icon

Detské dioptrické okuliare

peterek414
25. apr 2013

Ahojte .Mam dcerku ktora ma 3 roky aj 7 mesiacov a minuli tyuden sme boli na ocnom a povedali ze bude nosit az 7 dioptrie a bojim sa ze ako to zvladne ci ich aj bude nosti alebo bude strajkovat a este nevie niekto kolko sa doplaca za prve dioptricke okuliare lebo ja netusim a na druhy tyzden v stvrtok ideme ocnej a predpise nam okuliare.dakujem ....Eva

Strana
z3
vreckamartinka001
29. nov 2015
Používateľ vreckamartinka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vreckamartinka001.

my to mame tiez tazke s nasim chlapcom, ked davam pozor tak nosi okuliarky ale inak trucuje stale. kolko ste dali za ramy ??

barinkova
29. nov 2015

Moja menšia lame okuliare ako na bežiacom pase uz sme s toho neštastni.strašne je s nou problem

vreckamartinka001
3. dec 2015
Používateľ vreckamartinka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vreckamartinka001.

ach jaj tak to mas tazke :( to musite stale kupovat nove okuliare, vas maju v optike radi :P ale ako nezavidim. to sme natom este dobre u nas len nosit nechce chvala bohu ich nelame. joj tak ti zelam nech sa to zlepsi

veronika426
3. dec 2015

@barinkova aj moj 3 rocny syncek ich lame ako o zivot...za 1 a pol roka uz mame 9 okuliare 😖

manuelala
9. dec 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

my mame tiez okuliarku uz uplne odmalcika a je to boj :/ ale tak musi sa to pretrpet ze, pre deticky vsetko... len keby neboli take tvrdohlave 😉

margaretka818
13. dec 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

@manuelala Ahoj, ako to zvládate v škôlke? Teda ak chodi malý do školky, ja sa obávam aby ich malá hneď nepolámala, zatiaľ sme nekúpili ešte. A zaujímalo by ma prosímťa, či nemáš alebo aj niekto iný skúsenosť s nákupom rámikov cez net?

manuelala
15. dec 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

@margaretka818 viesco v skolke pohode, zatial sme zatial nezlomili okuliarky, ani nikde nezabudli (klop klop na drevo), ale samozrejme pocitam s tym ze sa to stat moze, deticky za to nemozu. Cez internet som nekupovala, to som si naozaj netrufla odhadnut ani ci by sedeli, a predsalen je lepsie ked ti poradia v predajni, zvlast co sa tyka deti a urciteho pohodlia. Pozri si na queensoptik.sk tam maju vypisane pobocky, my sme boli v ruzinove 😎

margaretka818
21. dec 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

@manuelala ďakujem ti za rady, bývame kusok za BA tak po novom roku tam sná´d zájdeme, ale mám trošku obavy, moja malá je taká ustráchaná, ledva sme to zvládli u doktorky, a bojím sa toho že ako to celé prebehne, skúšanie okuliarkov. Aké máš prosím konkrétne skúsenosti s tou optikou? Fakt by som ti bola v´dačná, prepáč že otravujem 😕

natallkaa
23. dec 2015
Používateľ natallkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natallkaa.

@margaretka818 ahoj, neviem či ťi pomôžem- nekupovala som okuliare dieťaťu ale sebe 😉 ja osm si v queensoptike kupovala už nejaký čas dozadu a som spokojná, pani predavačka bola milá, poradila mi super, či sa mi okuliare hodia.

margaretka818
25. dec 2015

@natallkaa ´dakujem, určite, každý tip je na niečo dobrý! 🙂 pozrela som stránky a redávajú aj detské okuliarky, tak ešte raz dík

janka1
9. mar 2016

Ahojte maminky 🙂od dnes mame sosovky ;)tak uvidime co ako;)

damati
13. mar 2016

Prosím hľadá dobrú očnú doktorku v HE a okolí. Poradte,prosím

tyli
1. feb 2017

@izuskam prosim ta kolko stali ramy okuliarov nano vista? Mate ich z optiky na Strecianskej? Nie sme z BA, no uvazujem, ze by sme isli pozriet...

izuskam
2. feb 2017

@tyli ahoj, ano z optiky na Strecnianskej. Tusim 64 € nie som si ista, ked pridem domov pozriem blok. Uz aj dcerka dlhsie nosi okuliare tiez ma nano vista. Optiku Strecniansku Ti vrele doporucujem, je tam strasne mily personal, ktory dobre poradi.

tyli
3. feb 2017

@izuskam dakujem 🙂 dnes sme kupili okuliare, no este budeme jedny kupovat neskor. Nejake, ktore moze mat aj na sport.

zuzinabila
9. mar 2017

tak ja nosim okuliare od 12 rokov,cize presne 23 rokov dokopy.vzdy som si kupovala nove ramy v optike na vych.Slovensku{asi tu nemozem robit reklamu ktora to bola}.aj ked som z Bratislavy a zaplatila by som si cestu,vzdy ma vyjdu NENORMALNE lacnejsie ako tu na okoli.naposledy som platila za antireflexne,a neviem este ake vylepsene skla s plastovym ramom 40 Eur..rozumiete dobre.krasny moderny ram,ktory mi super sadne {ale na modreho konika uz zasadne fotky zo sukromia nedavam,takze tak:{ a kazdy mi ho chvali {snad si myslia,ze som za ne dala 500 Eur}.rovnako dioptricke slnecne okuliare robene na mieru ma v tejto optike vysli na 40 Eur...ja vravim vzdy,ze clovek najde v inych castiach Slovenska rovnako dobru zdravotnu staroslivost {vratane zubarov,tiez vlastna skusenost-dent.hygienu platim 10 Eur,kamoska 100 Eur rovnaku} za ovela nizsi peniaz,lebo tieto zdravotnicke veci su riadny biznis.a kto plati takychto drahych lekarov,len ich podporuje v ich chamtivosti:}

liliahanka
2. jún 2017

Ahojte,mam 5r.dcerku,doktorka jej predpisala okuliare,skoro cely den ich nosila,ale stazovala sa mi ze ju s toho bolia ocka,je to normalne,alebo ani nepotrebuje akuliare? V pondelom sa idem poradit s dr.ma niekto taketo skusenosti?

kejtie21
15. aug 2018

@tyli ahoj, prosím ťa, kúpila si okuliare aj na šport? lebo syn hráva futbal, nechce byť bez okuliarov ale bojím sa nejakého zranenia... aké ste zohnali?

tyli
4. sep 2018

@kejtie21 ahoj, nakoniec sme kúpili klasiky. máme dvoje. lacnejšie do školy a druhé sú také ohybné. ale nie sú špeciálne na šport. značku okuliarov žiaľ neviem. kupované v bežnej optike.

Strana
z3