Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?
prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕
@lievocenka
Dakujem za odpoved. A prosim vas so spanim je to tam ako?
@andreaa1 My sme boli na jednu noc. Malý mal izbu kde boli 3 postieľky, tam sme museli byť cez deň a na noc som si ho mohla zobrať spat do svojej postele na izbu matiek. Na nadštandardte spíte spolu, lenže ten je dlhodobo obsadený. Dnes sme boli na kontrole a na výsledky a v septembri ide na operáciu a nadštandard je na tento rok plne obsadený. Neviem si predstaviť ako tam budem cca týždeň fungovať, už aj ten jeden deň som mala dosť.
@lievocenka na aku operaciu ide? A kolko ma maly? My sme boli v aprili na operacii a lezali sme na tej dvojlozkovej izbe kde su dve postielky a dve postele pre maminky, izba c.3 oproti kuchynke...boli sme 10 dni po operacii megauretra...myslim ze tazsie stavy a mensie deti davaju takto spolu s maminou...ale neviem, nehadam sa
@ja1985 Vďaka skúsim sa spýtať. Malý bude mať 23 mes. v čase operácie. Na nefrektomiu ide-jednu obličku mu idú vyberať.
@lievocenka drzim palce...aj nas mal tolko v case operacie 🙂
Treba sa pripadne priebezne na nadstandart pytat, obcas im niekto vypadne z operacneho planu. Inak nadstandart je naozaj mimoriadne ziadany , nas objednavali na operaciu v juli min rok a termin sme dostali koli nadsandartu v polke marca, takmer 9mes od objednavania.
Baby tak my sme prave tu. Mali sme dnes nastupit a zajtra mat operaciu. Ale volali mi vcera, ze uz dnes mame prist na lacno a budu ho operovat. Takze uz mame po. Cakanie na operaciu nebolo az tak strasne. Maly zvladol celkom aj hlad len plakal, ze je smadny.
A po operacii skoro stale spi.
Dostali sme najskor izbu jednotku kde su tri postielky pre deti. Matka ma moznost pristelky. Ale na koniec som dostala postel v izbe matiek a mohla som si ho sem zobrat takze sme sa prestahovali sem. Su tu vsetci velmi mili.
ahoj.malam boli sme majahospitalizovany.operovali.boli sme tam 8 dni nastandard 10 eu jeden dni.to bolo objednany.cele personal je top sestricky doktory.
Bol niekdo operovany tam na nezovstupne vajko?
@tecko28 prosím ťa na akej operácii ste tam boli na kramaroch urologia?
@andreaa1 prosím ťa boli ste na operacii semenika? Aj mi by sme mali ísť. Koľko dní ste boli? Ako to prebieha?
@janula2511 zdravim,my sme boli na viacerých operáciách,robili nám aj nezostupene vajko..jedno vajko sa vôbec nevyvinulo,tak ho odstránili,druhé pre istotu zafixovali,aby sa správne vyvíjalo
@janula2511 syncek mal hypospadiu-razstep mocovej trubice
@drexik007 A na Kramároch ste boli?
@janula2511 áno,od malicka máme urologicke problémy,vždy nás operuje dr.Barton
@drexik007 a aké je tam oddelenie? Izba.
@janula2511 my sme skoro vždy boli na prvých izbách,sú tam detské postieľky(ak je väčšie dieťa,tak sú na iných izbách,kde sú veľké postele a maminy sú na vedľajšej mamičkovskej izbe)+maminam poskytnú prístelky...sestričky sú fajn, oddelenie čisté oproti iným oddeleniam,dalo sa to v pohode zvládnuť...
Ja mám ročne dieťa. A to by som bola v inej izbe nie s malým?
@drexik007
@drexik007 lebo ja aj rozmýšľam nad jednodnovkov.euromed v BA čo je. Poznáte to?
@janula2511 ak máte ročne dieťatko,tak ste na izbe s ním,ale dajú Vám k postieľke prístelku pre Vás,kde budete spat
@janula2511 nie,nepoznám to,pokiaľ máte takylu možnosť,tak by som nad ňou určite premýšľala...nám robili viacero zákrokov naraz,obidve Vajka,cystoskopiu+museli mu spraviť obriezku
@janula2511 Ja som tam bola s ročným , (ale neboli sme na zákroku ) malý bol na 1 -ke izbe a ja na izbe matiek. Na noc mi ho dovolili zobrať k sebe ,ale o 4 tej ráno mu išli dať infúziu a to som s ním musela na tú jeho izbu- tak do rána som spala už v kresle. Čo sa týka oddelenia, ja neviem asi som moc náročná .... Tu v malej zapadlej nemocnici máme lepšiu obyčajnú izbu ako tam nadštandart.... Čo sa týkalo sociálok v izbe matiek , to katastrofa.... Neviem tu je normálne že mamička dostane povlečenie na postel, na umyvadle mydlo, zrkadlo .... Na Kramároch si musíš všetko priniesť.
@lievocenka to ste nevideli ešte iné oddelenie,urologicke je ešte na tom ako tak dobre.. samozrejme,pokiaľ neberiem do úvahy onko, patologickych novorodencov,kardio ,ktoré si na úplne inej úrovni,lebo si zháňajú navyše peniaze sami
@drexik007 to nevidela ,ale ako celkovo má tá nemocnica strašnú úroveň ☹ Je to smutné.... My máme v okolí dve malé nemocnice , tak porovnávam s tými...niesu najmodernejšie ,ale v porovaní s NUDCH .... ☹
@lievocenka áno, nemocnica je čistá katastrofa,vybavením,úrovňou a z velkej časti aj personálom
A nadštandar na urologii je aký? Tam som spolu s dieťaťom v izbe na normálnej posteli?
@janula2511 áno, ale ten je dlhodobo obsadený. Ja som v máji chcela teraz na október a bohužiaľ do januára plne obsadený. Iba že by sa uvoľnil kvôli chorobe. Sú tam dve izby. Jedna za 10€ a druha
druhá za 30€
@lievocenka a ako vyzerá ťa izba? Mi máme termin 29.4 2019.tak snáď by bol voľný.

@tecko28 mne vraveli hneď keď som prišla , že 5€ a viem , že aj ostatným maminkám vraveli . Ja som si zabudla len plachtu a tiež nič nepýtali ale keď som odovzdávala sa ma pýtala , že či som platila zálohu. Možno záleží aj od setričky - ja som tam bola pred mesiacom.