Dezinfekcia na ruky pre 7 mesačné bábätko
Ahojte mamičky
Chcem sa spýtať či poznáte nejakú dezinfekciu na ruky pre detičky, napr z dôvodu, že ja dcérku kupem vždy obden a ten jeden deň čo nekúpem chcem s niečím vydezinfikovat ruky po celom dni
Ďakujem 🙂
netreba ti dezinfekciu, treba umyt ruky, normalne. Mydlom.
Dezinfekciou si akurat tak rezistentne bakterie pestujes.
No takže pre všetky mamičky s takýmito rečami : hľadám DETSKÚ DEZINFEKCIU
ČO ZNAMENÁ, že nejaká vodička ktorá dá z rúk preč nečistoty z celého dňa!!!!!!
Napr taký Aquaint čo mi mamička spomenula v jednom komentári.
To mi stačilo poslať a nie okolo roho robiť takéto HALO!!
To leby viem že ma tu skoro zožeriete, tak nedám žiadny príspevok a je to moja osobná vec fo môjmu dieťaťu dám. Prvá vec a druha, mala som jasne stanovenú otázku. Nie ktomu ďalšie traposiny 🙂
Pekný deň.
No fuj dať jej aj keby tu vodu dezinfekčnu .. však ale to nenahradí tu čistotu vody a mydla... To je tvoje prvé dieťa že ?
Prepáč, to nebolo halo, ale dobré rady, aby si dieťatku neškodila dezinfekciou. Určite je to tvoje prvé a chceš preň len to najlepšie.
Zle som sa. Vyjadrila
Hľadám niečo na čistotu rúk pre moje DIEŤA !!
Najideálnejšia pre dieťa /aj pre dospelého je čistá teplá voda a mydlo/
Staci mydlo a voda. Ziadnu dezinfekckiu nedavat.
ze vodickou... tie vodicky su urcene primarne na to ked sa cestuje a niekam chodia nie je tam voda. Nie na to aby si doma s tym dietatu cistila ruky ;) na vsetko ostatne mas doma mydlo a vodu. Aj to miesto tych vodiciek su na cesty najlepsie obycajne vlhcene utierky, a tie iste doma mas... na prebalovacom pulte.
A klud, nadych vydych. Teraz mame aj dobu ked premyslame, ci nieco kupime/optrebujeme, chemikalie nie su in... tak na co si budes kupovat nieco,c o ti netreba?
Čiže za celý deň mu neumyješ ruky normálnym mydlom ale len tým sprejom? To hádam nie. 😳 Synovi striekam aquaint ak sme mimo domu a potrebujem mu ruky trochu vyčistiť, no nikdy to nenahradí mydlo s vodou. Po príchode domov ich hneď umývame pod vodou.
Si robíš srandu ???
@akbara77 áno čo nevieš?
Aj mna zarazila Tvoja otazka...fakt staci voda a mydlo, ako Ti tu radili zeny...ale radsej ako takemu malemu bobátku patlat ruky dezinfekciou, ktorú zlíže, kup protex a umy rucicky s tym....ale baktérie sú aj dobré, malé si vytvára imunitu...
Čiže v deň, keď dieťa kupes celé, ti je dobra aj voda áno...
Ale na ďalší den, keď nekupes, tak odmietas umyť dieťaťu ruky vo vode a hľadáš radšej dezinfekciu?
What????
🙏🙏🤦♀️

A aj dážďovky ,hlinu a inú chrobač 😂😝