icon

Dávate trojročným deťom ešte čípok?

eririka
9. sep 2021

Dávate trojročným deťom ešte cipok ?

h2
9. sep 2021

@eririka Ak si nechá dať, tak je to vraj lepšie, než užiť tabletku normálne ústami. Ale napríklad môj syn už si zhruba v tom veku ten čípok nechcel dať ani za nič!

eririka
autor
9. sep 2021

@h2 ďakujem, nenechá ale trvám na s tom

h2
9. sep 2021

@eririka Môj syn, keď veľmi nechcel, tak sme ho nenútili. Pokiaľ je možnosť dať tabletku a nemá s ňou problém, že by ju napríklad vyvrátil, tak by som to s tým čípkom nesilila.

eririka
autor
9. sep 2021

@h2 práveže vyjde z neho všetko

zabina27
9. sep 2021

pokial sa da, davam ovela radsej sirup. tabletu mi urcite 4-rocni nezjedli, 5-rocna neprehltne ani teraz... ale su situacie, kedy sa ustami neda, pokial dieta vracia, tak jedine cipok a vtedy nie je priestor na vyjednavanie

terimon
9. sep 2021

Moja bude mat v novembri 4roky a stale davam čipok, tabletku sa jej este bojim dat a zo sirupu ju velmi bolelo brucho,tak ostavam pri cipkoch

siska53
9. sep 2021

@h2 ja som aj dlhsie, lebo mala nam po liekoch na znizenie horucky vracala. Tak dostala cipok aj vo vyssom veku.

h2
9. sep 2021

@siska53 Jasné, na tých čípkoch je to aj písané, že sú aj pre väčšie deti. Pokiaľ je s tým dieťa OK, tak vždy je lepší čípok, než tabletka, alebo sirup. Len môj syn teda bojoval, ako lev. ☹️

simca06022011
9. sep 2021

No dala by som ak si to dieta da, hlavne ak sa napr. striedaju sirupy. Ze napr. panadol dam cipok, ale dalsi dam nufofen sirup atd. Alebo napr. ak dieta zvracia, ked je chore tak vzdy je lepsie cipky davat.

marcy1980
9. sep 2021

@eririka určite odporúčam čípok, hlavne keď z neho ide všetko von. Môj syn má 11 a keď vracia, dávam 2 detské čípky 😉. A hlavne rýchlo zaberajú.

fiafia
9. sep 2021

@eririka moja ma 4,5 a len čipky. Sirup vždy vyvrátila. Čipok rýchlejšie zaberá a účinok trvá dlhšie.

siska53
9. sep 2021

Ved jej sa to nepacilo, ale ked este nemohla paralen.. a kedze sirup uz ani ona nechcela, kedze jej to nechutilo a grcala, tak som jej to pichla a bolo..

eririka
autor
9. sep 2021

@siska53 Super.Tak to má byť 😉

nicollette332
10. sep 2021

ked nebola ina moznost a sirup odmietala, tak ano.