icon

Dcérka asi prehltla Sudocream

adinkag
10. júl 2012

ahojte baby prosim Vas som z tej nasej na nervy odkedy chodi tak stale nieco bere aj pred chvilkou dala som na kuchynskz dres sudocream v domieni ze ho nedociahne medzitem som jej zarabala caj nevidela som ze ho stiala a otvorila ked som sa otocila celu tvar mala od neho a aj rucku hned som jej to utrela a vzplachla pusu neviem ci nieco prehltla alebo nie mate st tymto skusenost? dakujem

Strana
z2
masinka
10. júl 2012

@adinkag
ak si nie si ista ci je to ok , volaj sem : NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM -
24-hodinová konzultačná služba pri akútnych intoxikáciách
02/54774166

inac kazdej z mojich troch bab sa postupne podarilo ochutnat sudocrem...kym som bojovala s plienkou, otvorili ho a tiez si nim zapatlali tvaricku a nieco bolo aj v puse.... kedze je taky mazlavy, tak myslim, ze sa im ho nepodarilo aj prehltnut, povytierala som ho vreckovkou... pri prvej som este mala dost nervy, pri dalsich som to uz neriesila .... ani jednej nic nebolo.
Keby som mala pocit, ze toho zjedli viac, tak by som to riesila s lekarom.

gumidekmomo
10. júl 2012

@adinkag ach tak no aj to sa stava teda 🙂 tak hadam je v poriadku a nic jej nie je 😉

ani3012
10. júl 2012

baby,keď to tak deckám chutí-ochutnal to už niekto z vás ? 😀

modrofuzik11
12. júl 2012

nasa sara si raz natrela cele usta sudocremom. nic jej nebolo. som sa aj vylakala, pretoze sudocrem obsahuje napr. aj alkohol, ale nastastie nic. potom som zacala pouzivat bepanthen. ten je uplne v pohode, netreba ho ani z bradaviek pri kojeni umyvat. odvtedy som kludnejsia🙂

maricuj
12. júl 2012

ahojj....co jej s toho potom bolo 😎

masinka
2. aug 2012

ahojte
v noci okolo stvrtej v polospanku som malu pokakanu prebalovala a kedze po kupeni noveho balika pampersiek sa jej vyhadzala ritka, namiesto sudocremu som ju natrela Imazolom. Dala som ho hore na policku, ale asi moc nakraj a spadol (to len na vysvetlenie, ako sa preboha dieta mohlo dostat k niecomu takemu 😉). Rano som sa zobudila a cela izba bola ponatierana, vratane Julky - mala to vo vlaskoch, na tvaricke a samozrejme aj na jazyku... v pribalovom letaku pisu iba ze v pripade nahodneho pozitia diatom sa poradte s lekarom. nasa pediatricka ma akurat dovolenku, tak som sa riadila mojou radou co som pisala o par riadkov vysie a zavolala som na infolinku NTIC. zdvohla to taka mila teta, ukludnila ma , ze Imazol je netoxicky a ze je to v pohode. rovno som sa jej spytala aj na Sudocrem - tak ze aj ten je OK -v malych mnozstvach 😉

majuskaemka
2. okt 2012

tak a ja som ti zas za to ze si zalozila tuto diskusiu vdačna, pretože sa mi s tym mala ponatirala a určite aj koštla 🙂 tak teraz som sa aspon upokojila 🙂 dakujem

tinaa22
25. jún 2014

ahojte baby prosim o radu moja malinka ma rocik a prave prehltla sudocrem tak sa velmi bojim onu vyplachla som jej usta neviem co mam robit

Strana
z2