Detská urologická klinika na Kramároch. Skúsenosti?
prosim kto ma skusenost , teda komu operovali dieta na detskej urolog. klinike..Dg. hydronefroza pripadne ine diagnozy obliciek
v priebehu poslednych 5 rokov ..potrebujem sa porozpravat . 😕
@zviz ahoj mame ist teraz v utorok ale ako naschval som ochorela, od vcera teplota, vsetko ma boli ako pri chripke, ach jaj ....budem to musiet zrusit aj ked maly je ok, ale tak neviem si predstavit ze by tam bol bezomna.Ak nas teraz prelozia budem sa znovu pytat na ten nadstandart ci sa nieco neuvolni
Baby, tak my uz mame po operacii a dnes nas prepustili. Ak budete chciet niektora aktualne info, kludne sa pytajte. Mala som par dni nadstandard a par dni som potom bola na izbe matiek.
Bývaly prednosta Polák odkazuje, , ze ktokolvek bude chciet prist sa ukazat na kontrolu, najde ho v nemocnici v Malackach,kde zacal pracovat - v stredu od 12.00 do 18.00 hod a vo stvrtok od 12.00 do 15.00 hod. V stredu v doobednajsich hodinach bude operovat. 🙂
ahojte chcela by som vediet nejake akutalne info o tomto oddeleni na kramaroch, mame tam za par dni nastupit na hospitalizaciu. ako je to s izbami? dieta nemozem mat pri sebe? dakujem pekne.
Ahojte. O mesiac mam ist s ročným syncekom na operáciu.nema zidene jedno vajicko.kolko trva asi hospitalizacia? Ako som si precitala v predošlých komentoch tak dostať sa k nadstandardnej izbe je skoro nemožné. Tie čo ste tam boli, ako to zvládli vaše deti
@althejka ahoj, prosím ťa nemáš informácie, kde je teraz možné nájsť Dr. Poláka?
@dijefcatko Vraj Dr. Polak je v Malackach..
@danka422 A nedostal on zákaz na výkon činnosti na Slovensku? Viem, že predtým bol v Malackách, kým nemal rozsudok súdu, ale tam tuším dostal zákaz vykonávať lekársku prax na Slovensku. Viem, že som si vtedy povedala, no, čo, pôjde za hranice. Ale môžem sa mýliť.
Tak to neviem ako potom je..nemala som odvahu sa spytat jeho syna. Ale ak by ho nadobro zrusili, skoda ho ako odbornika. Aj ked chapem, ze jeho postoj bol chrapunsky a nie ludsky, no na druhej strane nam zachranil dieta, ktore by zomrelo..
@22051987 ahoj, ako ste prosim zvladli operaciu? Nas caka o tri mesiace, tiez s rocnym synom... Prosim ako je to na oddeleni s izbami, bola si s malym na izbe na nejakej pristelke alebo ako to tam funguje? Neviem ci sa mi podaei zajednat si tam nadstandard... Kolko trvala operacia, ako dlho ste tam boli? Ako maly znasal pooperacne obdobie... Dakujem velmi pekne za odpoved!
@zviz ahoj, 5.4 idem s malým na urológiu a mám byť na izbe matiek, napíšeš mi o tom viac, čo ma čaká, prosím? A ako je to so stravou? V prvý deň dostaneme stravu? Keď ráno zahlásime? Lebo neviem, či sa mám zásobiť z domu. Neviem, kedy ho budú operovať , ale povedali mi, že jeden deň prídeme, druhý deň operujú a tretí deň ideme domov, je to tak?
@adulka1979 ahoj. Aky stary je tvoj syncek? Deti budu na izbe deti a mamicky na izbe matiek. My sme tam boli 4 mamicky. Dcerka mala v case operacie 2 roky, ona by mi sama na izbe nebola, tak som uprosila sestricky aby som si ju mohla zobrat na noc k sebe do postele na izbu matiek, lebo na tej rozkladacej posteli ktoru mi ponukali a na ktorej by som mohla lezat na izbe deti, to bol horor. Tenky vylezany matrac cez ktory bolo citit rost, hroza. Sestricky mi dovolili mam malu v noci pri sebe, ale cez den sme sa mohli zdrziavat len na izbe deti alebo v spolocnych priestoroch. Ja som stravu nemala, ale myslim si, ze tvoj syncek budr mat v prvy den obed, lebo s nim pocitaju, ale ty asi nie. Jedine, ze by si sa nahlasila den dopredu, podla mna. My sme tam lezali 6 dni, ale funguje to tak pri tych jednoduchsis zakrokoch, ze pridete, dalsi den operuju a dalsi den ak je vsetko ok, pojdete domov.
