icon

Dieťa po vypití mliečka chrčí

diaszoky
13. sep 2023

Lebo ja uz si neviem rady.. Mala po vypiti mlieka zacne chripit chrcat a to pokracuje aj cez spanok.Potom to prejde. Nieje to vzdy. Dnes na poradni som to spominala dr ta mi radila, ze mame po krmeni malu poctivo nosit 10-15min vo zvysenej polohe plus nostek vystriekat morskou vodou pre babetka. Dnes sa napapala nosila som ju asi 10min no nepomohlo zas chipi viete mi poradit? Co robit dalej?? Poradnu mam az o mesiac. Jasne ked sa to neupravi budem dr volat ale co mozem este pre malu zatial urobit? Nemate skusenosti?🙏🏻☹️

Strana
z2
diaszoky
autor
13. sep 2023

@simona92101 aha chapem dakujeme 🙏🏻🙏🏻Uvidime teraz neviem cito bude reflux alebo nevyzreta klapka

cookie29
14. sep 2023

@simona92101 hej ale to pomaha na mechanicky reflux, nam ho tiez skusili dat ale este horsie

@diaszoky a ty mas potvrdene ABKM alebo LI? neviem do akej miery je to dedicne, ale teda ja by som urcite skusila aj tuto cestu

diaszoky
autor
14. sep 2023

@cookie29 pediatricka nas poslala na hospitalizaciu cakama na prijme drzte nam palce☹️

diaszoky
autor
14. sep 2023

@cookie29 mam potvrdenu abkm aku cestu by si skusila?

cookie29
14. sep 2023

@diaszoky no ono je viac moznosti, napriklad stridor? To je taky pisklavy zvuk. pri dychani, skor pri nadychu. Ale teda myslela som aj na cestu moznej ABKM. Ak Ty si na eliminacnej diete tak samozrejme mozes krmit MM. Ja som tak fungovala my sme teda na komercny preparat radsej nesli prave kvoli tomu.

Moc vam drzim palceky.

Strana
z2