Dávate dievčatám šortky pod šaty do škôlky?
Áno, lebo preliezky, šmýkalky, skákanie, a tak...
Aj sebe dávam ku kratším sukniam 😂
@galganka no však to mi napadlo. Len či zas nebude potom lepšie len kratase a tričko, či sa v kombinácii kraťasy a šaty nebude viac "zaparovat"
Šaty sú na ihrisko maximálne nepraktická vec. Prečo jej nedáš kraťasy a tričko? A keď vidím dievčatká na bicykloch v šatách alebo v sukni, ako sa im to tam plandá okolo kolies, tak mám dosť
u nás nosia baby saty, aj malej davam do školky. Na ihriská nosi kratasy
Ano, pod to kratase alebo 3/4leginy. Samotne bez toho v satach/sukni si neviem predstavit dat do skolky.
Šaty sú na ihrisko maximálne nepraktická vec. Prečo jej nedáš kraťasy a tričko? A keď vidím dievčatká na bicykloch v šatách alebo v sukni, ako sa im to tam plandá okolo kolies, tak mám dosť
@belllinka Mne pride aj to hrozne, ze dievcatkam v satach na ihriskach vidiet nohavicky. Pedofilom staci ist na ihriska. Mamicky bezne davaju saty a pod to iba nohavicky. Ja mam syna, ale ked to vidim nechapem.
nosia sa pod to kratucke leginky, taketo https://www2.hm.com/de_de/productpage.131856700...
Ano, pod to kratase alebo 3/4leginy. Samotne bez toho v satach/sukni si neviem predstavit dat do skolky.
@anonym_3b38df koli smykaniu? či koli čomu.
ja by som asi davala, lebo ved nech ma pohodlie, daju sa kupit aj take tensie, aby jej nebolo teplo...
Predstav si ako sa v tom hrá na zemi, v piesku, sadne na šmykľavku a nebudeš ani rozmýšľať či potrebuje niečo pod.
To som jediná, ktorá nedáva nič ? 🙈. Však sú v škôlke, tam nejakí uchylaci snáď nehrozia..
To som jediná, ktorá nedáva nič ? 🙈. Však sú v škôlke, tam nejakí uchylaci snáď nehrozia..
@anonym_4121d4 to nie je kvoli uchylakom, ale kvoli pohodliu -- smykala si sa niekedy v satach na smykacke? alebo si liezla po preliezke? au
@belllinka Mne pride aj to hrozne, ze dievcatkam v satach na ihriskach vidiet nohavicky. Pedofilom staci ist na ihriska. Mamicky bezne davaju saty a pod to iba nohavicky. Ja mam syna, ale ked to vidim nechapem.
@anonym_bfdde4 pedofilom nie je praktickejšie ísť rovno na kúpalisko a má tam všetky dievčatká vyzlečené? Ako striehnuť pri škôlkárskom plote, či neuvidí gaťky na šmyklavke?
@anonym_bfdde4 pedofilom nie je praktickejšie ísť rovno na kúpalisko a má tam všetky dievčatká vyzlečené? Ako striehnuť pri škôlkárskom plote, či neuvidí gaťky na šmyklavke?
@belllinka Ja som si len spomenula, ako to vyzera na ihriskach verejnych. Okrem ineho na ihrisku vidi uchyl zadarmo, a na kupalisko by si musel zaplatit uchyl vstup. Mne to len minule napadlo, ked som to videla na ihrisku, ze keby mam dceru urcite jej na ihrisko nedam len saty a nohavicky.
@anonym_4121d4 ja tiež nedávam, ale nakoľko má znamienko väčšie rovno v slabine nosí boxerkove gaťky, cize ako mini kraťasy, dcérka nenosí kvoly znamienku klasické nohavičky aby jej to tam nesuchalo
Ano saty a pod to leginove kratase. Vacsinou ani nie su vidiet, ale do skolky/na ihrisko by som ju urcite nikdy bez kratasov nezobrala. A nie len kvoli "pedofilom", ale napr. aby si nespalila stehna na smyklavke, alebo aby sa jej piesok nedostal tam kam nechceme. A ze preco saty a nie len tricko? Lebo chce saty. Nebudem jej do toho kecat, ma svoj styl :D. Zas na to hranie v piesku a a lozenie po smyklavkach nie su menej prakticke ako tricko. Na kolobezky/bicykel tricko samozrejme.
Ja celkovo nedavam saty. Absolutne mi to nepride do skolky prakticke. Bud tricko kratasy. Alebo ak nejaku tuniku tak vtedy ano-leginy/kratasy.
Nedavam jej vobec saty do skolky, je to neprakticke pri hre a ihriskach. Ale ked uz, tak tenke kratke leginy pod.
@anonym_4121d4 Neboj ani ja. Ale napríklad keď idú von, tak namiesto šaty jej dajú šortky a tričko.
@anonym_autor nie nikdy som jej nedavala. A to moja vetsinu roka saty nosila. Kratase tricko u nej eee
..
@belllinka Ja som si len spomenula, ako to vyzera na ihriskach verejnych. Okrem ineho na ihrisku vidi uchyl zadarmo, a na kupalisko by si musel zaplatit uchyl vstup. Mne to len minule napadlo, ked som to videla na ihrisku, ze keby mam dceru urcite jej na ihrisko nedam len saty a nohavicky.
@anonym_bfdde4 No je tam toho, tak si to zaplatí, keby mu už o to išlo.
Ale i tak si myslím, že strach z pederastov sa trochu preháňa.
@anonym_autor šaty davam iba keď si to mega vydupe ale pod ne kratase 😁 ináč šaty prevažne iná na nejaké speci udalosti ako napr fotenie 🙂
nie, nikdy som jej to nedavala, von chodila vzdy v dlhsich nohaviciach, capri a pod na preliezky a tak, lebo je to pohodlnejsie ako saty. Ak mala saty, tak preto ze je teplo a netreba jej pod to gate. Do skolky skor nosila tuniky atd, s leginami..
@anonym_autor K takýmto tuniakom dávam cyklistické legíny krátke. Moja nosí len šaty či v zime, či v lete …
Nie šaty do škôlky niesu absolútne praktické, dám kraťasy a tričko a hotovo, sama si neviem predstaviť nosiť pod šaty kraťasy, extrémne by mi to išli na nervy, a oni sa ešte hraju po sediačky, za mňa sú šaty odveci
Jasné, hlavne kvôli času, ktorý trávia ma ihrisku. Moja je aktuálne "šatová", tričko vždy opindá. Keď má byť horúco tak jej dávam také kratučké kraťasky, keď je ráno sviežo, tak také po kolienka.

Áno, lebo preliezky, šmýkalky, skákanie, a tak...
Aj sebe dávam ku kratším sukniam 😂