@zviz ahoj, ďakujem. Malý bude mať akurát 20 mesiacov , keď nastúpime. Dúfam, že to tam nejako zvládneme. Aj si niečo doplácala za pobyt za seba? A ako si sa stravovala? Je tam bufet?
@adulka1979 juj, tak aj tvoj syncek je este malicky ☹. Urcite to zvladnete, treba sa hodit do kludu, lebo ked budes ty nervozna, prenesies to na maleho. My sme platili, lebo sme prve tri dni boli na vip izbe, ale potom ako sme boli na izbe matiek a deti, za to sa uz nic neplatilo, ak si dobre pamatam. Ja som dojedala jedlo po malej a muz s mamou mi nosili stravu, ale je tam dolu sj bufet a hned vedla nrmocnice je tesco.
@zviz Ďakujem. Mne nebude mať kto nosiť... bývame ďalej od BA.
@zviz a ešte ma napadlo, môj malý pije kravské mlieko. Nevieš, či to tam dávajú deťom? Alebo si mám doniesť a niekde si to tam dám do chladničky?
@adulka1979 urcite si tam zavolaj den pred nastupom a nahlas si stravu. Je tam kuchynka na ohrev jedla, nie na varenie, a v nej je chladnicka, takze tam v klude mozes mat mlieko pre drobca.
@adulka1979 mlieko nedavaju, treba si priniest
@zviz Ahoj, ešte by som chcela radu, koľko oblečenia si mám vziať pre drobca na tri dni? Bude vo svojom, však? Myslím, že nedávajú nemocničné oblečenie, že? Ani plienok neviem, koľko vziať.... ešte sme neboli v nemocke, tak nemám sksúsenosti, ďakujem. 🙂
Oblecenie sme mali vlastne, na 3 dni stacia 3 tricka s dlhym rukavom, 3 teplaciky, pyzamko. Bolo tam teplo, takze mikinu sme nevyuzili. Akurat este prezuvky, uterak. No a plienok ako zvyknete minut. Na noc asi jednu a cez den 5-6? Su tam aj erarne serbliky, keby nieco.
@zviz Ďakujem. 🙂
@hanka0809 s malinkym sme cakali rano od7 v cakarni pri ambulancii.poslali nas este na anesteziologiu.maly nepapal od polnoci.a dostal sa na operacku az okolo obeda.ale zvladol to bez jedla aj pitia.na izbe som ho prezliekla do pyzamka a papuciek.isla som s nim na predoperacku.tam mu dali naladovku.bol ako opity.som nevedela ci sa z neho smiat alebo plakat.prisla ho pozrieť pani doktorka z urologie.este anestéziológ a potom ho zobrali na op.priviezli ho asi po jednej poobede a zobudil sa okolo stvrtej.mohol papat az o piatej vecer.bol uboleny placlivy.ale nejak sme to zvladli.na druhy den to bol uz nas smejko.mohol spat so mnou na izbe matiek.este som ho kojila.navlecky na periny som si pre seba doniesla.ich navlecky su za nejaky poplatok.maly mal ranajky.ale take velke ze sme sa obaja mohli najest.pre maminy nie je strava zabezpecena.sestricky boli mile.maleho chodili kontrolovat stale ked mu tiekla infuzka.myslim ze to lepsie zvladal ako ja.lekarka ma prisla inf.o zdravotnom stavea priebehu operácie.o mesiac sme sli na kontrolu.malemu som to cistila detolom a prelepovala.ale kupila som si take lepiace podusticky.nie co mi oni dali.take jemne sa daju aj v kiku kupit.tie boli dobre.po operacii nemal ist mesiac do termalu kupalisk mora.ale mal to pekne rychlo sa to zahojilo.ak by ste mali este nejake otazky napiste.

@veverina super aj tak.. 🙂
no, nám nikto takúto izbu neponúkol, keďže malý mal 1,5roka
takže som o takejto verzii ani nemala odkiaľ vedieť 😉