zvysena teplota a viroza lebo dvera mava okolo 36C Dalsia ma besnu teplotu 36,8-9.A ked dieta kt mava zvycajne 36C ma rano teolotu 36,9 zvatsa mava poobede u 37 a zacina sa viroza.Coze to je individualne.Normalne ale 36,9 nie je do od ostat doma.Urcite by sim ale neposlaa dieta so zvysenou teolotou 37,5 do skolky,skoly to uz je z ysena teplota a mozny virusovy alw o bak zapal.