icon

Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?

vivienka26
3. máj 2013

Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas

zuzkat1
3. máj 2013

@svetlusska myslim ze sa nenavaza do svokry ale do toho divneho slovneho spojenia

ginger_fox
3. máj 2013

@svetlusska ja som ta citovala, tak si napluj do oka a upokoj sa 😉

svetlusska
3. máj 2013

@zuzkat1 k svokre...sorry 🙂 som zvyknuta to tak pouzivat

svetlusska
3. máj 2013

@ginger_fox nemam dôvod si plut do oka...

ginger_fox
3. máj 2013

@svetlusska tak do svokry

svetlusska
3. máj 2013

@ginger_fox strata casu s tebou

ginger_fox
Odpoveď bola odstránená
svetlusska
3. máj 2013

@ginger_fox nie ale s tym co sa smeje, uraza a navaza nemam o com rozpravat. 🤐

ginger_fox
3. máj 2013

@svetlusska esteze ja som ti pisala 😉

samara1609
3. máj 2013

@ginger_fox ..nerooob lude sooo rozneeee🙂)))) ja som asi 15 minut vobes studovala ze o com vlastne tato debata je.ze jake oči a ze kto kam do koho vlastne kukal a ze naco a tak..

ginger_fox
3. máj 2013

@samara1609 ved ja viem, aj na Haiti maju woodoo 😉

samara1609
3. máj 2013

@ginger_fox mam kamosku z angoly..ta je na urieknutia uplny expert...oni sa tam uriekaju jak na beziacom pase..🙂)

mirkave
3. máj 2013

Nechcem tymto veciam verit,ale......existuju ludia,ktori kradnu energiu,ale to je o inom.osobne som po stretnuti s takym clovekom totalne vystavena.cerveny naramok nenosim,lebo ked mi bolo treba pomoct,tak nezabral a "neochranil" ma.nepripustam si urieknutie,ale detom niekedy pretieram oci rukou.ked vsetko skontrolujem a deti boli stale nesvoje,tak som pretrela oci.neviem,ci to zabera.ale robim to.cisto pre ten pocit,ze som to spravila.nic viac,nic menej.sila zvyku.posledne mozne riesenie.......

itwasajoke
3. máj 2013

Deti maju vela krat problem spravovat silne a vela zazitkov z dna...ak by do mna 10 ludi na ulici hucalo aka som krasna mila a chutna a pri tom spulili huby a robili blbe tvare tiez by sa mi hlava tocila po navrate domov 😉

Zienky verim v energie ale toto je naozaj trosku dost ...existuju tzv.energicky upiri ale da sa im branit treba chranit od nich aj deti ...nemusi kazda "mitschnaijderova"z bedlajsieho vchodu robit do kocika nununu 😉 detom dozrieva nervovi system tak jasneee ze ich to rozhodi...a tie praktiky no tomu by som povedala liecba sokom...mam v sebe jed a nesptavovane emocie a zrazu na niekto olize tiez by som sa asi ztichla ... 😉

Ale tot Len moj pohlad na vec...okrem riyualov by som hladala idpoved v dozrievani deti 🙂

mirkave
3. máj 2013

@itwasajoke toto som mala na mysli

s.i.m.k.a1
3. máj 2013

@svetlusska nenahnevaj sa, ale bud taka laskava a poskutni nam tvoju foto aby sme sa mohli pozriet, ci si taka krasna, ze ta ti zly ludia co ta tak ospevovali uriekli. Nabuduce, ked ti to zase urobia tak si ocikaj bavlnenu plienku a poriadne si nou utri tvar. Potom si pooblizuj oci ale zasadne sa neumyvaj!!! By si potom bola cista a mohli by ta opat urieknut!!!PS: Kludne si nechaj oblizat oci aj od inych. Ved ani to babo si ich nelize samo. V ziadnom pripade nechod k nijakej babizni, urob si to co praktikujes doma na svojich detoch. Vedia pediatri vasich deti co im doma robite? Schvaluju vam to?? Deti maju byt ciste a vonave a nie ocikane na tvari s oblizanymi ocami!!! Zanes si z ust kde je tolko bakterii do oka infekciu najskor ty, to co niektore zeny vedia robit so svojimi detmi, to je chore na hlavu!!!!

cat
4. máj 2013

@itwasajoke kristova noho, tie hruuubkyy.....sorry nato ja mám alergiu 😝

svetlusska
4. máj 2013

@mirkave asi tak nejako....

