Dcérka je stále skapatá z očí. Čo mám robiť?
Baby ja som už zúfala moja mala je vkuse skapatá z oči neviem čo mam robiť červenú šnúrku nie a nie nosiť čo jej mám dávať alebo čo pomáha?Poradte prosím vas
@emakiki ahoj ďakujem za radu vieš len to ne najhoršie my ideme do centra kde je veľa ludi a ideme už domov a strašne začne plakať vrieskať nič nepomáha a to už viem že je urieknutá :(Vieš keď si niekde kde je strašne veľa ludí tak to môže byť hocikto kto ju uriekne snažím sa dávať pozor aby sa na ňu moc nepozerali ludia ale to v tom nožstve ludí sa nedá :(
@martinjasen aj ja poprosím o premazanie témi lebo to nieje možne aké sú drzé podaktoré ženy a strašne múdre :(ja som chcela len radu a nie múdre hlúpe reči :(
@kvetinka211 chcela by som vedieť aká si ty matka láskavo sa do nás nenavážaj jasne niesme zvedavé na tvoje komentáre a urážky
http://www.derekprince.sk/pozehnanie-alebo-klia...
odporučam prečítať si tuto knihu, ta toto všetko veľmi jasne vysvetľuje ...
@vivienka26 ja s malou chodim od narodenia po obchodnych centrach a kade tade...milion ludi a ked cestou domov plakala bolo mi jasne ze je unavena...
@vivienka26 to je smutne ked si naozaj myslite ze vase dietatko je urieknute a ze mu pomozu cervene snurky a pod. S najvacsou pravdepodobnostou mu nic nie je a place z nejakeho nie velmi vazneho dovodu. Nie je vylucene ze plac najmä ak je nezvycajny moze mat aj vaznu pricinu, vtedy je dobre navstivit lekara.
@sissika no to netusim ako to riesili dalej...uz tam nebyvam a oni v tom dome tiez nebyvaju...
keď tak premýšlam,tak ja som skapatá skoro každý deň.no nič,idem ochcať daku pampersku,snad neprídem k zápalu spojiviek
@vivienka26 zbytocne budes vysvetlovat dookola to iste ja som to uz vzdala..tym co to nezazili nevysvetlis lebo to neveddida a maju svoju pravdu..ti ktori to zazili vedia zee sa z toho nesmeje...nechadz hrach na stenu.
@svetlusska tak nic
@kvetinka211 ja viem kedy mi mala plače keď jej niečo je a je rozumná a vždy keď ju niečo bolí a plače tak mi vie sama povedať alebo ukázať a s malou pravidelne chodíme k lekárovi na prehliadky a je všetko v poriadku a myslím si,že je moja vec keď verím v niečo alebo niečomu to že ty neveríš ja ti to neberiem je to tvoja vec.
@svetlusska ty si myslis,ze my sme nezazili ze dieta place? Moja prve 4mesiace preplakala.v kociku ani nechcela byt.v noci sa o 1nej zobudila a do 3tej vrieskala...doslova.... V 4mes.ju to preslo
Ach jaj, ako tu citam tu vasu debatu, clovek sa uz ani na male dieta nemoze pozriet, lebo tusim je vela mamiciek co veria, ze bude urieknute. Mna osobne nikdy nenapadlo, ze sa nemam pozerat na deti, lebo ich mozem urieknut, tak si asi budem musiet davat odteraz pozor, lebo to niektore mamicky zle pochopia a budem za strigu....
@zuzkat1 moj nemal probleem byt v kociku, pekne tam spinkal...plakal len ked mu nieco bolo, hlad podobne....ale tak ako pises ty mi nevrieskal nikdy....ja vieem kedy ma moje dieta zoci, ked mu nieco je...ty ma laskavo nepoucuj, nepoznas ma tak nevyryvaj....mamicke @vivienka26 som poradila to co robim ja a zabera to u nas...ty ked pohrdas zoci a neveris na nich tak si tu ani nemala pisat.tato tema pre teba urcena nie je nakolko mamicka hladala pomoc u tich ktory veria a zazili take nieco a nie urazky.
@svetlusska ty o čom píšeš ja neverím o zarieknutí? si prečítaj čo tu ja píšem a potom píš v čo ja neverím ja som založila túto tému lebo potrebujem radi!!!!
@vivienka26 pisala to uzivatelke zuzkat1, o tebe sa vyjadrovala pekne ako o mamicke co hlada pomoc
lol 😉
@svetlusska ja ta nepoucujem a ani nevyryvam....utocite najma vy... Len som pisala ze aj ine deti placu,nielen vase a vzdy na to maju svoj dovod
Cele to vase zoci mi pride ako ked ludia nevedeli preco je burka,preco je den a rozne prirodne ukazy pripisovali bajnym bytostiam...
Ale verte si comu chcete... Maj sa
Svoje deti by ste mali drzat co najdalej od magie a nie na ne pripevnovat snurky, robit pochybne ritualy atd. Okultizmus im urcite neprospeje.
