icon

Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?

gizmo22
14. okt 2010

prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕

magimary
28. aug 2014

@sasie pozerám, že vyššie mi vyskočil vek malého-takže náš má 16mes.,
a nemáme konkr.lekára, vybavil nás Polák mladší, ktorý bol na ambulancii.

náš zase nemôže byť sám na izbe, lebo je kojený a spáva s nami,
tak som to musela poriešiť tým nadštandardom

sasie
28. aug 2014

@magimary no aj ja som ho chcela, lebo maly potrebuje klud a nie dalsie deti na izbe, ked uz zaspi ta do izby k nemu aj ja a spime spolu. Ale povedali mi ze skorsi termin pre mna bohuzial ako o rok nemaju. Hm

magimary
28. aug 2014

@sasie FAKT tomu nerozumiem! 😨 😲 🤐

maznacik007
28. aug 2014

@sasie
@magimary
dievcata aku maju vase deti zdravotnu poistovnu? lebo to zavisi aj od toho ...

magimary
28. aug 2014

@maznacik007 náš malý má všeobecku,
ale pamätám si, že s druhorodeným som mala presne na urológii problém v tedy ešte s Apollom
takže, máš pravdu 😉

sasie
28. aug 2014

@magimary :'( je mi z toho do revu. Nechapem, nerozumiem.... Ci som si zleho lekara zvolila, ci naozaj nemali nadstandard skor, ci na sekretariate maju nejaky problem s niecim ze nam nepomohla.... Boze nech uz je po vsetkom, ja uz nevladzem a to mam len jedno dieta.

sasie
28. aug 2014

@maznacik007
@magimary vseobecnu ma maly

Ja dumam ci este nemoze byt "problem" ze moj po operacii bude skoro dva tyzdne este v nemocke, preto taky neskory termin

sasie
28. aug 2014

@maznacik007 a nerozumiem preco pani na sekretariate mi odmietla dat termin ☹

magimary
28. aug 2014

@sasie dĺžka pobytu by to nijako nemala ovplyvniť

a pozerám, že ja som stále neodpovedala na tú dĺžku pobytu-takže my by sme tam v ideálnom prípade mali byť 3-4 dni (s najstarším sme ale boli týždeň, lebo mal poop.komplik.)

tortelinka
28. aug 2014

@magimary aj my sme boli, ale nie na nadštandarde...v normálnej izbe, iba prvú noc bol pri sestričkách a potom sme boli na izbe dve mamy a dve deti

magimary
28. aug 2014

@tortelinka aj v noci si mohla byť pri ňom? mala si tam posteľ?

demo
28. aug 2014

@sasie volaj tam opakovane, @magimary dostala lepší termín lebo zrejme sa niekto odhlásil. Deti každú chvíľu ochoreju a každú chvíľu sa teda uvoľní termín. Skús tam priebežne volať a pýtať sa. Sama som termín na nadštandardnú izbu pustila tri krát, kvôli soplom a pod.

rutie
28. aug 2014

Neviem preco, ale moja dcera bola operovana na urologii, ale bola prijata na II. detsku kliniku na Kramaroch. Kvoli operacii sme zisli o poschodie, ci dve nizsie. Nasa doktorka nam odporucila, ze tak to bude najlepsie a dobre urobila. Byvala som na izbe s dcerou (mala 4 roky), laskavy a privetivy personal, pocnuc panom primarom II.detskej kliniky,cez lekarky, sestricky az po upratovacku. Jednoducho "aky pan, taky chram". Na pana primara chirurgie su tu velmi rozdielne ohlasy. Jedni ho velebia az do neba, ini opisuju jeho nevyberane sposoby. Mozte hadat, kde je pes zakopany... Ja viem svoje... Ale odbornik je urcite skvely...

magimary
28. aug 2014

@demo no, ja som tam volala vôbec prvý a jedinýkrát a sekretárka hľadala -keď som povedala, že chcem nadštand., tak až po novom roku a vyslovene povedala, citujem: "6-januára otvárame oddelenie, takže to je tu ešte prázdne, takže prídite 7meho" 😕
ešte teda dodala, že ak by som nechcela nadšt., takže do Vianoc by to bolo.

