Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?
Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas
@vivienka26 A ako ti teda zdovodni ten plac?
@andelok ale ja som ti vysvetlila na priklade prechadzky..maly mi spal kedd sa na neho pozreli hned vstal a zacal plakat...vic nemam co dodta..hrach na stenu hadzat nebudem...tie mamicky ktore si to zazili vedia o com rozpravam
@zuzana581 tak presne tak..uplny suhlas
Preboha, toto nemozete mysliet vazne...??? Olizovat oci ??? Zaujimave, ze ja a cela moja rodina aj s detmi sme nikdy z oci nemali... Som v soku... Akoze ani dakde na lazoch uz tomuto nemozu verit... 😖
@zuzana581 Treba pozorne citat a nie sa hned zacat navazat. Ja sm typ, ktory ked uz sa do diskusie zapoji, tak je slusny a to vzdy. To je moje pravidlo. Nemam rada zeny, ktore sa tu hadaju a vysmievaju sa. Ani jedno z toho som nespravila. Snazim sa akurat priniest aj iny pohlad na vec, a to ten, ze sa nemusi jednat o to "zoci" ale o nejaky iny jav, ktory dietatku prekaza. Preto aj kladiem doplnujuce otazky, vid vyssie. Nikde som nikoho neurazila ani nezosmiesnila. Tak klud 😉
opäť sa neoplatilo pýtať :D ale viem o čom píšeš, mne sa už aj ako dospelej párkrát stalo, a detičkám veru nezávidím, už by som nikdy nechcela zažiť.... u malého to bolo tiež pravidelne, ked bol maličký, umývali sme očká 🙂 tri lyžičky vody do suchej šálky, tri krát každé očko pretrieť z vnútorného kútika von a potom odmerať koľko vody ostalo 🙂 znie to divne, pomáhalo a pre tie, čo neveria, nech nereagujú, žijú a nechajú žiť.. a nie som hus z lazov 🙂
@andelok nechceem sa navazat ale inac to uz vysvetlit neeviem...pri malom ked mi plakal som vyskusala vsetko a toto ako jedine po navrate z prechadzky zabralo...moj maly je blondiacik s modrymi ockami ako ja..a na takich ludi sa zoci lepia ako vcely na med :( ked si precitas prispevok ktory som tu davala mozno pochopis...tykalo sa to mna...
@svetlusska moja sestra má malého synčeka, no vkuse urieknutý, robievali mu všelijaké úreky, ktoré pomohli a hned bolo dobre ale toto išli k takej žene čo robieva tie úreky a ona povedala že ked ho " zarežú " do verají a prerastie tú čiarku čo ho zarezali tak už nebude potom viac urieknutý
veraje - to je zárubna čo sa dvere na nu dávajú
a dospelý už nenarastie tak to teda neviem
@sluci a potom co s tou voddou co zostala?preco sa meria?
Hovorite, ze "ak som nic take nezazila, nepochopim". Ja sa len snazim povedat, ze som to mozno aj zazila (dcera byvala dost placlive dieta, niekedy plakala tak, ze sa az zajakavala), ale kedze som o nijakych urieknutiach neuvazovala, snazila som sa to riesit nejako pragmaticky. Nemusite sa hned urazat. DIskusie su verejne a len preto, ze vam nepridam nejaku dalsiu "babsku radu" (to nemyslim v zlom), neznamena, ze nechcem pomoct. Chcem, ale inym sposobom, povedzme ze realistickejsie.
@svetlusska no vyleje sa 🙂 ale zvyčajne jej ostalo viac, ako sa jej tam dalo 🙂 preto suchou lyžičkou do suchej šálky 🙂
@jessica2225 jaaaaaaaj zarubna..a trebalo pri tom nieco rozpravat alebo mysliet alebo iba spravit ciarku?a moze to spravit hoc kto?mne by to velmi pomohlo ak by to mohol hoc kto moj maly ma tiez vkuse zoci...
@svetlusska myslím, že človek, ktorý to nezažil to nepochopí.. neuverí.. Preto je aj problém v témach, že sa ludia vyjadrujú, aj keď s niečím nesúhlasia.. zbytočne sa spamuje téma a to načo sa zakladatelka pýtala nie je prehladné.. No bohužial toto asi nezmeníme..