svetlusska
4. máj 2013

@s.i.m.k.a1 nepochopila si vyznam temy....neide o to ci som pekna alebo skareda ale
@mirkave to celkom pekne napisala, kopirujem: Nechcem tymto veciam verit,ale......existuju ludia,ktori kradnu energiu,ale to je o inom.osobne som po stretnuti s takym clovekom totalne vystavena.cerveny naramok nenosim,lebo ked mi bolo treba pomoct,tak nezabral a "neochranil" ma.nepripustam si urieknutie,ale detom niekedy pretieram oci rukou.ked vsetko skontrolujem a deti boli stale nesvoje,tak som pretrela oci.neviem,ci to zabera.ale robim to.cisto pre ten pocit,ze som to spravila.nic viac,nic menej.sila zvyku.posledne mozne riesenie...........

a okrem toho nepoznas, ale ides ma tu urazat...ja som ziadnu mamicku v tomto foree nijako neurazila. iba som vyjadrila svoj nazor. viac k tomu nemam co dodat.tiez nenosim cervené náramky....ani maleho ako si ty povedala neolizujem,ani ho neutieeam pocikanou plienkou (nikdy to nebolo treeba). jedine co spavim tak je ze ho pretriem spakom ruky, alebo davam malemu pusu akoby len si bez slin odpluvnem...ak si myslis ze akoby pusa moze ddietatu uskodit tak potom svojee dieeta raddsej nebozkavaj...mozes mu privodit infekciu...

zuzana581
4. máj 2013

@maca_p tak najprv napíšeš, že sa navážame do kočky, čo išla s kamarátom von, lebo sme nemoderné a ty si moderná žena a o pár príspevkov nižšie napíšeš, že ty nepodliehaš modnym trendom.. No ja osobne si myslím, že len vyrývaš! Nabudúce si zosúlaď odpovede.

Ak má niekto iný názor na veci, nie je to dôvod na znehodnocovanie jeho názoru.. Troška sa zamyslite nad sebou a nad tým, prečo máte potrebu prísť do témy s obsahom ktorej nesúhlasíte a nevyjadriť svoj opačný názor raz, ale zahlcujete tému kompletne.. Prečo? Vy tu rozhodujete o tom, o čom je dovolené písať? Vy tu rozhodujete o tom, aký má kto mať názor? Svedčí to akurát tak o inteligencii, lebo ak s niekým nesúhlasím, nebudem ho zosmiešňovať, ani veci, ktorým nerozumiem.. Môžem vyjadriť svoj názor raz a tým to haslo.. Veď si choďte do IP (da sa pridať aj viac ludi do jednej IPčky) a tam si o nás píšte, aké sme trafené, alebo divné, alebo ja neviem čo.. Kludne si aj založte tému, "som proti praktikám pri urieknutí", alebo akúkolvek inú.. Mne je úplne jedno, čo si o tom, alebo o mne myslíte. Ja viem, čo sa udialo a čo pomohlo. Také názory, že je to nehygienické, no tak o tom sa dá velmi dlho polemizovať, lebo tie ktoré máte napríklad psíkov, takisto nechávate, alebo nie vždy ustrážite, že psík dieťa olíže.. Taktiež deti všetko chytajú a dávajú potom prsty do pusy a to tiež neustrážite stále.. Trošku tolerancie k názorom iným by bolo treba a hlavne trošku slušného správania, lebo myslieť si, že "som najmúdrejšia na svete, lebo teraz prídem medzi tie slepice a poviem im, aké sú a čo robia" je velmi zadubené a uzkoprsé.. Ešte raz opakujem.. prísť do témy a napísať "ja nesúhlasím, lebo preto a preto" .. na tom nie je nič zlé.. ale písať nespočetne vela príspevkou, ktoré majú zosmiešňujúci charakter je naozaj nízke..

terezka1947
4. máj 2013

@zuzana581 pekne si to napisala...fakt je ten,ze sa srandicky popisali...aj ja som napisala,ze mi je smiesne z cervenych snuriek...atd...v prvom rade verim Bohu a take veci si pripustat nechcem-lebo nemozem predsa precenovat silu Zleho,ked verim v Boha
Druha vec ale je,ze aj ja poznam pripady-aj z mojej rodiny a blizkeho okolia,kt.naozaj nejako tymto zasiahnute ASI boli-ale neviem ako to zasiahnutie mam definovat 😖 snazim sa nemsliet na to a neprikladat tomu nejaky vyznam....
Treba si naozaj uvedomit,ze rozni ludia ziju medzi nami a zlo ako take vzdy existovalo a bohuzial existovat bude...ale podla mojho nazoru sa nemoozme bat a ako som uz pisala,pripisovat rozne zdravotne a rodinne problemy kadejakym carom....najvacsou ochranou pre veriaceho je snazit sa byt v posvecujucej milosti...
No a k tomu "z oci"....aj mne byva casto takym divnym sposobom zle...najma ak stretnem novych ludi...ale beriem to tak,ze mam proste migrenu 😀 a na to pomaha bylinny kupel....cistec....vraj aj pokojuje male deticky...a bude to tak,lebo ma sedativne ucinky..tiez som parkrat umyla syna a spinkal lepsie...takze,kaslime tu na to,co v kto veri ci neveri-urcite veci sa vysvetlit nedaju a je na nas ko sa k nim postavime-ja to beriem tak,ze je mi zle-uvarim bylinku na bolest hlavy-inak aj dospelym pomaha na spanok 😉
MK by mal byt o pomoci,nie o vysmechu...ale zase niekedy cloveku pride aj smiesno 😀 nehnevajte sa,ak uvediem priklad z temy: ako kosit travu pod trampolinou 😀 😀
A casto sa niektore baby ani nesmeju,len proste prispevky blbo vyzneju,ci sa zle pochopia...takze treba aj vela trpezlivosti 😉

