Dieťa mi zvracia
ahojte maminky potrebovala by som radu maly mi zvracal ale 5 krat dnes boli sme u lekarky nic nam nedala len mineralku ze ma pit a horky caj a suchare piskoty alebo rozok suchy len sme bez teploty neprehana nas len je taky ospaly teraz sa momentalne hra ....co mi este mozete poradit ...hovorim u lekarky sme boli
Ahoj.maly ma 3 roky nam pomohol na vracanie jedine kinedryl .tiez vyvracal vsetko aj vodu.kinedryl pomohol.
@inulienka11 celu noc spal pomrnkaval ale nevracal .davala som mu pit vodu a teraz rano co mu mam dat takeho????uvarenu ryzu alebo cestoviny???a keby nahodou zvracal este dnes mozem dat stvrtku kinedrilu??
@nikita002 ano mozes mu dat ten kinedryl.vodu po lyzickach a banan roztlaceny.
nooo tak dufam ze to uz zvladame ..spapal polievku aj spagety suche ........a pijeme
mamicky dnes sme uz nevracali papali tak dietka dnes uz pytal aj mlieko vecer ale to som mu este nechcela dat ...
@nikita002 ako ste prišli na to že bol urieknuty?

@nikita002 ak mas kinedryl doma a v noci by este zvracal ja by som dala, a ak by mu bolo este zle tak chod rano k dr a zober aj moč, detičky sa vedia veľmi rychlo dehydratovat. Držím palce aby ste mali pokojnu noc a do rana bolo vsetko ok 🙂