Dcérka má 10 rokov a je obézna
Dobrý deň prosím vás kcela by som sa poradiť dcéra má 10 rokov trpí astmou má v tele veľa hystaminu a je obézna má cholesterol zo 45 kíl má schudnúť na 35 aspoň.ako ju stravovať za každú radu vopred ďakujem
@stanulienkat tomuto sa ani nevijadrimmmm!!!!!!!!!!
@janka198810 to o socialke patrilo uplne niekomu inemu, ak ste si nevsimli. A ja mam tiez antihistaminovu dietu, aj astmu takze viem, co to obnasa.
@stanulienkat je jedno komu to patrilo áno je veľa obéznych ľudí ktorý to majú na háku ale sú aj taký čo si nevedia stim dať radí hambia sa chodiť von a vo vnútri veľmi trpia u dieťaťa je to iné je ešte mala chcela som len ale viete čo to je jedno bude lepšie keď snou nastúpim na dobrovoľnú hospitalizáciu
@janka198810 skúste prípadne vyhľadať v okolí vyživového poradcu a skúsiť sa s ním poradiť čo robiť inak, čo vymeniť a podobne. Pri výške 150 cm ani váha 45 kg nie je žiadna katastrofa, určite by som ju netrápila nejakými dramatickými diétami. Pri astme je šport obmedzený ale skúste spolu rýchlejšie prechádzky podľa toho ako bude vládať, plávanie je tiež celkom fajn. Držím vám palce
@janka198810 ukludni sa a precitaj si komu to adresovala, reagovala na úplne iný príspevok a áno je to podstatne na aký príspevok reagovala. Nie je to jedno.
@stanulienkat
@janka198810 skúste nájsť iného lekára.
@janka198810 cholesterol je vysoky lebo deti jedia nezdrave trabs tuky v sladkostiachmoja mala s toho vyrobenú obezitu a hlavne deti jej davali slaske alebo kradla v obchodoch zavislost na cukre je ako kokain mudili sme sa s nou porozprávať a prisny rezim nech ma detox doma ani cujor nemame varím kvalitne z prvopotracin mäso aj mliečne z farmy ppeciem zo psylia a domácich vajíčok
Moja dcéra ma 9 rokov, 148 cm a 41 kg a nieje tlsta, nie to ešte obezna. Asi by som fakt menila dr na vasom mieste

@stanulienkat asi sme sa nepochopili samozrejme viguguglila pre boha veľmi ste múdra všetko čo píšete dodrziavam pohyb nemôže mat ako normálne dievča keďže má silnú asmu nechápem ten komentár pretym aká sociálka kde žijeme akože zo svojou dcérou chodím odborníkom samozrejme pravidelné na všetko som sa pýtala no Pán doktor Silný v Tt viguglit schudnúť ovocie tiež nesmie všetko lepšie povedané najlepšie len jablko nenapisala som sem preto aby ste mi to strpčovali keby som vedela ako sa ten príspevok vimazava tak to vimazem !!!!!