icon

Dieťa má kiahne. Kedy sa môže okúpať?

majkakova
8. dec 2014

máme kiahne už druhý týždeň a chcela by som sa pýtať kedy by som ho mohla okúpať

pribinak
8. dec 2014

Naši susedia ked mali kiahne tak sa každý den kúpali v hypermangane, povedala im to ich pediatrička

brumka
8. dec 2014

Druhy tyzden? To by ste uz mohli mat po

ollski
8. dec 2014

ja som kupala hned od zaciatku v jemnom roztoku hypermanganu...a kedze sme ich schytali na dovolenke, tak aj v mori- aj viackrat denne....velmi rychlo sa vyliecili....tak si myslim, ze urcite mozes 😉

yukki
8. dec 2014

hej aj my hneď od začiatku v hypermangáne a do týždňa boli všetky kiahne zaschnuté. Aj viac krát denne som ich dala do "fialovej vody"...keď chceli. nepotierali sme ničím.

simca06022011
8. dec 2014

My sme sa sprchovali kazde rano od toho cca 3.dna (ked uz nemala horucky, lebo nam prave tie vyskocili prve) aj ked mala kiahne, potom som ju nesuchala iba opatrne vysusila a nabodkovala, velmi rychlo nam zmizli a to ich mala chuda riadne 🙂 V pohode sme to prezili.. neviem si predstavit ze by som ju chuda dva tyzdne neumyla.. kupala sa ale az ked boli kiahne uplne prec, aby sa jej to neodmocilo.

ludka140281
8. dec 2014

nám odporucali tyžden po začiatku kiahní,,,,,a ked som druhy den po začiatku okupala(len tak osprchovala narychlo( tak sa to zhoršilo,takže radšej som nekupala

jantato
8. dec 2014

my sme od začiatku kupali v hypermangane a veru 4-5 den už boli vyschnute a hlavne sme ničim nenatierali.

marianaru
8. dec 2014

Presne tak, hypermanganovy kupel je spravna volba, malej sa vzdy po nom ulavilo...

k_a_j_k_a
8. dec 2014

Moje deti sa kupu iba raz tyzdenne, skor sa sprchujeme. Ale sprchovali sa pocas celych kiahni a vynechali jeden kupel 🙂 inak fungovali uplne normalne - kiahne mali v lete cez prazdniny a cely cas pobehovali na dvore u starych rodicov bez obmedzeni.

sara07
19. dec 2014

my sme boli bez horučok a každý den sme kupali v morskej soli , nechala osušit a potom natrela a pekne sa to hojilo