icon

Diastáza u detí

4. mar 2025

Dobrý deň, môjmu 2 mesačnému synčekovi bola diagnostikovaná diastáza. Bolo nám odporúčané navštíviť fyzioterapeuta (už sme objednaní, ideme tam za pár dní). Niekde som sa dočítala, že je to vlastne trvalé a cvičením sa to dokáže len zmierniť, ale zostane to navždy. Zaujíma ma teda, čo to vlastne znamená do budúcna, aký je u mužov život s diastázou, aké sú negatíva, proste všetko o diastáze u chlapcov/mužov. Ďakujem.

kiki68
4. mar 2025

Nemusi to byt trvale, cvicenim sa da uzavriet a tiez to telo rastie, on neni 43 rocna zena po porode, ale male dieta, cize tam sa da vela a lahko napravit

nikushka8
4. mar 2025

U mojho muza som to napr. zistila az v 32rokoch,ked mne ostala diasraza po druhom tehotenstve. Cize ju ma od narodenia a ani o tom nevedel. Mne samej extra problemy nerobi. Ani dcere. Cez covid som s nou ako babatkom k fyzio nemohla, ale konzultovala som online,ci ma dobre drzanie tela. Dolezite je,aby babatko bolo vela na brušku, s cim moje dieta nastastie problem nemalo (neznasala skor lezanie na chrbte). Nic extra sme cvicit nemuseli.