Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?
prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕
@adulka1979 takže nebudem na skladacej posteli, ale normálnej to si ma potešila... ďakujem a skore uzdravenie 🙂 S čím ste išli vy ?
@chorvathova ja
@chorvathova ja tiez kojim a maly je hore v noci kazdu hodku...prvykrt ked sme tu boli tak som bola na izbe s nim, takze parada...teraz je obsadena tak som na izbe kde au tri postielky a na noc idem do izby matiek...ale uz mi vravela sestricka ze NEOFICIALNE si ho mozem vziat so sebou...aj budrm musiet teda 😀 sice bude musiet byt nalacno tak moc toho nepospime ale tak predsa...
@chorvathova no mala by si byt na normalnej posteli ☺
@ja1985 ďakujem takže dúfam že budem mať šťastie a budeme spať spolu
@ja1985 sme na 5-ke 😊
pridete nas pozriet? teda teraz som sama, drobca mi operuju
@adulka1979 my sme tu v jedalni...este s jednou kockou tu z kona 🙂 dojdi 🙂
@ja1985 chcem sa ešte opýtať davali ste si robiť aj anesteziologicke vyšetrenie alebo vám ho robili až v nemocnici?
@chorvathova predoperacne si das urobit u pediatricky a s tymi pojdes do anrstezioogickej ambulancie, rano pred nastupom do nrmocnice...
@ja1985 pediatricke si robíme mám papier že sa mám ráno dostaviť na url ambul.2
@chorvathova tam vam daju chorobopis a poslu vas na anesteziologicku...my sme teraz tak isli...ale prvykrat ked som sla tak rovno na anestez...ale dole, ked vijdete do budovy sa musite zaregiatrovat...tam poviete ze ideye na prijem na urologiu a oni vam povedia kfe mate ist
@ja1985 a ešte ako je to S kuchynkou a je tam také niečo ako rýchlo varna kanvica ? Už mám stres ako to všetko bude ....
@chorvathova ahoj, je tam aj konvica, aj mikrovlnka
@chorvathova kuchynka tam je, presne oproti izbe cislo 3 🙂 ( to je ta izba kde su dve velke postele a dve postielky ) je tam chladnicka aj rychlovarna konvica...dokonca aj taniere, pohare ale ja som maa vsetko vlastne....je tam aj mikrovlnka , dokonca aj sporak 🙂Kedy nastupujete?
@ja1985 v pondelok mám des ako to zvládneme 10 dni.... čo všetko potrebujem zobrať.. vy ste už doma?
@chorvathova my ano, my sme boli len na jednu noc..a na operaciu zrejme este len pojdeme...uvidi sa podla vysledkov..vy idete uz na operaciu?
Tak potrebujea hlavne hygienicke potreby pre seba, uteraky, nejake oblecko..pribor, pohar...a pre dieta veci...
@ja1985 áno ideme na 10 dni na operáciu....
Ahojte baby! V pondelok ráno nastupujeme so synom na oddelenie a hneď v ten deň ho budú aj operovať, nezostupeny semenník, a pani primárka mi povedala, že keď bude syn dobre znášať narkozu nás aj vecer pustia domov, boli ste tak už niektorá? O koľkej vás cca pustili vecer domov? Ďakujem
prosim vas ako ke to s detmi vo veku 17mes.budem musiet ist na izbu matiek?popride kde budem mat veci pri malom alebo na izbe matiek.
@barbara088 ak nebudes na nadstandarde, tak budes musiet byt na izbe matiek. Veci mozes mat aj pri malom, ale je tam malo miesta, navyse skrina, kupelna a wc je na izbe matiek 😕. (Mozes si vypytat roztahovaciu postel na noc, no tu musis skoro rano vratit)
Skus sa opytat na nadstandard - maju za 10€ a za 33€. Vtedy budes na izbe iba ty s malym a budes mat normalnu postel.
@blabla195 ahoj.pytala som sa.maly sme ist 10.3.len bol chory dlho.ked sme boli na prvej konzultacii v 3mes.hnes sa ma pytali ci budem potom s nim.cize ked si vypytam tu roztahovaciu postel v pohode mi ju daju?ano viem ze do pol siedmej musi byt postel fuc.on by to nezvladol bezo mna este aj so srdieckom ma problemy.
@barbara088 ja ked som bola s malym v januari, bol na izbe cca 17m chlapcek a dali jeho mame tu roztahovaciu postel, mne dovolili si 7mesacneho kojeneho vziat k sebe do postele na izbu matiek (bol v noci 12krat hore😂). Sestricky boli fakt mile a ochotne.
Teraz zaciatkom augusta som mala nadstandard, dokonca boli na oddeleni iba 2 deti, takze sa urcite skus spytat - v lete je to tam ovela prazdnejsie...
@barbara088 sestricky su tam veeeeeelmi zlate...maleho ti povolia na noc si vziat k sebe na izbu matiek a pocas dna budes moct s nim byt na jeho izbe na stolicke alebo kresle...na aky zakrok idete? alebo na ako dlho idete?
@ja1985 maly ma hypospadiu lahsie stupna.treba mu to zrovna,nieco urobit z tou kozkou ma to ako vejarik.a rurku rozsirit.Teraz toho 7.9.mi povedali ze nadstandart neni.mozno keby nejaka mami vypadla neviem
@barbara088 drzim palce...kazdopadne su tam fakt velmi mile a da sa s nimi dohodnut...my sme tam lezali dvakrat
@ja1985 dakujem moc.lebo uz som v strese ze deti budu doma,a my v BA.strasne moc mi pomoze ked mi niekto poradi ako to tam funguje
@barbara088 ahoj, mozno budes mat stastie a nadstandart bude volny, spytaj sa v den nastupu 😊
@barbara088 Ahoj, prosim ta ked budete mat po vsetkom mohla by som sa ti ozvat? My ideme na operaciu hypospadie 19.3., bola by osm vdacna za kazde info co nas caka. Inak nadstandart sme si rezervovali uz v juli, najskorsi bol volny az na ten marec, tak dufam, ze mi maly neochorie, lebo ma picne ☹ Drzim palce!
@tecko28 jasne dam vediet

@adulka1979 ahoj, my sme dnes dosli...na akej ste izbe? My na 1ke 🙂