icon

Dieťa mi zvracia

nikita002
13. okt 2016

ahojte maminky potrebovala by som radu maly mi zvracal ale 5 krat dnes boli sme u lekarky nic nam nedala len mineralku ze ma pit a horky caj a suchare piskoty alebo rozok suchy len sme bez teploty neprehana nas len je taky ospaly teraz sa momentalne hra ....co mi este mozete poradit ...hovorim u lekarky sme boli

Strana
z2
hennicka
13. okt 2016

@nikita002 ak mas kinedryl doma a v noci by este zvracal ja by som dala, a ak by mu bolo este zle tak chod rano k dr a zober aj moč, detičky sa vedia veľmi rychlo dehydratovat. Držím palce aby ste mali pokojnu noc a do rana bolo vsetko ok 🙂

inulienka11
13. okt 2016

Ahoj.maly ma 3 roky nam pomohol na vracanie jedine kinedryl .tiez vyvracal vsetko aj vodu.kinedryl pomohol.

nikita002
autor
14. okt 2016

@inulienka11 celu noc spal pomrnkaval ale nevracal .davala som mu pit vodu a teraz rano co mu mam dat takeho????uvarenu ryzu alebo cestoviny???a keby nahodou zvracal este dnes mozem dat stvrtku kinedrilu??

nikita002
autor
14. okt 2016

@mom311 aaa tie banany mozem dat uz dnes ked nezvracal v noci???alebo urobim mu ryzu?dakujem

mom311
14. okt 2016

@nikita002 ak on bude mat chut,tak moze po trosicke banany. To iste s ryzou alebo cestovinou. Treba sa ho opytat,ze co si prosi. Ak nechce nic,tak nic nedavat,lebo sa este zaludok neuklidnil. O vam povie na co ma chut.

l3yla
14. okt 2016

@nikita002 neboj dolezite je ze nezvracal. Skus fakt iba po troske a uvidis co to urobi.Dolezite je aby vela pil, aby nebol dehydratovany.

nikita002
autor
14. okt 2016

@l3yla ved mu varim polievku ze chce so slizikami zeleninovu tak potoroske mu ju budem davat

inulienka11
14. okt 2016

@nikita002 ano mozes mu dat ten kinedryl.vodu po lyzickach a banan roztlaceny.

nikita002
autor
14. okt 2016

nooo tak dufam ze to uz zvladame ..spapal polievku aj spagety suche ........a pijeme

nikita002
autor
14. okt 2016

mamicky dnes sme uz nevracali papali tak dietka dnes uz pytal aj mlieko vecer ale to som mu este nechcela dat ...

veronika19895
12. feb 2025

@nikita002 ako ste prišli na to že bol urieknuty?

Strana
z2