@vivienka26 nechapem tvoj prispevok...viem ze v to veris... Len som napisala preco asi mohlo tvoje dieta plakat...
@vivienka26 som to zle sformulovala, prepac...to ze neveri bolo adresovane.@zuzkat1
@zuzkat1 ja si verim comu chcem ja...ty si ver v co chces ty...
@kvetinka211 jeminenko prepáčte už ani ja neviem komu čo píšem :(prepač
@svetlusska ty prepáč ja som to najskôr nepochopila ako to bola napísané ešte raz Prepáč 🙂
@vivienka26 ahoj.ja som to uz zazila a nieje to nic prijemne.Mne sa to stava viac krat a hlavne dost casto pri mojom prvom tehu.Pocula som ,ze ak zaspis tak sa ani zobudit nemusis,ale vtom stave sa zaspat ani neda.Mne mama stale robila zo zapalkami s vodou.Pri malej som to tiez zazila, ked sme prisli s pôdodnice..Chudatko bolo napapane prebalene a vkuse len plakala,az som bola v noci budit mamu,ze asi dostala s oci.Neverila som vlastnym ocam ked jej mama spravila tie zapadlky do 3poharov,tak zakazdym poharom pustila taky grc,ze som neverila ze z takeho maleho baba môze tolko vyjst tych zvratkov.Po tom urieknuti ani nie 5minut a uz krasne spinkala.Manzel normalne neveril.Moja sesterniva tiez tomu neverila,ale na vlastnej kozi uz uverila.Dokonca mi nedavno volala,ze sa asi jej priatelovi asi stalo.Bol aj na pohotovosti a nic.Tak som jej poradila a do par minut mu preslo.Ked sa vratim k tvojej otazke.Ja som malej dala hned na druhy den cervenu snurku. A kedze bola narodena v zime,tak som mala aj cerveny fusak pre pripad.Co mi povedala teta tak ona svojemu synovi stale obiekala nieco cervene na viditelnom mieste .,lebo snutka mu nepomahala,tak nosil stale cervenu ciapku
@vivienka26 nevadi stava sa 🙂
@vivienka26 este ma napadlo,ze svokra ma doma stale svetenu vodu.Staci ked sa len pomodlis a napijes sa..moja babka zas miesto zapaliek pouzivala uhliky z pece
@lucymk ja mam zas zoci praveze teraz casto ked uz je maly na svete, a dost casto.pocas tehu ani nie moc. no ono ja zas zaspim, mna strasne taha na spanie ale ta bolest hlavy potom este horsia ako preed spanim a nevies o svete..teda aspon ja...mne to mama alebo svokra odrabaju ako ty pises so zapalkami ale bol stav ked som mala prespate zoci a vteedy sa to uz rieesilo inac...radsej to tu nebudem pisat lebo zas sa spustia nazory....a u mojho maleho sa to tiez tak prejavovalo keed mal zoci, bol obriadeny a len plac a ked som ho pospluvala (my zoci do roka nerobime tak preeto) tak sa v okamihu pogrcal...ale neebolo to z napapania...lebo islo vonku vsetko..vacisnou si iba odgrgol pri zoci mi zvracial...potom hneed zaspinkal...
Akoze neda mi nenapisat... Keby ste sa nevenovali okultizmu, tak ani vase deti by nemali tieto vreskoty, ocividne ked sa vrtate v magii a kamosite so Satanom, tak sa to dotyka aj vasich deti. BTW deti vrestia aj za normalnych okolnosti, netreba hned im zapalovat zapalky a utierat celo ostatym uterakom. Si uvedomte, ze doteraz ste to robili a vzdy sa to vratilo, kdezto v ostatnych rodinach, kde magiu nepraktizuju, nemaju take problemy ako vy. Pre svoje deti by ste spravili najlepsie, keby ste ich z vasich cary-mary vynechali a aj vreskoty prejdu 🙄
@zuzkat1 toto nie je klasický plač. Ja som v nákupných centrách bola často aj keď boli úplne malinkatí a nič im nebolo.. Stalo sa nám to párkrát ale len u svokry. Dcéra je citlivejšia, malého len tak niečo nerozhádže.. Ale keď sme boli u svokry a prešli sa dedinou, tak malá zvykla hystericky plakať.. Zaspávala, v tom sa strhla a zasa taký kvílivý plač, akokeby spadla, alebo ja neviem.. Zasa chcela zaspať a zasa.. dokola.. Olizla som jej očko smerom von a odplula (nie na ňu, ale smerom preč), preto sa to volá vypluť oči a mala zaspala.. Ja naozaj nechápem, čo je na tom také strašné, aby sa tu tolké nad tým pohoršovali.. To nie je žiadny okultizmus, ani magia ani nič podobné.. To že sa to robilo už od pradávna a dnešným "moderným" mamičkám to nereže, zato to ešte nemusí byť odsúdenia hodné.. Prečo?

@svetlusska ta znama preco nezavola farara, nech im vysväti dom?