Deti s detskou mozgovou obrnou
Ahoj mamičky! môjmu synovy diagnostikovali detskú mozgovú obrnu. vie mi niekto poradiť čo dalej? Alebo sa len o tom porozprávať. Moc dakujem jana
@majkaa
Ahoj Majkaa. Všetko závisí od tvojej kondície pred operáciou. Ja mám 43 rokov a pred dvomi rokmi som túto operáciu podstúpil. Bol som jediný klient dospelý s veľmi silným svalovým tonusom. ZToiž som športovec a na nohy viem položiť 300kg v posilňovni. Moja rekonvalescencia bola po zákroku veľmi pkrátka. Absolvoval som 12 rezov na DK 6 na Ľ a 6 na P DK. 2 týždne po zákroku som bol na invalidnom vozíku, 3 týždne potom na dvoch francúzskych barliach a následne 2 mesiace o jednej paličke.
Dobrý deň mamičky 🙂 Som študentkou Trnavskej univerzity a robím diplomovú prácu týkajúcu sa DMO. Ak by som Vás mohla poprosiť vyplniť online dotazník. Veľmi by ste mi pomohli. A nezaberie Vám to veľa času... Posielam link: https://docs.google.com/forms/d/1f14nyebSLsXKPB...
Ďakujem Vám krásne!
Ahoj mamičky. Kto má také deti že má DMO- epilepsiu a cysty na mozgu? A čo môžeme robiť na epilepsiu? Prosím pomôžte mi. Aj mi chodíme v Dunajskej Lužne. Ďakujem za informácie. 🙂

ahojte ja som uz dospela ale uvazujem nad operaciou sliach Ulzibat ako to funguje ako dlho sa nesmie stat na nohach? dakujem za odpoved 🙂