icon

Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?

gizmo22
14. okt 2010

prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕

mirpo
19. júl 2016

@hanka0809 dakujem. My už sme toto mali 4. termin. Myslim, ze ho operoval MUdr. Polák, ale nie som si ista.

elinka37
23. júl 2016

Dobrí den,mám 18 měsíćní dceru a sme objednaný na operacii obliček,chtěla sem se zeptat jak to funguje na dětském lužkovém oddělení na Kramárech ,jelikož malá usíná při kojení ,ráda bych sní byla po celou dobu.Tak sem se chtěla zeptat jak to tam funguje.a kolik stojíé ten nadstandart ?

snehovavlockapp
19. aug 2016

@buchly prosím Ťa pekne, netušiš ako sa tam chodi , ked sme po operacii 4 roky , vzdy sme chodievali okolo 11tej ,zobrali listoček - poradovnik a cakali 🙂
stale to tak plati ? Ziadna zmena ?

dakujeeem

charity
19. aug 2016

@elinka37 Mozes byt cely cas s dietatom. Nadstandard sa neda objednat vopred.

@snehovavlockapp Teraz vidis poradie do ambulancii na obrazovke v cakarni. Do poradia Ta zaradia na registracii pacientov pri vchode do nemocnice.

snehovavlockapp
20. aug 2016

@charity jeej, dakujem za odpoved .To fakt uz takto prepojené to je ? my chodíme raz do roka a vzdy nejaka zmena , preto sa pýtam radsej . Naposledy to bolo s tymi listočkami, co si si brala pri dverach z toho zaveseného klinčeka 🙂 Kym my sme na to prisli, nas kopec rodičov aj predbehlo 🙂

althejka
21. aug 2016

@snehovavlockapp do poradia ambulancie vas zaradime az po odovzdani karticky poistenca. register vas iba zatriedi do cakarne ambulancie. 🙂

adulka1979
21. aug 2016

@althejka ahoj, už je oddelenie v poriadku? Chystáme sa k vám na kontrolu. 🙂

snehovavlockapp
21. aug 2016

@althejka dakujem pekne za odpoved. Kedze cestujeme 4 hodky ku Vám , takže ordinačné hodinu su do 15tej, ano ? Aby sme s dietatom nemuseli vstavam o 4tej .

Dakujem

adulka1979
21. aug 2016

@snehovavlockapp ahoj, ja tak viem, že len do 12-tej sú ambulancie

snehovavlockapp
21. aug 2016

@adulka1979 co ja viem, tak do 15tej tusim ale je tam aj obed. prestavka zahrnutá.
Chodievali sme posledne 4 roky okolo 12tej tam a aj o 13te nas tusim zobrali 🙂 Preto sa radsej pytam 🙂

adulka1979
21. aug 2016

@snehovavlockapp aha, tak je to možné, my chodíme vždy okolo desiatej.

snehovavlockapp
21. aug 2016

@adulka1979 jeeej, dakujem krasne

althejka
21. aug 2016

@adulka1979 vymalovane navonane,jasne .ako od babicky. 🙂

@snehovavlockapp od 08:00 do 13tej 🙂

snehovavlockapp
2. sep 2016

@hanka0809 prosim pekne , kde ste si rezervovali VIP izbu, nejaky kontakt.. srdecna vdaka

charity
2. sep 2016

@snehovavlockapp My sme nemali vip izbu lebo nebola volna ale bolo to uplne v pohode: boli sme na izbe sami cez noc, lebo ostatni nemali drobne komplikacie ako my. Vyfasovala som spartakiadne lehatko a soala na nom pri maleho postielke. Takze ta vip izba v pripade tohto oddelenia nie je nejaka nutnost, povedala by som...

charity
2. sep 2016

@snehovavlockapp A na ostatnych izbach tiez spali po jednom... Priste si to tam tak manazuju aby ludia mali sukromie.

snehovavlockapp
4. sep 2016

@charity vazne ? lebo ja co citam , tak su take 3ročne detičky na izbe same a maminy len "stoja" pri nich, potom ich poslu spat do izby pre matky , ci ako mi to bolo povedane...

charity
4. sep 2016

@snehovavlockapp Sedeli sme pri detoch v postielkach na stolickach. Vecer som uz bola sama s malym na izbe a vyfasovala lehatko. Bez znamosti...

snehovavlockapp
4. sep 2016

@charity juj - keby sme aj my mali take stastie . Ja uz manzelovi hovorim, ze mu kradnem rybarske lehatko na par dni 🙂

snehovavlockapp
18. okt 2016

@althejka prosím Vas pekne, nahodou nemate tel. kontakt na oddelenie kam by som mala ist s dietatom na cystografiu ? Resp. takto - mame sa hlasit na detskej urologii na príjem a potom by sme mali jednu - dve noci ostat kvoli vysetreniam v nemocnici. Chcela by som si zarezervovat tu VIP izbu - potrebovala by som a poprosila by som, ak mate kontakt na toto oddelenie. Spýtat sa volny termín tejto izby . Srdečna vdaka.

althejka
18. okt 2016

@snehovavlockapp na nfo a pripadne rezerve izby volajte sekretariat, 02/59371268. Peta 🙂

snehovavlockapp
18. okt 2016

@althejka presne toto som potrebovala, dakujem moc ! Esteže tu ste a samozrejme aj v ordinácii <3

natali_pn
23. okt 2016

Ako to prebieha, keď mam ist s malym na kramare s hydronefrozou, majú ho uspať a dat kontrastnu latku a potom nas maju prevážať na heydukovu??? Mam z toho mindraky... Maly bude mat 6 mesiacov....Koľko trva to vysetrenie a všetko okolo toho, prosím o info...dakujem

chorvathova
8. jan 2017

Baby boli ste teraz niekedy hospitalizované aj malými deťmi na ur.oddeleni? Ako to je so spaním? Mám 1.5 ročného syna a kojim.

adulka1979
8. jan 2017

@chorvathova my zajtra ideme, potom podam info

chorvathova
9. jan 2017

@adulka1979 ja idem 23.1. na 10 dní.... maly ma hypospadiu. Som zvedavá 🙂 ďakujem

adulka1979
9. jan 2017

ahoj, je to tu v pohode. ☺ klud a mily personal. co by si chcela vediet?

chorvathova
9. jan 2017

@adulka1979 hlavne nočné spanie či budem spolu S malym na izbe, pretože kojim a malý je aj 5 krat za noc hore. A či budem spať na normálnej posteli. Mám totiž po problémy s krízami....

adulka1979
10. jan 2017

@chorvathova ahoj, ak kojis, budes na izbe s malym. to su take izby, ze dve mamicky su tam a dve deti. Obe vip izby su obsadene. Aj ked celkom nerozumiem tomu systemu, vzdy hovoria, ze nadstand.izby su obsadene, ja som mala rezervovanu a prisli sme a bola obsadena, tak mi dali druhu lebo bola volna.... personal velmi mily a ochotny, je tu klud.