maca_p
4. máj 2013

@zuzana581 nie, nevyryvam, len sa mi pozastavuje rozum nad uvazovanim niektorych ludi. aj nad tvojim. prepac...

a byt moderny neznamena kupovat vsetko co je akoze moderne, lebo to nosi Madona, alebo to nosi Monika Benova.... zijem v sucasnosti a nie som ochotna uverit vsetkym tym hlupostiam o uhlikoch a agenturnym spravam JPP o pluvancoch.
a ked uz narazas opät na tvoj predvcerajsi prispevok, tak som rada, ze som slobodna, so slobodnou myslou a nezatazuju ma hluposti, kto si co mysli o tom, s kym moze ist vydata zena na stretnutie po rokoch, mesiacoch a nezatazuju ma myslienky kto si co bude o mne mysliet. 😉 neznasam malomestiactvo, ohovaranie, fabulacie a zadubenost.

koniarova
4. máj 2013

Ja som práve "skapala". 😀 😀 😀 Ako niekto môže veriť takýmto kravinám. 😀 😀 😀 😀

zuzana581
4. máj 2013

@maca_p ty proste neznášaš iný názor ako máš sama.. chápem..

kvetinka211
4. máj 2013

ach zasa urieknutie 😀 chudata deti, zostava len dufat ze zdedili vela po mamickach, inak sa im bude tazko vyrastat s takymi matkami co im oci plienkou potieraju a veria na taketo koniny 😒

zuzana581
4. máj 2013

@kvetinka211 daj si pohov láskavo.. Moje ani nikoho iného deti nie sú chúďatá.. ty nemusíš nikoho lutovať, jasné.. Možno, keby si olízla deťom oči aj ty, tak nechytia na ihrisku zápal spojiviek a radšej na to ihrisko ani nechoď, lebo chúťatká deti vystavuješ chorobám..

Nezvyknem takto reagovať, ale čo je moc, to je vela.. Vyjadriť sa k veci je jedna vec, ale urážať už druhá..

@martinjasen môžem poprosiť o premazanie témy, nakolko je tu vela urážania a komentov mimo témy. Ďakujem.

emakiki
4. máj 2013

@vivienka26 no ja odkedy som tehotna, tak ma moj drahy dost casto uriekne..on za to chudak nemoze, ale sem tam sa to stane, on sa na mna skaredo pozrie, ked idem jest nieco nezdrave a povie mi nejdez to...a uz je to tu, vtedy mi pomoze aj ked sa sama splujem (kedze panensky moc uz nemam 😀 )... ale ako sme prisli na pricinu...uz si dava pozor a nehovori mi to...takze ja by som najprv hladala pricinu, alebo cloveka ktorý ju zariekne, aj ked to nechce a nemoze za to...
a takym strasne múdrym čo tu reagovali odveci odkazujem, nechajte si to pre seba, pokial neviete poradit a nemate skusenosti radšej nekomentujte...

kvetinka211
4. máj 2013

@martinjasen aj ja poprosim aby sa tu na modrom konikovy konecne presli podporovat a tolerovat taketo ocividne sprostosti, lebo uz vam definitivne odidu posledne normalne zeny co sem chodia a bude to tu na nevydrzanie ... to nie je o slobode nazoru, toto je uz daleko za hranicou zdraveho rozumu

lubikan
4. máj 2013

@petroemka
@zuzana581
@mapa
@janka257

😀 😀 😀

abrakadabra.....

ja na take veci verim....poznala,resp. stretla som par ludi,pri pohlade na nich ide az hroza,tak neprijemny vyraz...vyzarovanie...pohlad..az mrazi...nalada zabita na cely den 😠

denise.v
4. máj 2013

ale je na tom niečo,lebo malý jeden čas reagoval s plačom na moju kamošku a predtým to nerobil,tak som ho okúpala v čistci a už je snou kamoš :D,ona to nie náročky a ani o tom nevedela,ale v podvedomí...ja pracujem s ludmi /teraz som na materskej/ a chodia sa k nám vyrozprávať ,postažovať a beru nám energiu,nechtiac