icon

Dcére je stále teplo

zlatuchova
11. okt 2022

Ahojte maminky
Prosím vás nestretla sa niektorá s tým že dietatu bolo stale teplo?Dcera bude mat 4 roky v decembri a stale sa stazuje že jej je teplo.Každý den to iste,mame v byte 24,castejsie aj vetrám.Neustále sa vyzlieka chodi v krataskoch lebo jej je teplo.V noci sa tiež budií že jej je teplo a byva aj spotena.Môže to niečo znamenat?Dakujem za odpovede

Strana
z2
doriiis
11. okt 2022

No pri 24 stupnoch v byte by bolo teplo aj mne...staci 21 stupnov

zojazoja
11. okt 2022

U nas to tak tiež bolo a doteraz je...keď bola malá tak išla von aj bez ponoziek v čižmách...doma zásadne bosá, v rodinnom dome, v zime zásadne tričko s dlhým a na tom len bundu....šál v žiadnom prípade.. a to 24 stupňov doma sme v živote nemali,to je extrém pre nás.doteraz je horkokrvna jak kôň..chorú si ju pamätám tak maximálne raz ročne ..a to sa už teraz bavíme o skoro dospelej

januska12323
11. okt 2022

Keď nemá teplotu tak je jej proste teplo, 24 stupňov je príliš veľa to by som chodila v spodnom prádle aj ja. Menej kúr a obliekaj ju ako jej vyhovuje.

moniikka
11. okt 2022

@zlatuchova znížte teplotu v byte, my máme cca 22,5 a aj tak chodia deti v kratasoch a tričkách ze mame horúco

ckocka
11. okt 2022

@zlatuchova Mám v byte 19 a vetrám, ak by tu bolo 24 tak chodím v plávkach. Každý máme inú komfortnú pocitovú teplotu.

doriiis
11. okt 2022

Presne...menej kurit a lepsie obliekat

zuzanaete
11. okt 2022

Mame doma tiez otuzilca. 24 stupnov je prilis teplo. My mame 21-22 a aj to mu je stale teplo. Uz si aj v skolke zvykli, ze byva menej obleceny. Nikdy som za tym nehladala chorobu. Proste kazdy teploty vnima rozdielne.

martul
11. okt 2022

@zlatuchova môže to znamenať znížiť teplotu, 24 je veľmi veľa. To ani nie je zdravé

zlatuchova
autor
11. okt 2022

Dakujem mamicky velmi pekne za rady 🙂 znizim teda teplotu na menej

katka700
11. okt 2022

@zlatuchova pre istotu jej daj vyšetriť hormóny štítnej žľazy

zlatuchova
autor
11. okt 2022

@katka700 dakujem,tiez ma to už napadlo

mmoni89
11. okt 2022

@zlatuchova mate moc teplo. My máme menej stupňov ja už chodím v mikine a moje deti v krátkom, jeden syn by najradšej aj bosí bez ponoziek, sme v dome zem je už chladná no jemu je furt teplo. V noci nechce perinu tiež že mu je hrozne teplo

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
amiaja
11. okt 2022

@jabadabadu neviem co sa rozculujes.. jak keby tam mala 40 stupnov
Kazdy ma rad inu teplotu. Niekomu staci 19 stupnov, iny je zimomravy a 24 je ok.
Staci napisat nech vyskusa znizit teplotu, neviem naco ten vylev o energiach 🤦‍♀️

stanulienkat
11. okt 2022

@katka700 pri 24 stupnoch naco vysetrit hormony?? K lekarovi sa chodi, ked je zdravotny problem. A deti su horkokrvne, maju rychlejsi metabolizmus.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
magdalenal
11. okt 2022

@zlatuchova 24 je aj podla mna vela. My mame 21, ja v kratkom s dcerou a manzel s mikinou a este si da aj deku ked cita knihu 🙂 ked som doma sama, mam max 19st. a je mi prijemne a to si este okno otvorim. Kazdy mame inak nastavene telo.... pokial sa vyslovene nepoti, podla mna je jej len normalne teplo

martul
11. okt 2022

@zlatuchova jednoducho máte moc teplo, deti sú stále v pohybe a zahrejú sa. Je to úplne normálne, stačí stiahnuť kúrenie. A nechoď s týmto doktorku prosím ťa.

guliver19
11. okt 2022

@zlatuchova preboha 24 stupnov a ty sa spytas vo fore preco jej je teplo?hrozne aj s ohladom na aktualnu situaciu,ale aj zdravir a pohodu dietata vseobecne.

jana_eyre_2
11. okt 2022

Každé dieťa je iné, jednému je pri 24st.chladno, inému teplo.. ja mám chalanov čo im je teplo pri 20tke cez zimu doma a vpohode by aj nahi behali, ale dcére by bola zase zima.. máme doma 20-22stupnv(kedy ako) a keď je niekomu zima tak sa oblečie.. je lepšie keď je chladnejšie a vie sa obliecť, lebo naopak to ide ťažko 😅

zlatuchova
autor
11. okt 2022

Mamicky dakujem vam za rady a tipy,23-24 mame doma casto (nekurime) vetram pravidelne a dost casto mavame aj cely den otvorene okna.K lekarke sa s tym urcite nechystame….tak vam este raz velmi pekne dakujem a prajem pekny den

gabsisi
11. okt 2022

@zlatuchova mne keď bolo stále teplo...aj keď ostatní boli v mikinach jedna lekárka povedala že zrejme mi chýba D vitamín. Že sa to aj takto prejavuje. Začala som ho užívať a do mesiaca sa to fakt zlepšilo.

nevenka
11. okt 2022

@doriiis my nekurime, ale mame vnutorny byt a aj pri vetrani a ked slnko zasvieti (juh), tak mame aj teraz 24, niekedy aj 25 stupnov 🤷‍♀️. Tiez je nam vtedy teplo a chodim v satach, dcera tielko a 3/4 leginy.

nevenka
11. okt 2022

@guliver19 aj my tak mame, a to nekurime, hlavne v obyvacke, co je juzna strana a slnko to vyhreje aj na 25 niekedy, co s tym akoze narobis, vypnes slnko? Okna otvorene, tak co este.
Severna strana je chladnejsia, no...

lentak1223
11. okt 2022

@zlatuchova
@guliver19 My sme v momentálnom prenájme a aj teraz máme na slnečnej strane 23,5 stupňa a nekúrime. Okná stále otvorené, ale je to o držku. Aspoňže spálne máme na druhej strane a v noci otvorené okná. Tak niekedy sa to naozaj nedá ovplyvniť.

kvetinka75
11. okt 2022

@amiaja my máme 24 a v tričku nechodím. Pre mňa je toto normálna teplota. 21 už mi je chladno. Ale ešte zatiaľ nezapínam riadiatory.

euka210
11. okt 2022

@doriiis my ked v zime vykurime na 23C, tak sa mi zda, ze sme to uz prehnali a mozem si dat kratke tricko 🤣. Momentalne mame 20C a dlhe rukavy.

thoughtfulweirdo
11. okt 2022

Moja 4 ročná sa vyzlieka do krátkeho trička a gatiek aj v zime, keď kurime na 21, bosé nohy celoročne sú samozrejmosť 😄 mladší ročný to už po nej opakuje tiež. Osobne v tom žiaden problém nevidím, lepšie než keby boli zimomravi ako ja.

ivangeline
11. okt 2022

Moje sa vyzliekaju aj ked mam otvorene okna dokoran. Najradsej by nahi behali. Volnostttt.

Strana
z2