icon

Deti s detskou mozgovou obrnou

myya
20. máj 2012

Ahoj mamičky! môjmu synovy diagnostikovali detskú mozgovú obrnu. vie mi niekto poradiť čo dalej? Alebo sa len o tom porozprávať. Moc dakujem jana

Strana
z5
majkaa
20. okt 2015

ahojte ja som uz dospela ale uvazujem nad operaciou sliach Ulzibat ako to funguje ako dlho sa nesmie stat na nohach? dakujem za odpoved 🙂

tsun
13. feb 2016

@majkaa
Ahoj Majkaa. Všetko závisí od tvojej kondície pred operáciou. Ja mám 43 rokov a pred dvomi rokmi som túto operáciu podstúpil. Bol som jediný klient dospelý s veľmi silným svalovým tonusom. ZToiž som športovec a na nohy viem položiť 300kg v posilňovni. Moja rekonvalescencia bola po zákroku veľmi pkrátka. Absolvoval som 12 rezov na DK 6 na Ľ a 6 na P DK. 2 týždne po zákroku som bol na invalidnom vozíku, 3 týždne potom na dvoch francúzskych barliach a následne 2 mesiace o jednej paličke.

betnda
19. júl 2017

Dobrý deň mamičky 🙂 Som študentkou Trnavskej univerzity a robím diplomovú prácu týkajúcu sa DMO. Ak by som Vás mohla poprosiť vyplniť online dotazník. Veľmi by ste mi pomohli. A nezaberie Vám to veľa času... Posielam link: https://docs.google.com/forms/d/1f14nyebSLsXKPB...
Ďakujem Vám krásne!

laura123
24. jan 2020

Ahoj mamičky. Kto má také deti že má DMO- epilepsiu a cysty na mozgu? A čo môžeme robiť na epilepsiu? Prosím pomôžte mi. Aj mi chodíme v Dunajskej Lužne. Ďakujem za informácie. 🙂

Strana
z5