Detské dioptrické okuliare
Ahojte .Mam dcerku ktora ma 3 roky aj 7 mesiacov a minuli tyuden sme boli na ocnom a povedali ze bude nosit az 7 dioptrie a bojim sa ze ako to zvladne ci ich aj bude nosti alebo bude strajkovat a este nevie niekto kolko sa doplaca za prve dioptricke okuliare lebo ja netusim a na druhy tyzden v stvrtok ideme ocnej a predpise nam okuliare.dakujem ....Eva
Moja menšia lame okuliare ako na bežiacom pase uz sme s toho neštastni.strašne je s nou problem
ach jaj tak to mas tazke :( to musite stale kupovat nove okuliare, vas maju v optike radi :P ale ako nezavidim. to sme natom este dobre u nas len nosit nechce chvala bohu ich nelame. joj tak ti zelam nech sa to zlepsi
@barinkova aj moj 3 rocny syncek ich lame ako o zivot...za 1 a pol roka uz mame 9 okuliare 😖
my mame tiez okuliarku uz uplne odmalcika a je to boj :/ ale tak musi sa to pretrpet ze, pre deticky vsetko... len keby neboli take tvrdohlave 😉
@manuelala Ahoj, ako to zvládate v škôlke? Teda ak chodi malý do školky, ja sa obávam aby ich malá hneď nepolámala, zatiaľ sme nekúpili ešte. A zaujímalo by ma prosímťa, či nemáš alebo aj niekto iný skúsenosť s nákupom rámikov cez net?
@margaretka818 viesco v skolke pohode, zatial sme zatial nezlomili okuliarky, ani nikde nezabudli (klop klop na drevo), ale samozrejme pocitam s tym ze sa to stat moze, deticky za to nemozu. Cez internet som nekupovala, to som si naozaj netrufla odhadnut ani ci by sedeli, a predsalen je lepsie ked ti poradia v predajni, zvlast co sa tyka deti a urciteho pohodlia. Pozri si na queensoptik.sk tam maju vypisane pobocky, my sme boli v ruzinove 😎
@manuelala ďakujem ti za rady, bývame kusok za BA tak po novom roku tam sná´d zájdeme, ale mám trošku obavy, moja malá je taká ustráchaná, ledva sme to zvládli u doktorky, a bojím sa toho že ako to celé prebehne, skúšanie okuliarkov. Aké máš prosím konkrétne skúsenosti s tou optikou? Fakt by som ti bola v´dačná, prepáč že otravujem 😕
@margaretka818 ahoj, neviem či ťi pomôžem- nekupovala som okuliare dieťaťu ale sebe 😉 ja osm si v queensoptike kupovala už nejaký čas dozadu a som spokojná, pani predavačka bola milá, poradila mi super, či sa mi okuliare hodia.
@natallkaa ´dakujem, určite, každý tip je na niečo dobrý! 🙂 pozrela som stránky a redávajú aj detské okuliarky, tak ešte raz dík
tak ja nosim okuliare od 12 rokov,cize presne 23 rokov dokopy.vzdy som si kupovala nove ramy v optike na vych.Slovensku{asi tu nemozem robit reklamu ktora to bola}.aj ked som z Bratislavy a zaplatila by som si cestu,vzdy ma vyjdu NENORMALNE lacnejsie ako tu na okoli.naposledy som platila za antireflexne,a neviem este ake vylepsene skla s plastovym ramom 40 Eur..rozumiete dobre.krasny moderny ram,ktory mi super sadne {ale na modreho konika uz zasadne fotky zo sukromia nedavam,takze tak:{ a kazdy mi ho chvali {snad si myslia,ze som za ne dala 500 Eur}.rovnako dioptricke slnecne okuliare robene na mieru ma v tejto optike vysli na 40 Eur...ja vravim vzdy,ze clovek najde v inych castiach Slovenska rovnako dobru zdravotnu staroslivost {vratane zubarov,tiez vlastna skusenost-dent.hygienu platim 10 Eur,kamoska 100 Eur rovnaku} za ovela nizsi peniaz,lebo tieto zdravotnicke veci su riadny biznis.a kto plati takychto drahych lekarov,len ich podporuje v ich chamtivosti:}
Ahojte,mam 5r.dcerku,doktorka jej predpisala okuliare,skoro cely den ich nosila,ale stazovala sa mi ze ju s toho bolia ocka,je to normalne,alebo ani nepotrebuje akuliare? V pondelom sa idem poradit s dr.ma niekto taketo skusenosti?

my to mame tiez tazke s nasim chlapcom, ked davam pozor tak nosi okuliarky ale inak trucuje stale. kolko ste dali za ramy ??