icon

Dávate trojročným deťom čipok?

eririka
13. júl 2022

Dávate trojročným čipok ?

Strana
z2
sisaka
15. júl 2022

@lenka1993 nie, ty nepíšeš o 3 ročnom, ty jasne píšeš, že dávaš na silu ak sa BRÁNIA. To je množné číslo. Chúdence deti. Jednoduchšie ich chytiť a pchať nasilu niečo do konečníka, než im vysvetlit, že majú prehltnúť sirup, či rozžuť tabletku? 🤦‍♀️
V živote by ma to nenapadlo urobiť takým veľkým deťom a ešte k tomu aj nasilu!

sisaka
15. júl 2022

@h2 ona jasne píše, že keď sa deti bránia dáva na silu, takže aj tej 8 ročnej. Darmo to kamufluje v dalších príspevkoch

eririka
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
16. júl 2022

@sisaka @h2 buďte rady, že ste nemali deti s extrémnym dáviacim reflexom, ktoré do chvíle vyvrátili všetky lieky, ak sa im ich vôbec po dlhých minútach snahy a trápenia podarilo po mini množstvách prehltnúť...vďaka bohu za čípky, občas aj nasilu pri malých deťoch

eririka
autor
Autor odpoveď zmazal
bashawelle
16. júl 2022

@eririka už som si myslela ze toto je dnes založený profil za účelom provokácie. Veta "krásne vklznu nasilu s krikom " je taka desiva, ze budem stále dúfať, že je to len provokacny trolling.

zuzanockamt
16. júl 2022

@eririka Ja by som bola pri staršom synovi nahratá. Všetky angíny prežil tak, že atb sirupy končili po minútke vonku aj s obsahom žalúdka. Dnes má takmer 12, tabletky zje, ale rozkúskované na menšie kúsky, trvá to 15-20 minút, neustále dávenie a zapíja kvantom vody. Žiaľ, zlepší sa to až na prahu dospelosti.

zuzanockamt
16. júl 2022

@bashawelle aj mne to napadlo 🤔

sisaka
16. júl 2022

@eririka si v poriadku? Čipky krásne vklznu - nasilu a s krikom?! Teš sa z toho, že žiješ na Slovensku, toto napísať na zahraničnej sociálnej sieti, tak ti už sociálny pracovnici s políciou klopú na dvere

eririka
autor
16. júl 2022

@sisaka A kto nasilu ofsava noštek sj tej klopú? No nemyslim 😉

Strana
z2