icon

Dcéra bola s chlapcom ktorý dostal kiahne. Čo bude?

sikula23
12. júl 2008

Prosim o pomoc a radu,kamoskin maly ma 11 mesiacov a dostal kiahne.Dva dni predtym sme boli s malou ktora ma rok a tri mesiace s nimi von.Vtedy malemu este nic nebolo,ale pocula som ze uz mohol mat virus v sebe.Kiahne sa prejavia vraj do dvoch tyzdnov.Musi dostat kiahne aj moja mala alebo ich nemusi dostat vobec?A najhorsie na tom je ze sestra v najblizsich dnoch ocakava babetko a nakolko jej nema kto pomahat musim cestovat za nou a pomoct jej s babetkom.Kupat a tak...Co ak prave ked sa jej babetko narodi a malej sa vtedy vyhodia kiahne?predpokladam ze aj novorodeniatko je vystavene nakaze,kedze ide o virusove ochorenie.Tiez som sa dozvedela,ze je lepsie ked clovek prekona kiahne v detstve,lenze nepocula som nikdy o kiahnach u novorodeniatok.Nema s tym niekto nejaku skusenost?Bojim sa ci nebude babetko nejako ohrozene.Ci to prekona ako vacsie deti.

Strana
z8
jarhal
11. jún 2016

Dievcata poradte ako je to pri kiahniach.....vcera sme boli na navsteve a tam kiahne ..teda obe dievcatka vo veku ako nasa 3r...nezdrzali sme sa dlho za inych okolnosti by som bola rada ale manzel vcera kupil dovolenku o mesiac letime k moru.....nasa dnes zacala kychat ma tepltu sice len 37,5.....myslim ze je len nachladena..inkubacn adoba je 2 az 3 tyzdne a nesmie sa na slno a do vody...ake mate skusenosti z kiahnami vy? Poteste ma lebo ma prekoti......dakujem

Strana
z8