Dcérka je vysypaná po celom tele
Milé maminky nevite mi poradit,moja dcerka sa mi vysipala ale bodka na bodke raz jej to menej vidno potom zas viac,ma to po celom tele,menila som aj praci gel ale vsetko som jej dnes vyradila cely satnik,tak neviem ci to moze byt to alebo nieco ine,co den ma ich viac.
Ahoj Milka,tak teploty sme namali,a nic nove take nejedla,len som vymenila praci gel,ale bola som dnes u lekara tak povedala ze skor alergicka reakcia,tak som uz kludnejsia a dufam ze nam to cim skor prejde.
nikolka2012 dneska som dala svojej dcerke uz skoro 10 mesacnej jablcnik v ktorom bol skoricovy cukor a vyhadzala sa mi prosim poradte mi co jej mam dat aky liek aby to ustupilo...dala som jej fenistil kvapky no neviem teraz mi spinka no bojim sa ked vstane ze bude na tom zle dakujem za odpovede a vasu pomoc.........piiiiiiiiste prosiiiiiiiiiim
@nikolka2012 Fenistil stačí,pokiaľ to nie je nejaká velikánska reakcia, večer jej ešte môžeš dať jednu dávku..zas nechci,aby 5 minút po Fenistile už bola bez výsevu 😉

dala si málo info na odpovede..vek,teplota,bodky sú červené?čo jedla,dala si jej antihistaminikum? ..a ešte..."čo deň ich má viac" to si s tým nebola u lakára?