icon

Diera v jazyku u dieťaťa

panidia
4. jan 2014

Ahojte,obraciam sa na vás s dalším problémom.Moj dvanástročný syn mal na jazyku dost velkú vyrášku,tak som sa jedného dna rozhodla že mu ju odstránim,zobrala som zdravotnícke vysterilizované nožnice a jednoducho som mu tú vyrášku na jazyku odstrihla.Rana dost krvácala ale potom prestala.Problém je ten že aj ked sa mu to celkom dobre hojí,stále tam je akokeby diera /tá diera má zhruba velkost 3 milimetre/ a je len potiahnutá nejakým povlakom a nemá to v kuse zrastené s jyzykom.Neviem či sa to časom samo zahojí a zrastie spolu s jazykom ,alebo budem musiet s ním zájst k lekárovi.Stretli ste sa,prosím,dievčatá s niečím takýmto a čo mi radíte mám mu to nechat tak a nech to príroda vyrieši sama?Dakujem .

Strana
z2
jarka721
4. jan 2014

ODSTRIHLA vyrazku???to si hadam robi srandu 😨

panidia
autor
4. jan 2014

@dejnas Dejnas,dakujem ti velmi pekne,ani nevieš ako si ma potešila s tým tvojím príkladom .Tiež myslím že si to príroda vyrieši sama,ja mu to budem len dezinfikovat.

zita19
4. jan 2014

@dejnas odporucila by som to aj vsetkym co tu siria zarucene ucinne terapie ako ostata plieka a podobne... A vsetkym co sa tu sirokeho plena pytaju otazky typu Myslite, ze som tehotna...

katka1981
4. jan 2014

Dobry vtip, este som nepocula taku kravinu, aby niekto vystrihoval vyrazku. To by urobili jedine Pat a Mat, len by to urobili aspon poriadne. Odstrihli by celu hlavu. Nemas pocit, ze aj ty mas na krku velku vlasatu vyrazku?

macamac
4. jan 2014

@katka1981 😀 😀 😀 😀
skoro mi zabehlo 😀 😀 😀
"Nemas pocit, ze aj ty mas na krku velku vlasatu vyrazku?" 😀 😀 😀 😀 😀

katka1981
4. jan 2014

@dionyzka, mamu by mal vidiet lekar, ten jazyk je najmensi problem

katka1981
4. jan 2014

@macamac, keby potrebovala zakladatelka, poziciam jej aj noznice, nech si ju odstrani, lebo v jej pripade ide ozaj len o nieco, co je navyse

vevapeto
4. jan 2014

Chod k lekarovi a prosim daj vediet, co ti povedal na tie noznice.... 😒

dionyzka
4. jan 2014

@katka1981 no mal, ale zaklad je, aby aspon teraz isla k lekarovi a uz hlavne nic doma neriesila.

Strana
z2