@sluci
@jessica2225 dakujem baby zas som sa niecomu priucila 🙂
@svetlusska neviem či to može robit hoc kto ale za pokus to stojí, ja sa zajtra spýtam sestry ako to prebiehalo a všetko ti zajtra napíšem, dobre lebo teraz už jej volat nechcem, aby som deti nepobudila vieš ona má dvojičky, tak je aj ustatá, majú dva roky, ale prešli sme si tým celá rodina, no bol to des ale už je dobre, tak zajtra ti napíšem
@jessica2225 jjj ok bud taka dobra a dakujem...bud tu alebo do IP 🙂
@svetlusska a ešte som zabudla, ak je vody viac pri vylievaní, robili sme to viac krát, kým nebolo vody rovnako :D
@svetlusska
@sluci my sme ešte robievali so zápalkami napíšem podrobne
pohár s vodou a zapalovali sme po jednej zápalke a hodili sme do vody, tak ale desat zápaliek, tie ktoré boli s tým ohoreným ponorené tak tolko ludí ho urieklo, s tou vodou sme ho popretierali aj oči aj 3 krát a potom vyliat von oknom do lavej strany a nepozerat sa
zeny,co by povedal nejaky oftalmolog na vytieranie oka močom alebo olizovanim??? Zanesenie bakterii do oci vam nieco hovori? Sice mozno prestane plakat (vsak to by som aj ja prestala,keby mi to niekto spravil 😉 ale moze chytit fajnovu infekciu.
@jessica2225 jjj s tymi zapalkami to viem, my robime s 9..len moja mama a aj dalsiee tety vravia ze do roka by sa to nemalo lebo potom to bude treeba vzddy maly ma len 11 meesiacov...poznacila som si vseetko 🙂
@sluci dakujem poznacila som si 🙂
@jessica2225 aj ja mam s tym skusenosti a ozaj mamicky ktore ste to nezazili tak sa radsej ani nevyjadrujte.Ja sa chcem opytat,o to zarezanie do veraji, uz by sa mu to nikdy nemalo stat?Lebo mi to mame pravideln e 1x do mesiaca.Mne maly pri tom vracia a davy ho celu noc.Maminy budte stastne co s tym nemate problem,lebo chcete tomu babatku pomoct a neviete ako.Nam zabera splutie po cele a vo vaznych pripadoch uhlikova voda.
@danka79 ale veed oko sa mocom nevytiera, aspon ja to chapem tak ze cielko..o olizovani som pocula prvykrat..ale tak ak to mamicke zabralo tak potom ddobre..radsej pomoct ako banovat a plakat neskor...
@jessica2225 prosím ťa napíš to zajtra aj mne ďakujem
@mibi41 my to mame aj viackrat pravidelene po navrate ze prechadzky a nas maly po odrobeni tiez zvracia....@jessica2225 vravela ze zajtra da blizsie info.
@vivienka26
@mibi41 áno babulky zajtra všetko zistím, a napíšem, ak sa zareže do tej zárubne a prerastie tú čiarku tak už by nemal alebo nemala byt urieknutý máme to vyskúšané je to 100% zaručené
a kto to nezažil tak nech radšej ani nepíše
@mibi41 zvlastne ze niektore deti su "urieknute" stale, napriklad raz do mesiaca ako to tvoje, a niektore deti neboli ani raz 😉 aka nahoda, ze je kopec vselijakych ludi na svete a ti zli uriekavaju len a len tie vase deti, ziadne ine
@jessica2225 prosim, aj mne napis, ci to mozem napr. aj ja synovi spravit, a ked ano, tak pripis aj presny navod, dakujem

@andelok ešte si asi nezažial plač, ktorý prišiel z ničoho nič a z ničoho nič aj odišiel po "vyplutí očí" napríklad...
Naozaj netreba mať ironické poznámky z niečoho čomu neveríme.. Energie tiež nevidíme a existujú.. Správajte sa ako dospelé ženy a nie ako sliepky na trhu.. Ak nemám k téme čo povedať, tak ju prehliadam.. Nemusím urážať a zosmiešňovať názor druhých..