icon

Dieťa má dusivý kašeľ už dva týždne

zara2012
23. sep 2018

Zienky, moje obe dve deti 7,2 r maju kasel uz asi 2 tyzdne kde ich dusi ked kaslu nemozu sa nadychnut par sekund a potom zacnu zvraciat. Lekar mi dal antibiotika uzivaju ich od nedele a nezda sa mi ze by sa to zlepsilo. Nestretli ste sa s takym kaslom?

prevenar
23. sep 2018

@zara2012
..robil vobec CRP ci maju antibiotika zmysel ?
.. zisti ti kde v tvojom okoli robia na alergologii robia NIOX dychovy test. malo by to byt na pockanie cena 15 - 20 e . tym sa zisti ci to nie je alergickeho charakteru, co je lahko mozne.
.. daj spravit test na cierny kasel.
.. treba spravit vytery z hrdla - nosa , ze co tam realne je, alebo nie je

mozes skusit podavat nieco prirodne ..roztlaceny strucik cesnaku denne v jedle , zvysit prijem vitamu C , z cibule si sprav syrup a pod.

taketo veci mozu trvat dlho aj cez mesiac , moze prist k podrazdeniu / poskodeniu plucnej steny a dlho trva , kym sa to znovu zregeneruje.

drzim palec

iwett4
23. sep 2018

Stretla. Ja sama a od narodenia. Až 30 rokoch mi povedali že to je prieduskova astma.

lubik87
23. sep 2018

@zara2012 je to somarsky kašeľ ? Taký hikavi? Nemôže to byť laryngityda ? ,Daj deťom zobrať výter a krv ...skús čipky rectodelt tie sú na záchvaty kašľa ak nemáš daj kvapky fenistil alebo žltý trifed na noc

prevenar
23. sep 2018

@iwett4 astmu ti diagnostikuje ten dychovy test o ktorom som pisal . trva to cca 1 minutu . netreba cakat 30 rokov 🙂

iwett4
23. sep 2018

@prevenar ja to viem. Myslela som to tak že ma nikam s tým neposielali.a nevedeli mi zistiť čo mi je.

prevenar
23. sep 2018

@iwett4 nevedeli ti zistit, lebo to nezistovali a tvoj zdravotny stav ani nikoho realne nezaujima. haha , mala si sa spytat mna, ja by som ta na ten test poslal hned 😉

katka1416
23. sep 2018

To vyzera na laringitidu, zrejmne mate aj zle atb kedze to stale pretrváva. Dcera mala to iste pred dva a pol rokmi, po prvej davke atb bolo poznat zlepšenie. Skuste si vygooglit aj zabali na hrud.

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
lenqua_12325
28. sep 2018

"dychový test" sa robí až od 4 rokov. Treba si vypýtať ziadanku na pľúcne. My tiež takto. Synček od narodenia ale kašeľ, berie lieky na alergiu. Staršia po očkovaní problémy s kašľom, dýchaním, nemocnica ...nikto nič ...pľúcny ju "liečiť " na bronchialnu astmu a drží sa.
Dať antibiotiká ak nieje zvýšené CRP je veľká zloba.

lenqua_12325
28. sep 2018

Inak tiež jej dávali antibiotiká v nemocnici lebo nevedeli či jej je ani nezistili a že vraj zápal priedušiek hovada sprosté a ona mala astmaticky záchvat