Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?
Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas
@luciferkax 1000like "skapata z oci" je top :D
No žienky veriace aj neveriace, ja sa z tejto témy lúčim.. Napísala som viac ako bolo treba.. To čo nám pomohlo, za tým si stojím a nepotrebujem nikoho o ničom presviedčať.. Pekný večer..
@zuzana581 zbytocne budes vysvetlovat...tie ktore to nezazili len sa smeju...ale dovtedy sa chodi so dzbanom po vodu kym sa nerozbije....
@zuzana581 tak tak niekeedy je lepsie napisat IP
ja naozaj nechapem z vas dvoch. v jeden vecer cistite dusu kocke co si vysla s kamosom von, ako si to dovolila, bez manzela a na druhy den tu davate rady o po pluti do oci a kadejakych tmarskych praktik. a este sa cudujete, ze nam modernym zenam sa to nepozdava... ach jaj.
@maca_p neviem sice koho myslim ja som nikomu rady ake pises o kocke needavala...
@svetlusska oni vedia, neboj. nechce sa mi tu na nikoho ukazovat, na to ozaj nemam gule 😉
mozno by ste sa mali viac orientovat na pozemsky zivot ako na Boha. s tym budete mat cas diskutovat po smrti. zite tu a teraz, v pritomnosti svojich blizkych,nie fiktivnych bytosti.
*okrem viery*
no nieco na tom "z oci"je...ale verit tomu velmi neverim 😒 ...teda,u nas je zvykom,ze sa umyva cistcom-odvar z bylinky..neviem ako si mam to "z oci"vysvetlit logicky,ale viem o ludoch,kt.ked stretne clovek-jednoducho,fakt je bytostne zle 😠 neda sa ten stav vysvetlit....v ziadne snurky,ani ine veci neverim a snazim sa verit iba Bohu...ale ked mne je tak divne zle-akoby migrena+pocit na vracanie a celkova slabost,umyjem sa v tom odvare a potom t 😢 am plavaju take divne chuchvalce-kto cistec pozna,vie o com hovorim-ale ako som uz spominala,beriem to akoze mam migrenu a robim si bylinkovy kupel...ine moznosti si nepripustam-kupel pomaha,naozaj bolest hlavy a ine prejavy ustupia...
@monyccka ja som nepoveddala ze som hlboko veriaca, viera v boha nezavisi od knaza ani od mudrej knihy ale v to co veris...toto je na inu debatu o ktorej nemienim diskutova..vsetko co robim si viem obhajit...
@maca_p praktiky zoci je veeeeeeeeeeeelmi starra vec a nerobimee ju iba my....ak je to pomocne tak to je hlavne...koniec debaty
neviem co je nepochopitelne na zlych energiach, ved tie su vsade, existuju ludia, ktori chcu len uskodit! je to take ludske ze druhy praje nieco zle a hlavne tu na slovensku. ja zas nechapem tie co tu pisu nezmysli ze to neexistuje, vy zijete kdesi v ruzovej zahrade s ruzovymi klapkami. Zlo je tu stale, asi ste tie carodejnice 🙂
@slimstar ako rozumne napisane 🙂
zaujimave je, ze tieto urieknutia a zoci ci co to je, sa deju iba veriacim ludom. cim to bude? ako mi to vysvetlite?
Catherine La Voisin by v tejto teme iste nasla klientelu 😀
😀 iba veriacim? a preco potom skoro vsetci nosia cervene snurky uz pomaly aj na nohach a kadejake naramky z kabaly,atd....v podstate ide o to iste-ochrana pred negativnou energiou..
@warholette na takéto primytivne komentare nemam odpoveď, už na moje meno nereaguj, neželám si to, ak tento problém nemáš, nič si o sebe nemyslím!!!
@terezka1947 to nie je ochrana, to je dobre predajny byznis 😀
nenosim ziadne masle, stuhy, ani sperky, ani diademy, ani celenky a som uplne OK. aj moje deti. tfuj, tfuj, tfuj 😀
Pane boze... To myslite vazne? Cary mary...keby v stredoveku ale dnes?...ocikana plienka a olizovanie deti?
@maca_p 😀 by si sa cudovala kolko ludi tomu veri...a viaze detom na kociky,nohy-ruky uz hned ako porodia 😀
Čo je tvoja dcérka ???????????????? akože ja som už stará- 35r., , mám aj vyštudovanú VŠ, ale čo je "skapatá z očí " to netuším, sorry😀 a nemám ani čas čítať 5 strán dozadu..
to snad nie 😕 chudak deti... to su metody... v nasom storoci....
@terezka1947 viem, ze je to moda obzvlast poslednych rokov. ja som to nemala, nepodlieham modnym trendom 😀 . no hlavne, ze to "zabera" na skoro vsetky deti, lebo iba par pripadov je tych, na ktore to nezabera 😀 ...

@monyccka farari vodu kazu a vino piju..ale to je na inu debatu