Dieťa po dobratí antibiotík nastúpilo do škôlky a sú tam kiahne
Malo nejake dieta takyto pripad?
Ze dobralo atb ,slo do skolky a v skolke kiahne?moze to nejako poskodit organizmus?vdaka
Kiahne sú vírusová infekcia, ktorá nie je spojená s antibiotikami, a keď už je dieťa očkované alebo prešlo kiahňami v minulosti, malo by to mať minimálny dopad.
@roomaa ale on bral atb lebo bol chory a teraz maju kiahne este needostal
Bol chorý, bral ATB, čiže už je zrejme zdravý. A teraz pravdepodobne dostane kiahne. Nič sa nedeje, akurát budete ťahať ,,chorú šnúru,, trochu dlhšie.
Bol chorý, bral ATB, čiže už je zrejme zdravý. A teraz pravdepodobne dostane kiahne. Nič sa nedeje, akurát budete ťahať ,,chorú šnúru,, trochu dlhšie.
@nikpa no uz ano ale po atb je organizmus stale slaby
No tak ho nedavaj do skolky, co ine chces pocut? Nijako to organizmus neposkodi, kiahne maju inkubacnu dobu 2-3 tyzdne.
A koľko nebol v škôlke ak len týždeň tak už tie kiahne môže mať v sebe , môže ich aj dostať aj nemusí uvidíš čím skôr ich dostane tím lepšie
Moja to mala rovnako - 2 tyzdne doma s ATB, prisla len medzi dvere suseda, za nou dieta s kiahnami...a len prefuklo pod dveri k mojej...takze po 4 dnoch v školke sa jej objavila prvá vyrážka....
Bohuzial, tak to chodí s detskymi chorobami. Po oslabenej imunite po ATB je riziko chytenia kiahni velké.
Moja to mala rovnako - 2 tyzdne doma s ATB, prisla len medzi dvere suseda, za nou dieta s kiahnami...a len prefuklo pod dveri k mojej...takze po 4 dnoch v školke sa jej objavila prvá vyrážka....
Bohuzial, tak to chodí s detskymi chorobami. Po oslabenej imunite po ATB je riziko chytenia kiahni velké.
@barka1 a zvladlo to vase dietatko v pohode?
Jasne. Mala asi 4 roky.

Kiahne sú vírusová infekcia, ktorá nie je spojená s antibiotikami, a keď už je dieťa očkované alebo prešlo kiahňami v minulosti, malo by to mať minimálny dopad.