tortelinka
28. aug 2014

@magimary ano, bola to postel a pri nej mala postielka

magimary
28. aug 2014

@rutie to ste super obišli, aj ja by som to tak prijala, ale žiaľ nám toto nikto neponúkol,
a asi si myslela primára urológie a súhlasím s tým, čo píšeš medzi riadkami,
zažila som ho osobne, keď som tam bola s ďalšími dvoma synmi a ďakujem-neprosím
i napriek tomu, že je odborník...
on sa už -žiaľ- považuje za PÁNA odborníka... 🤐

/trochu ľudského prístupu by mu nezaškodilo 🙄 /

tortelinka
28. aug 2014

@magimary veru, mne bolo z neho zle, nakoniec som bola rada, že nás neoperoval

magimary
28. aug 2014

@tortelinka tá mobilná posteľ?
a kedy ste tam boli?
lebo ja som sa práve tu dočítala, že tam neexistuje možnosť byť na izbe s dieťaťom (v noci), dokonca ani pre kojacie maminy 😕

sasie
28. aug 2014

@demo lenze ona mi povedala ze to somnou ona riesit nebude. Ze mam zavolat mojmu doktorovi a on mi zisti a povie termin operacie. Tak neviem ci mi pomoze ked zavolam znova :-\
@rutie hmmmm a ktora to bola lekarka? Vavrova? Aj ja som sa pytala ci mozem ist s malym lezat na ine oddeleneie kde by sme mali klud, ale vraj nie...

tortelinka
28. aug 2014

@magimary na urologii?sú tam také izby, boli sme v roku 2012, tak neviem či je niečo iné... 😕

rutie
28. aug 2014

@magimary Jasne, myslela som PANA primara urologie. Je to tak ako pises. Mam osobnu skusenost a poznam viacero pribehov s prvej ruky. Je to velmi, velmi smutne. Ale som rada, ze moja dcera je po zakroku v poriadku a dufam, ze toho pana uz nikdy v zivote neuvidim.

magimary
28. aug 2014

@tortelinka no, na urológii, lebo mne dnes ešte aj tá sekretárka povedala, že sú izby matiek a izby detí a potom tieto nadštandardné (dve, ak som správne pochopila)

@sasie najstaršieho mi operovala vavrová a max.spokojnosť-urobili ho tak, že nikto nechcel veriť, že to nerobili plastici 😉

rutie
28. aug 2014

@sasie Nie Vavrova, bola to nefrologicka. A bolo to pred tromi rokmi, mozno to funguje uz inak.

tortelinka
28. aug 2014

@magimary tak neviem teda....deň po operácii nás presťahovali na tú izbu, ale dávali tam iba menšie deti

sasie
28. aug 2014

@magimary super. Ja si chcem zazmluvnit Molcana. Ale zda sa mi ze ho ta sekretarka moc nemusi, prislo mi akoby mali medzi sebou problem. On mi kazal jej volat, ona ma odbila ze nech on mi to zisti a povie termin... Tak nechapem fakt. Ci kvoli tomu ze je to urgentnejsie tak nech doktor rozhodne kedy? Alebo co? Neviem, nebola proste prijemna no, chcela sa ma doslova zbavit z telefonu no ja som sa jej vypytovala ze ako je to stymi izbami a povedala nieco v zmysle ze matka moze byt na izbe s dietatom AK sa dohodne so sestrickami ale ze to je velmi individualne

magimary
28. aug 2014

@tortelinka no teda 😕 , a čo myslíš pod tým "menšie" deti?

sasie
28. aug 2014

Ja nornalne dumam ze sa odkidame na operaciu do rakuska kokos. Len keby viem ako nato. Toto mi pride ako zly sen.

magimary
28. aug 2014

@sasie no, toto "dohodnutie" so sestričkami znamená asi toľko, že tam mama môže spať v noci (na stoličke) 😖 🙄

som netušila, že sa aj tu dajú zazmluvňovať doktori 😕

no, ja by som povedala, aby si určite teda zavolala doktorovi a vyslovene mu povedala, že ti to kázala sekretárka 😕

tortelinka
28. aug 2014

@magimary náš mal vtedy 9 mesiacov a to druhé dieťa tak okolo roka asi..ale možno záleží ako majú plno na oddelení, neviem

magimary
28. aug 2014

@tortelinka aha...tak možno akože miminká,
lebo náš má teda už nad 1 rok a toto povedala dnes tá sekretárka a aj tu to baby písali