Dcére je stále teplo
Ahojte maminky
Prosím vás nestretla sa niektorá s tým že dietatu bolo stale teplo?Dcera bude mat 4 roky v decembri a stale sa stazuje že jej je teplo.Každý den to iste,mame v byte 24,castejsie aj vetrám.Neustále sa vyzlieka chodi v krataskoch lebo jej je teplo.V noci sa tiež budií že jej je teplo a byva aj spotena.Môže to niečo znamenat?Dakujem za odpovede
@guliver19 ale ved pise ze nekuri 🙂 aj my v BA mame 25 v bytoch a nekurime a este sme ani nekurili v tom nasom. Co si mam pustit klimatizaciu aby som mala predpisanych 19?😉
@stanulienkat volá sa to prevencia 🤔 kopec adolescentov a dospelých by nemuselo riešiť zdravotné problémy keby sa vyšetrenia spravili včas
@katka700 prevencia je úplne niečo iné. Toto je idiocia. Najprv treba odstrániť všetky faktory, ktoré môžu spôsobovať problem (teplo) a potom idem robiť paniku a obťažovať s hovadinami lekárov.
Keby toto každý považoval za prevenciu bez toho aby používal mozog, tak by sme sa k lekárovi dostali raz za 10 rokov, tak by boli zavaleni blbosťami.
@zlatuchova presne toto isté mám doma...mala je spotená vždy keď spí...cez deň si dá tričko a tenké legíny...ale teda u nás je problém ten že mám veľké okná a pol dňa tam svieti slnko takže dnes som mala 24,5 stupňov...a to vôbec nekurime 🙈🙈 vetram celý deň...

ked jej je teplo nech kludne chodi v kratasoch, moja dcera chodi v kratasoch aj v zime a spi v kratkom pyzame uz od 8 rokov, ma najtensi paplon.